Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- metodito
- Контакти:
Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)
"Селекция-мечта" с треньор-титан се заформя картинката.
Макар че, хора... засега имаме един трансфер и множество медийни спекулации. Най-добре да почакаме.
mikata написа:Буш е на нивото на В.Христов
Т.е. светъл лъч в селекцията. Връщаме се на ниво, което е по-високо от сегашнато, от "след Венци Христов".
Хаха айде ся па и Косоко, шеомра...
Пичове, който и футболист от Ботев да вземете ше съжалявате.
Тва са хора които могат да играят само при нас и никъде другаде.
Косоко има точно 3 мача за целия сезон, но понеже прави страшни красоти понякога, при нас му минава номера, за вас ще е мързелив,бавен, неефективен и на третия му мач ше искате да го гоните.
Неделев не ще и да чуе за друго освен Ботев.
За Вутов ви казах, такава свобода като при нас няма да има никъде, а вие няма да му прощавате милионите грешки които прави преди да направи нещо хубаво.
Просто помнете кво съм ви казал и пак ше говорим ако нали,евентуално....
Косоко има точно 3 мача за целия сезон, но понеже прави страшни красоти понякога, при нас му минава номера, за вас ще е мързелив,бавен, неефективен и на третия му мач ше искате да го гоните.
За Вутов ви казах, такава свобода като при нас няма да има никъде, а вие няма да му прощавате милионите грешки които прави преди да направи нещо хубаво.
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
Първата трансферна цел на Левски повече от задължително трябва да е треньор. Не такъв, който в познатия ни стил да обещава как Левски ще стане силен тим, за който единственото граматическо време е бъдещето: ЩЕ има, ЩЕ стане, ЩЕ бъде... Трябва ни треньор, който да мълчи, да скърца със зъби, да гледа лошо, но да побеждава. Не вярвам на обещанията на сегашния, а вие?
Абе хора, този хитрец Митов няма да си тръгне още една година, а Топузаков който толкова радост ни е донесъл го изгониха позорно след три мача.. Вместо да се бият футболистите, които днес са тук, утре не, да се изиска среща с теньорите и ръководители. Или това е твърде смело предложение за разединените ни фенски редици

wilge написа:Първата трансферна цел на Левски повече от задължително трябва да е треньор. Не такъв, който в познатия ни стил да обещава как Левски ще стане силен тим, за който единственото граматическо време е бъдещето: ЩЕ има, ЩЕ стане, ЩЕ бъде... Трябва ни треньор, който да мълчи, да скърца със зъби, да гледа лошо, но да побеждава. Не вярвам на обещанията на сегашния, а вие?
Е, то само малоумник може да повярва на Митов дето всеки мач започва с гол от съблекалните, че ще направи силен отбор.
Пак се повтарям: Евтиното винаги излиза скъпо.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
След като остана 1 мач протоколен, ясно е, че ще сме директно в Лига Европа без бараж, време е за малко равносметка за играчите и какво според мен трябва да се направи. Минаха емоциите от вчера, така че може да се направи на трезва глава анализ.
Започвам от вратарския пост. За мен трябва Йоргачевич да продължи да си е титуляр, Митрев резерва, а Кръстев да го пращат в Етър/Септември/Витоша, който влезе, защото неговите грешки се надявам да се дължат на младостта, неопитността, а не на некадърността.
Алвеша - да го махаме още сега, имал договор за 1 година, но през тая година нито той ще се промени и ще стане по-добър, нито след това ще остане и има някаква перспектива в Левски. И за двете страни ще е най-добре да се разделят.
Александров - след вчерашния мач едва ли иска да остане в Левски. Все пак едва не го набиха и изнасилиха, това се гледа от приятелите му,семейството му, не мога да си представя, че ще иска да остане и след врме да празнува със същите тези, които вчера му свалиха фланелката. Иначе показа, че не е лош защитник, но явно психиката му е разклатена вчера.
Пиргов - според мен трябва да остане, не може за 6 месеца да стане най-добър защитник в България, а след още толкова най-големият некадърник. Има още какво да даде.
Яблонски - има си договор, непостоянен, има си кусури, но и предимства. Отдавна не сме имали толкова висок защитник, който да може и да вкарва голове от корнери или статични положения. Едва ли ще се вземат по-добри защитници от него.
Минев - явно ще остане, но трябва да е резерва на НОВИЯ бек, който ще дойде. Само да не се казва Иван Горанов, де.
Бурабия - и той едва ли е доволен от грозните сцени вчера, но има договор за 1 година. Ако се реши да се гради отбор около него, то да му се предлага нов договор, за да не стане от зимата същата ситуция, която стана с Мечката. Ако откаже да подпише, да му вземем някое евро.
Прохазка - трябва да остане, въпреки че и на него много му се насъбра, но мисля, че ще остане.
Краев - за мен е пътник. Ако искаше да остане, досега щеше да е преподписал.
Тони Найка - за резерва като бек/крило може да остане, поне да не го изгоним за 2ри път само след 6 месеца. Не е най-големият неможач в отбора.
Нар - ИЗГОНЕН ВЕДНАГА!!!
ТУНДЕ - ИЗГОНЕН ИЛИ ПРОДАДЕН.
СУКУНА - ИЗГОНЕН ИЛИ ПРОДАДЕН.
Ако някой от тия тримата успеем да ги продадем, ще бъде сделката на сезона. Но не вярвам.
Сандберг - дано се разберат, за да напусне по взаимно съгласие.
За младите е ясно,че ще останат, освен ако някой не отиде под наем да се обиграва.
Започвам от вратарския пост. За мен трябва Йоргачевич да продължи да си е титуляр, Митрев резерва, а Кръстев да го пращат в Етър/Септември/Витоша, който влезе, защото неговите грешки се надявам да се дължат на младостта, неопитността, а не на некадърността.
Алвеша - да го махаме още сега, имал договор за 1 година, но през тая година нито той ще се промени и ще стане по-добър, нито след това ще остане и има някаква перспектива в Левски. И за двете страни ще е най-добре да се разделят.
Александров - след вчерашния мач едва ли иска да остане в Левски. Все пак едва не го набиха и изнасилиха, това се гледа от приятелите му,семейството му, не мога да си представя, че ще иска да остане и след врме да празнува със същите тези, които вчера му свалиха фланелката. Иначе показа, че не е лош защитник, но явно психиката му е разклатена вчера.
Пиргов - според мен трябва да остане, не може за 6 месеца да стане най-добър защитник в България, а след още толкова най-големият некадърник. Има още какво да даде.
Яблонски - има си договор, непостоянен, има си кусури, но и предимства. Отдавна не сме имали толкова висок защитник, който да може и да вкарва голове от корнери или статични положения. Едва ли ще се вземат по-добри защитници от него.
Минев - явно ще остане, но трябва да е резерва на НОВИЯ бек, който ще дойде. Само да не се казва Иван Горанов, де.
Бурабия - и той едва ли е доволен от грозните сцени вчера, но има договор за 1 година. Ако се реши да се гради отбор около него, то да му се предлага нов договор, за да не стане от зимата същата ситуция, която стана с Мечката. Ако откаже да подпише, да му вземем някое евро.
Прохазка - трябва да остане, въпреки че и на него много му се насъбра, но мисля, че ще остане.
Краев - за мен е пътник. Ако искаше да остане, досега щеше да е преподписал.
Тони Найка - за резерва като бек/крило може да остане, поне да не го изгоним за 2ри път само след 6 месеца. Не е най-големият неможач в отбора.
Нар - ИЗГОНЕН ВЕДНАГА!!!
ТУНДЕ - ИЗГОНЕН ИЛИ ПРОДАДЕН.
СУКУНА - ИЗГОНЕН ИЛИ ПРОДАДЕН.
Ако някой от тия тримата успеем да ги продадем, ще бъде сделката на сезона. Но не вярвам.
Сандберг - дано се разберат, за да напусне по взаимно съгласие.
За младите е ясно,че ще останат, освен ако някой не отиде под наем да се обиграва.
Цецо Чука написа:Хаха айде ся па и Косоко, шеомра...
Съгласен съм. Само Неделев има качествата, но той няма да иска да дойде.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Трябва ни спешно вратаря на Дунав .Кръстев да е трети избор ,малко да му се оттърси главата ,че ще го депресират тия нехранимайковци пред него .
Цецо Чука е абсолютно прав! Никой от Ботев не е за Левски, ако искаме силен тим. Вутов изобщо не искам да се връща, лично мнение.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]