CSKA 78 написа:E, не!![]()
Не гледах мача- Урсула показа ли пак мустака?!
![]()
Показа още 12 мин като хвана
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
![]()
![]()
![]()
hydetoshi написа:CSKA 78 написа:E, не!![]()
![]()
Спас няма мустак.
hydetoshi написа:Не се косете! Преди 2 седмици имаше подобен мач Арсенал-Атлетико и дюшекчиите с един шут си спечелиха класиране на финала на ЛЕ. Арсенал имаха над 20 удара и к'во от т'ва?
Kris_men2000 написа:Re: 75 години Георги Аспарухов , Левски (София) - Ботев (Пловдив) / Петък /
Докладвай това мнение
Мнениеот Kris_men2000 » ср май 02, 2018 5:32 pm
Пичове моля ви укротете малко топката.гледам ви е налегнал огромен ентусиазъм. Много хубаво не е за добре.Не играем толкова велико колкото си мислите.Мача с Берое и резултата лъжат много.Не знам какъв мач сте гледали но гледах повторно мача с Берое никаква игра.Тотално катеначо 60% брак на пасовете и първите три гола влезнаха на късмет.Единствено четвъртия гол го направиха футболно и майсторски.Та малко по леко ,че да не ревем на финала. Славия няма да се открият а ще се барикадират и ще чакат на гюме.А ние срещу такива сме пълна нула защото мача завършва 0:0.Нека плюенето по мен започне сега но да не излезна прав ,че тогава не ми се мисли.
ТА НАЛИ ВИ КАЗАХ БЕ ТЪПАЦИ( Любим израз на Уйл Смит в Аз робота). СЕГА РАЗБРАХТЕ ЛИ ,ЧЕ СТЕ САМО ДРАСКАЧИ И ПЪЛНИ ОЛИГОФРЕНИ.ГРАМ НЕ РАЗБИРАТЕ ОТ ФУТБОЛ.МАТРОСОВЦИ СКАПАНИ.ВИДЯХТЕ ЛИ ДО КЪДЕ ДОКАРАХТЕ ЛЕВСКИ.ДО ПОСМЕСИЩЕ И ПЪЛЕН РЕЗИЛ.Вън всички жабари и скапани продажници от ЛЕВСКИ.ДА СЕ ВРЪЩА ВЕДНАГА НАСКО СИРАКОВ.И от днес нататък не искам никой скопен продажник да ми говори за темата футбол.От кретени акъл не искам.Аз колкото разбирам тази материя -футбола вие толкова думи несте изговорили през живота си.
Потребители, разглеждащи този форум: AgePeeBG, Google [Bot] и 15 госта