Уволниха Стойчо Стоев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Одобрявате ли решението на клуба за уволнението на Стойчо Стоев

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Re: Уволниха Стойчо Стоев

Мнениеот korteneca » 14 май 2016 09:50

milen.hristov написа:А защо беше нужна подмяната на играчите от лятото, да не би заради ''уникалните'' трансферни попадения на Гонзо.

Точно това ме дразни на моменти. Доста хора повтарят как сме правили почти нов отбор зимата и как са изгонили играчите на Стоев. Само, че пропускат един много важен факт. Стоев също помогна за изгонаването и привличането на тези играчи. Никой не е изгонил играч от Левски без съгласието на Стоев.
Няма как да минат номерата, че му изгонили футболистите и видиш ли той сам трябвало да прави нов отбор. Просто не са така нещата... Явно обичаме да драматизираме и си мислим, че уволнениято на Стоев ще доведе едва ли не до закриване на отбора. Сякаш Левски не е съществувал над 100 години без този или онзи. Вярно, че момента не беше подходящ за смяна на треньора, но и Стоев не направи нещо за да промени нещата, а имаше достатъчно време, търпение и подкрепа . Разбирам, че е изпълнил план минимум (класиране в Европа), задрави защитата поне малко и ги научи да си подават топката повече, но нищо над това. Отбора стигна едно ниво и спря да се развива. Играта остана на приливи и отливи.
За мен по-важното сега е кой ще бъде новия треньор и дали ще получи същото време, търпение и подкрепа като Стоев. 8-)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 14 май 2016 10:01

Вярно е че допускаме по малко голове. Но е вярно, че го няма Пацо на вратата. Ако беше той още тук, щеше головете да са значително повече. Това е истината за малкото голове.

raikonen22
Контакти:

Мнениеот raikonen22 » 14 май 2016 10:13

Щом Гонзо остава, значи Сираков няма да дойде. За съжаление не виждам друг способен за поста спортен директор, освен Вълка. А той е най-важната фигура. Задава посоката на развитие. Нищо добро не ни чака!

gonzo72
Контакти:

Мнениеот gonzo72 » 14 май 2016 10:18

Проблема на Левски е мъжкаря Гошето Иванов - Гонзо !
За 6-години Гонзо няма нито един успех само калъфки и нищо друго - Колкото по-скоро го изгоним от Левски толкова по-добре за отбора и за нас феновете които обичаме Левски !

Левски си има Гонзо и не му трябват врагове :!:

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 14 май 2016 10:28

Вие коментирайте:
Вячеслав Грозни- "В този клуб (Левски) целта винаги трябва да е единствено първото място"
Стойчо Стоев- "...отборът (Левски) е далеч от Лудогорец. Това за мен е искрено, честно и правдиво."
Познайте кого уволняват:
[rimg]http://img2.sportal.bg/uploads/galery/2016_05/levski/7MDM8618.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 14 май 2016 10:50

wilge написа:Вие коментирайте:
Вячеслав Грозни- "В този клуб (Левски) целта винаги трябва да е единствено първото място"
Стойчо Стоев- "...отборът (Левски) е далеч от Лудогорец. Това за мен е искрено, честно и правдиво."
Познайте кого уволняват:

Този, който гледа реално на нещата и избягва празните приказки и популизма. Просто такива неща не се харесват на УС, който от своя страна също си пада по великите приказки.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 14 май 2016 10:53

metodito написа:Вчера Гонзо каза, че си тръгва.
Защо обобщаваш? Ако вие (по твое признание) притежавате някои недостатъци с какво основание ги приписваш/те на всички българи?

Казвам го от 37-годишен опит. Не съм само аз простият, много сме. Ако си се засегнал, извинявай. Ти си от изключенията. Гледай новините в неделя вечер, когато съобщават статистиката от поредния черен уикенд от войната по пътищата. Гледай, ако искаш парламентарен контрол. Огледай се. Или предпочиташ, както софийската управа, да пропуснем Бай Ганьо от паметника на Щастливеца. До към края на 90-те нямаше толкова много простаци сякаш. Но не можеш да съсипваш образованието в продължение на повече от четвърт век и да излизат умни хора. Изключенията потвърждават правилото. Децата с медалите от олимпиадите го правят "въпреки", а не благодарение на всичко случващо се.

Засегнал съм се не защото се чувствам "от изключенията". Както всеки човек и аз имам недостатъци. Сигурно много и големи. Но според мен е добре да се критикуват хората заради притежавани недостатъци и пороци, а не да им се приписват такива само и единствено заради принадлежността към определени групи. Засегнал съм се защото твърдението ти (за съжаление толкова често използвано по смисъл) е обидно за всички българи. Засегнал съм се защото не ни е приятно когато чужденците се изказват обидно, подигравателно и с пренебрежение към България и българите, а голяма част от сънародниците твърдят и дори афишират всичко това.
Гледам новините. Парламентарния контрол не. И ... ? Нима заради това, че както се изразих по-рано "добили известност" хора притежават определено ниско ниво на интелект и компетентност, но въпреки това се изживяват като извисили се високо над масата и се държат арогантно, просташки и т.н., заради това, че почти всички представители на обсебилите властта, по-точно назначените за властимащи, са с подобни качества и поведение, всички българи трябва да се чувстват като нискоразредни представители на човешкия род?
"До към края на 90-те" цитираните по-горе наши сънародници вече бяха се превърнали в политически и икономически елит.
"Изключенията потвърждават правилото" е едно популярно клише, което далеч не винаги гарантира на съждения, за които се отнася стойност 1 според булевата алгебра.
"Медалите на децата от олимпиадите" за заслуга на тези деца, преподавателите им, родителите им и други свързани с подготовката им личности и организации. Те изобщо не са доказателство за високо ниво на всички българи.

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 14 май 2016 11:05

Люпко е единствения адекватен вариант що се касае до чужденците. Познава манталитета на българина, бил е при нас, знае какво е Левски, авторитет е, знае 2 и 200 във чисто спортно - техническо отношение и определено може да "скръцне със зъби", когато е нужно ( нещо, което Стойчо така и не успя).
Цитирам по памет: "Какви условия, какви 5лв.. идвам в Левски от понеделник, ако преценят, че съм им нужен"... колко "левскари" са на този принцип и не са ли малко много тези, които поглеждат първо в касичката, уреждат си личните условия, ламтят за селекции и т.н.
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 май 2016 11:08

[offtopic]Аз не се срамувам от сънародниците си. Те са такива, каквито са. Просто констатация. Имаме много неща, с които да се гордеем като българи, но не трябва да замитаме негативните неща под килима. Неслучайно споменах новия паметник на Алеко. Защо не беше приет проекта с Бай Ганьо? ;)[/offtopic]

Люпко е единствения адекватен вариант що се касае до чужденците. Познава манталитета на българина, бил е при нас, знае какво е Левски, авторитет е, знае 2 и 200 във чисто спортно - техническо отношение и определено може да "скръцне със зъби", когато е нужно ( нещо, което Стойчо така и не успя).
Цитирам по памет: "Какви условия, какви 5лв.. идвам в Левски от понеделник, ако преценят, че съм им нужен"... колко "левскари" са на този принцип и не са ли малко много тези, които поглеждат първо в касичката, уреждат си личните условия, ламтят за селекции и т.н.

+1
За мен Люпко бе номер едно като избор. Няма да се "адаптира", говори славянски език, футболистите ще го разбират. За мен не друг, а именно Люпко направи от Гонзо футболист. Той е психолог, мотиватор и лисица. И ако види, че няма да станат нещата, ще си тръгне. Само че... той не работи ли в сръбското БФС? Преклаено е хубаво да е истина, че ще е Люпко. Другото, което е, че като профил исках новият треньор да е над 50 години. Дядка, ако щеш. Някой дето знае две и двеста. А не някой, който ще се "пробва". Ако назначат Люпко ще е през главата на Гонзо, което за мен означава, че той си тръгва от лятото.

Този, който гледа реално на нещата и избягва празните приказки и популизма.

Ние бяхме с най-скъпия отбор след този на Лудогорец. Няма ги ЦСКА, няма Локо Сф, няма Литекс.На кое място да завършим? Ботев имат сериозни финансови проблеми и Ники Костов, който си е проблем сам за себе си. Черно море са в криза. Берое и те изпаднаха в такава. Остават Монтана, Пирин и Локо Пд. Пирин няма как да се борят за нещо. Монтана и Локо Пд остават. Именно те ни измъчиха. На кое място да завършим? Какъв популизъм човек? Вратар, който е играл в Генк и Гент. Трима български национали, бивш словашки младежки национал. Национал на Кюрасао - няма значение на кои е. Национал е. Бивш ганайски национал. Заплатите им са добри и се изплащат навреме. Колко отбора са финансово стабилни? Берое, Черно море, Лудогорец и "Левски". А колко треньора започнаха сезона и колко от тях го завършват? Това също има значение. Всяка смяна на треньор е трус. Чичо Гошо и Кокала. Май те само. И Стоев, разбира се.
Последна промяна от metodito на 14 май 2016 11:36, променено общо 1 път.

buhovo
Контакти:

Мнениеот buhovo » 14 май 2016 11:35

iliev72 написа:
Der Schmarotzer написа:
iliev72 написа:Няма съмнение , че тогава звезда имаше много добри играчи , но тогава да победиш Саки + Рийкард + Гулид + Ван Бастен + Барези + Малдини трябва да си разбираш от работата !

Що, той и Вуцан би като маче у дирек Барселона с Кройф (!!!), но не стана велик треньор, макар че и той имаше велики играчи(най-добрият център нападател, след Гунди, който аз съм гледал + двете най-големи сини десятки (изключая Котето). Мистри, прав ли съм ?

5:4 не говори за маче у дирек. Виж Барса наистина ви е била като маче 4:0 в Испания.
1:0 Павел Панов (8)
2:0 Йордан Йорданов (10)
2:1 Марсиал (38)
2:2 Асенси (45)
3:2 Емил Спасов (47)
3:3 Ередия (57)
3:4 Неескенс (62-дузпа)
4:4 Йордан Йорданов (87)
5:4 Павел Панов (90-дузпа)

И после се чудите защо хората ви се смеят ;)
Подобна картинка 1982 .....цска -Байерн 4-3 .....до 18-мин.3-0 голямата работа големия цска и накрая в Мюнхен.. четири сопи.

Върни се в “Левски”