Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)
Левски във момента буксува.Никои не иска да идва на Герена.Черната сила ако продадат ... Румънеца ако си замине ...русолявият ако не надеино и тои отпътува то какво се случва.Нищо.Очаквам много по слабо представяне пролетта.Роси за съжаление няма да устиска.Във това слабо първенство ако не направиш пробив значи наистина нещо ти куца...
Браво, че Урачев отиде в Септември, за да има шанс за изява, че при вас си беше резервичка.

Левски завинаги в моето сърце![
Извинете ме за въпроса.От следващия сезон с каква марка екипи ще играе отбора.
LEVSKI_FOREVER
zlatan написа:Извинете ме за въпроса.От следващия сезон с каква марка екипи ще играе отбора.
Nike,ама от лятото!
Тирейци пазруват и то качествени футболисти ние гледаме.Ще мине предсезонната подготовка и ние ще започнем да пазаруваме на пожар. После време не са имали за подготовка и куп оправдания. Уж голям клуб,а слаба организация. Дано ме опровергаят.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
Тирето си работят нашите спят,още през септември К.Иванов каза,че работят по зимната селекция,а няма нищо.Роси спокойно може да се оправдае с това,че не са му осигурили исканите от него играчи!
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Яник Джало
Тоя едно време беше голяма надежда ... В Спортинг мачкаше, ама после като гледам къде е ходил ... Щом до Южна Азия е стигнал 
Леевски, оле
- metodito
- Контакти:
mikata написа:Тирето си работят нашите спят,още през септември К.Иванов каза,че работят по зимната селекция,а няма нищо.Роси спокойно може да се оправдае с това,че не са му осигурили исканите от него играчи!
Не, исканите, а някакви въобще.
По принцип съм оптимист ,но май и този път ще взимаме някой като Антон Огнянов ,който да запълни бройката в последния момент ,за да не останем с къса резервна скамейка . Ония от Микре вече имат 3-ти нов и то през "най-трудния трансферен прозорец(зимния) " и то май са качествени футболисти ,докато тука си върнахме Белаид ,който е на ниво средняк за Първа лига .
Само глупавия се препъва 2 пъти в един камък ,докато нашия отбор се препъва сигурно 20 пъти вече .
Дано Русев ме опровергае !
Само глупавия се препъва 2 пъти в един камък ,докато нашия отбор се препъва сигурно 20 пъти вече .
Дано Русев ме опровергае !
- blue avalanche
- Контакти:
Роси показва, че не се поддава на стихийния натиск да взима играчи, просто защото...трябвало да взима. Или защото ставало късно. Преди като ги взимахме прано, та...голям праз!
"По-добре нищо,но качествено!"
"По-добре нищо,но качествено!"