metodito написа:[offtopic]Вторият път беше в посока Виетнам, но нищо. И аз съм си казвал мнението за парите и Хубчев - същото е (Just business as usual). Като "морална постъпка" е по-кофти от тази на Петрович. И в двата случая е нож в гърба, само че при Хубчев е от "свой". Убеден съм обаче и че ти знаеш, че на сърбина му скроиха шапката в активно мероприятие.[/offtopic]terata написа:metodito написа:wilge написа нещо по назад за Славиша и Хубси. Койт' прочел - прочел. Що се отнася до Петрович, той отиде във Виетнам, не Китай, и не му е припарвало под задника, а му се подиграха и си би камшика. Е, нищо, с истински левскари, като Хубчев, които искат пари без да са свършили работа, всичко е ок.terata написа:metodito написа:Забравяте нещо за Славиша, което просто го отдалечава от Хубси, Тодоров и други българи - югославска треньорска школа. Колко са треньорите от бивша Югославия у нас, които НЕ са печелили трофей? Тея знаят нещо за треньорстването, което е недостижимо за нашите "специалисти". Аз не съм сигурен защо една спекулация се превръща в новина. Да не се окаже, че сърбинът не е Славо? Ако "Левски" като клуб има намерение да инвестира в Живко наистина, то той може само да спечели от това да е близо до треньори, като Славиша. Така мисля.
Те и друго знаят сръбските треньори - като им припари леко под задниците да се изнижат, я към Латвия, я към Китай, я уж да си прекратят кариерата, а после да се изнижат да помагат на "брат" си.
Два пъти напуска Левски заради оферти от Китай, а последния път уж си прекрати кариерата."Щастлив съм и ще помня винаги, че моят последен клуб като треньор е Левски", написа 69-годишният Петрович до ръководството."
Не съм, ама никак фен на Хубчев, ама щом в договора му черно на бяло пише кви пари му се дължат и т.н. без значение кво е свършил, нормално е да си ги търси. Морално не е, ама тва е негов избор. Хората предложили му договора са за трепане, не ПХ.
Аз пък съм обнадежден за Славиша. Ще видим, дано.
И аз имам надежда, че няма да го ангажират за треньор. Ще видим другата седмица.