Петър Хубчев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Всеки нов треньор заслужава кредит на доверие. Вие ще му дадете ли такъв?

Да
528
61%
Не
343
39%

Общо гласове: 871

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Петър Хубчев

Мнениеот metodito » 29 юни 2019 07:40

Че има една ...леко дразнеща екзалтация тук около фигурата на Хубчев, има я. Подобна е на тая при Роси. А какво ще стане, никой не знае. Подобно и при италианеца, и за разлика от няколко други тренера, му бяха взети някакви футбалери. И въобще, за един треньор най-добре може да се обобщава след престоя му, май. Вероятно, поне при мен е така, част от негативизма към него, идва не заради самия него, а заради всичко случило се около идването му (от кога се е готвила треньорската промяна?). Това с Божинов също за мен е черна точка, но сме го виждали и при други треньори - идва и маха тартора на съблекалнята да си няма проблеми. Не е приятно, но се случва. Но за важните неща, ще се съди като почнат мачовете. Едно е сигурно - спорове и дръвчене около него ще има. То вече има. Няма смисъл. Като фен на италианския футбол и гледайки Берое при него, от Хубчев аз очаквам и се надявам да играем ефективно и не толкова ефектно, с мисъл за резултата. И по-малко приказки от негова страна, че с тези "без ихуаху" и приказки за дисциплина и не знам си какво било преди, пък какво щяло да бъде, ми дойде в повече.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 юни 2019 08:55

Ахахахаха, "Темаспор" чете форума на "Гонг":
https://topsport.bg/levski/petar-hubche ... evski.html

С наличието на Алар и Станислав Костов в състава, а и твърдото желание да бъде привлечен още един нападател, то Хубчев може да си позволи да наложи тактика с двама на върха на нападението. Така Левски ще заиграе в схема 4-4-2. Така на терена ще са голмайсторът на тима от миналия сезон и новото австрийско попълнение. През годините Костов е бил и на позицията зад централния нападател.

:lol:

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 29 юни 2019 12:45

Ако Хубчев заздрави дисциплината, както е на път да го направи и ако не му се бъркат в работата, мисля че Левски ще тръгне в правилната посока. Дисциплината е един от факторите според мен за състоянието на отбора. Не може един мач да играят добре, а следващия да се разхождат по терена, само дето нямат джобове на гащите, иначе ръцете щяха да са им в тях.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Plamen_i00
Контакти:

Мнениеот Plamen_i00 » 29 юни 2019 13:18

Доста се обезценява тук постигнатото от Хубчев в треньорската му кариера досега. Начело на националния отбор в един квалификационен цикъл спечели 2 победи над отбори поставени по-високо от нас в ранглистата на ФИФА. Аз не си спомням за нито една друга такава в предните поне 4 квалификационни цикъла за ЕП или СП.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 29 юни 2019 13:27

Щом не е класирал Спас Делев и Ивелин Попов ва Световното вместо Гризман и Мбапе значи се е провалил

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 29 юни 2019 13:46

Plamen_i00 написа:Доста се обезценява тук постигнатото от Хубчев в треньорската му кариера досега. Начело на националния отбор в един квалификационен цикъл спечели 2 победи над отбори поставени по-високо от нас в ранглистата на ФИФА. Аз не си спомням за нито една друга такава в предните поне 4 квалификационни цикъла за ЕП или СП.

А също така с кански мъки би Люксембург в София и врътна Х там и загуби от Беларус.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 29 юни 2019 14:24

terata написа:Чудно ми е как докато водеше националите беше такъв и онакъв, мениджърите му редели състава, микренския, дебелия Венци и т.н. а ся изведнъж не давал да му се месят в работата. Пак явно преживяваме катарзис.

Бъркаш щатите. Това, че някой някога е казвал нещо си не ангажира всички останали с това. Нито съм критикувал Хубчев като нац. треньор, нито пък ще го критикувам сега.
Аз си седя зад мнението и докато не ме опровергае, което се надявам да не стане, ще продължа да твърдя, че Хубчев е един от възможните перспективни треньори за Левски и ако му се даде достатъчна възможност за спокойна работа ще постигне добри резултати.

Plamen_i00
Контакти:

Мнениеот Plamen_i00 » 29 юни 2019 16:23

ivan56 написа:
Plamen_i00 написа:Доста се обезценява тук постигнатото от Хубчев в треньорската му кариера досега. Начело на националния отбор в един квалификационен цикъл спечели 2 победи над отбори поставени по-високо от нас в ранглистата на ФИФА. Аз не си спомням за нито една друга такава в предните поне 4 квалификационни цикъла за ЕП или СП.

А също така с кански мъки би Люксембург в София и врътна Х там и загуби от Беларус.

Тези резултати не са необичайни, има ги във всеки цикъл за разлика от моите примери.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 29 юни 2019 16:57

Честит му Именден

WPWW
Контакти:

Мнениеот WPWW » 30 юни 2019 10:39

Хубчев ако имаше Гомез, Обертан и Прохазка, щяхме да сме шампиони от сега. Имахме отбор, нямахме треньор, имаме треньор нямаме отбор, но все пак селекцията не е приключила. :mrgreen:

Върни се в “Левски”