Славиша Стоянович

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realno
Контакти:

Re: Славиша Стоянович

Мнениеот realno » 28 окт 2020 14:51

metodito написа:[offtopic]
terata написа:
metodito написа:
terata написа:
metodito написа:Забравяте нещо за Славиша, което просто го отдалечава от Хубси, Тодоров и други българи - югославска треньорска школа. Колко са треньорите от бивша Югославия у нас, които НЕ са печелили трофей? Тея знаят нещо за треньорстването, което е недостижимо за нашите "специалисти". Аз не съм сигурен защо една спекулация се превръща в новина. Да не се окаже, че сърбинът не е Славо? Ако "Левски" като клуб има намерение да инвестира в Живко наистина, то той може само да спечели от това да е близо до треньори, като Славиша. Така мисля.

Те и друго знаят сръбските треньори - като им припари леко под задниците да се изнижат, я към Латвия, я към Китай, я уж да си прекратят кариерата, а после да се изнижат да помагат на "брат" си.
wilge написа нещо по назад за Славиша и Хубси. Койт' прочел - прочел. Що се отнася до Петрович, той отиде във Виетнам, не Китай, и не му е припарвало под задника, а му се подиграха и си би камшика. Е, нищо, с истински левскари, като Хубчев, които искат пари без да са свършили работа, всичко е ок.

Два пъти напуска Левски заради оферти от Китай, а последния път уж си прекрати кариерата.

"Щастлив съм и ще помня винаги, че моят последен клуб като треньор е Левски", написа 69-годишният Петрович до ръководството."

Не съм, ама никак фен на Хубчев, ама щом в договора му черно на бяло пише кви пари му се дължат и т.н. без значение кво е свършил, нормално е да си ги търси. Морално не е, ама тва е негов избор. Хората предложили му договора са за трепане, не ПХ.
Вторият път беше в посока Виетнам, но нищо. И аз съм си казвал мнението за парите и Хубчев - същото е (Just business as usual). Като "морална постъпка" е по-кофти от тази на Петрович. И в двата случая е нож в гърба, само че при Хубчев е от "свой". Убеден съм обаче и че ти знаеш, че на сърбина му скроиха шапката в активно мероприятие.[/offtopic]
Аз пък съм обнадежден за Славиша. Ще видим, дано.

И аз имам надежда, че няма да го ангажират за треньор. Ще видим другата седмица.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 28 окт 2020 15:59

Дано си доведе треньор по физическа подготовка, че положението е страшно :roll:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 28 окт 2020 17:02

Забравяте, че при Славиша ръководството направи най-голямата глупост - направи Обертан с космическа заплата и най-вече - останалите в отбора я разбраха... Което доведе до срива в спортен аспект...

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 28 окт 2020 19:14

Които и да доиде ще е бонус. Ако не се справи ще го махнат и следващият.Не е нещо което да не са го преживели фенове и почитатели на синият отбор. Кокала тръби наляво и надясно да се връща.Малко се надценява ми се струва в предвид плачевните резултати където и да е бил последните години.

Svilen
Контакти:

Мнениеот Svilen » 28 окт 2020 19:34

Идеалния треньор за Левски в момента е Херо. Но това няма да стане по много причини (дори и като Мариц-изток угасне). Славиша е вариант, според мен по-добър от Мъри, но не по-добър от предателя Деде среброЛюпко.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 28 окт 2020 20:36

За мен Славиша е никак не лош вариант.
Първо треньорите от бивша Югославия са много добри психолози- за мен в момента играчите на Левски в момента имат повече нужда от психолог отколкото от треньор. Ако някой си мисли ,че има треньор ,който може да промени нещо с тренировки в оставащите мачове до Нова Година,значи този някой си няма понятие от футбол.
Второ треньорите от бивша Югославия могат да работят с млади момчета и да налагат юноши в първия състав. Болшинството клубове от бивша Югославия се издържат по този начин. Славиша е показал досега (особено в Цървена Звезда) ,че умее да развива и да налага юноши. Ние имаме талантливи млади момчета - Мартин Петков, Дани Начев , Марин Петков ,П.Г.Галчев, Р.Гайдев,Г.Александров ,Д.Илиев . Надявам се да успеем да си върнем и Преслав Боруков. Ако успее да развие тези момчета след време може да се вземат добри пари за тях, особено ако с тях работи треньор ,който знае как да работи с млади футболисти.

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 28 окт 2020 21:44

Няколко човека тука си искаме Ясен Петров още от времето на лицето ПХ, но на този етап това няма как да стнае, така че бих бил повече от доволен, ако дойда Славиша. Човекът наистина заобича Левски и идеята на този клуб.
Славиша, Славиша .. !!!
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 29 окт 2020 16:48

Ясен Петров натрупа доста опит и то навън. Там се тренира по друг начин и със сигурност ще е супер ако стане треньор. Въпросът е кого ще тренира и кои въобще ще го слуша тактически. Може би по нататък във времето при по добри времена ще се върне. Интересно би било ако преди година когато имаше пари Мъри се бе съгласил да се върне какво щеше да прави сега и дали не би напуснал с 200 при тези загуби които неминуемо щяха да са и при него.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 29 окт 2020 17:17

Вълчан написа:Ясен Петров натрупа доста опит и то навън. Там се тренира по друг начин и със сигурност ще е супер ако стане треньор. Въпросът е кого ще тренира и кои въобще ще го слуша тактически. Може би по нататък във времето при по добри времена ще се върне. Интересно би било ако преди година когато имаше пари Мъри се бе съгласил да се върне какво щеше да прави сега и дали не би напуснал с 200 при тези загуби които неминуемо щяха да са и при него.

Мъри поема само добре стабилно финансирани отбори, иначе нищо нямаше да направи. Беше в литекс (сегашното цска), беше в Ботев, когато бяха най-добре с финансите, беше и в Астана, които са нещо като Лудогорец при нас. Та да, щеше още февруари, когато станаха обвиненията към Божков да си бие камшика с него :lol: :lol: :lol: Иначе Ясен Петров не знам какво толкова го величаете, ще направи Стаматов и Алекс Петров по-добри играчи ли? Просто 2009-та 2010-та беше поел много силен отбор с Гарата и Тасевски, и пак не станахме шампиони тогава, но евротурнирите бяха успешни. За мен е по-важно един отбор да е финансово стабилен отколкото треньора, така че ми е все тая кой ще ни води сега, Найденов няма да стане по-добър бек и с Кокала, и с Ясен Петров и със Славиша.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 окт 2020 17:21

Вълчан написа:Ясен Петров натрупа доста опит и то навън. Там се тренира по друг начин и със сигурност ще е супер ако стане треньор. Въпросът е кого ще тренира и кои въобще ще го слуша тактически. Може би по нататък във времето при по добри времена ще се върне. Интересно би било ако преди година когато имаше пари Мъри се бе съгласил да се върне какво щеше да прави сега и дали не би напуснал с 200 при тези загуби които неминуемо щяха да са и при него.

Е, той Мъри точно това визираше под "нормален клуб". В един нормален клуб трудно може да се стигне до ненормалната ситуация, в която се намира "Левски" днес. ;) А ако беше сребролюбец, какъвто го изкарваш, Стоилов още щеше да е треньор в Казахстан - дали на Астана, на Кайрат, Тобол или там какво било, щеше да е още там. ;)

Върни се в “Левски”