Стойчо Стоев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Стойчо Стоев

Мнениеот TristaNNN » 11 апр 2016 15:52

www_ivailomusic_com написа:Виждам, че поне 70% от феновете на отбора са доста скептични към алтернативата "Хубчев" от лятото. Аз също мислят така.
От друга страна, чета днес, че Хубчев е поканен за разговори. Мнението ми е, че ние трябва да бъдем настойчиви в това НКП и Тръста да бъдат добре запознати с мнението ни, защото това е тяхната функция- да изразяват обобщената позиция на феновете по важни въпроси. И да бъдат проводник на тази позиция в УС на клуба.
Защото, ако са запознати и въпреки всичко това назначение стане факт, то означава, че широко прокламираната кампания за участие на феновете във вземане на важни решения е само bulshit.

За да може някоя от двете организации да е запозната с мнението ти, то трябва да членуваш там под някаква форма. Сетне, при взимането на такива решения като позиция във връзка с еди какво си на УС, се провежда дискусия между членовете и съответната организация излиза с позиция на УС.
Сега, ако някой очаква, че Тръста и НКП ще четат форумите или ще обикалят от врата на врата по кварталите, за да подадат ухо за терзанията на форумните мрънкачи (не визирам теб), то нещата съвсем не работят така. Това е положението. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 11 апр 2016 15:59

TristaNNN написа:
Сега, ако някой очаква, че Тръста и НКП ще четат форумите

А може би трябва? Ти като член, ако прочетеш тук една добра идея, защо да не я предложиш където трябва? Сто процента съм сигурен, че има хора, които нямат желание да членуват във фенски организации, но могат да предложат интересни неща. Направете една онлайн дискусия с "другите" фенове, току виж се родило нещо смислено.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Доктор Н
Контакти:

Мнениеот Доктор Н » 11 апр 2016 16:19

Когато искаш да прокараш някаква идея, влизаш в дадената организация и я защитаваш от вътре. Защо очаквате някой друг да се занимава с нечии чужди терзания, да ги споделя или защитава? В този форум има 50-100 човека, които имат някакво различно мнение.Осъзнават ли те, все пак какъв процент са, дори спрямо броя на недолюбваните от тях членове на организации? Май не, а той е смешен. Организациите са отворени за всеки. Няма основателна причина да отделят внимание на всеки форум, група или индивид.
Последна промяна от Доктор Н на 11 апр 2016 19:29, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 11 апр 2016 16:29

Стоев няма никаква алтернатива в момента. И е крайно време да му се осигури една подготовка и трансферен прозорец като хората, а не от летището да му ги карат на стадиона...Нужни са ни двама, максимум трима играчи.
Да си води отбора в ЕКТ, пък наесен ще видим кой какво е свършил.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 11 апр 2016 16:39

Доктор Н написа:Когато искаш да прокараш някаква идея, влизаш в дадената организация и я защитаваш от вътре. Защо очаквате някой друг да се занимава с нечии чужди терзания, да ги споделя или защитава? В този форум има 50-100 човека, които имат някакво различно мнение.Осъзнават ли те, все пак какъв процент са, дори спрямо броя на недолюбваните от тях членове на организации? Май не, а той е смешен. Организациите са отворени за всек. Няма основателна причина да отделят внимание на всеки форум, група или индивид.

Извинявай, ама това е много "сляпо" мислене. Ако искаш да даваш идеи, трябва да си в "организацията", иначе и Айнщайн да си, много ти здраве. Не казвам, да се обръща внимание на всяка тъпня, ама и да ограничаваш възможностите на хората по този начин е тъпо.

Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 апр 2016 17:19

rhaegar написа:
Доктор Н написа:Когато искаш да прокараш някаква идея, влизаш в дадената организация и я защитаваш от вътре. Защо очаквате някой друг да се занимава с нечии чужди терзания, да ги споделя или защитава? В този форум има 50-100 човека, които имат някакво различно мнение.Осъзнават ли те, все пак какъв процент са, дори спрямо броя на недолюбваните от тях членове на организации? Май не, а той е смешен. Организациите са отворени за всек. Няма основателна причина да отделят внимание на всеки форум, група или индивид.

Извинявай, ама това е много "сляпо" мислене. Ако искаш да даваш идеи, трябва да си в "организацията", иначе и Айнщайн да си, много ти здраве. Не казвам, да се обръща внимание на всяка тъпня, ама и да ограничаваш възможностите на хората по този начин е тъпо.

Е, какво значи "да ограничаваш възможностите на хората"?!? :roll: Вратите на двете организации са отворени за всеки, тоест никой никого не ограничава. Прав е колегата твърдейки, че няма как да се обгрижат всички източници на мнения, а и не е нужно. Ако ти примерно смяташ, че имаш страхотна идея, която ще спомогне за благото на Левски, то има начин да я изкомуникираш където трябва, стига да имаш желание да поровиш тук-там в нета. ;)
Понеже темата е за Стоев, за да не ядосваме повече модераторите, ще ти кажа, че засега организациите на привържениците в УС подкрепят оставането на Стоев до края на сезона, каквото и според мен е масовото мнение на хората в този подфорум. Изключвам пикльовците, които реват за оставки от няколко месеца, не е сериозно да ги коментираме в момента.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 11 апр 2016 17:24

TristaNNN написа:Е, какво значи "да ограничаваш възможностите на хората"?!? :roll: Вратите на двете организации са отворени за всеки, тоест никой никого не ограничава. Прав е колегата твърдейки, че няма как да се обгрижат всички източници на мнения, а и не е нужно. Ако ти примерно смяташ, че имаш страхотна идея, която ще спомогне за благото на Левски, то има начин да я изкомуникираш където трябва, стига да имаш желание да поровиш тук-там в нета. ;)

Те може да са отворени, ама не всеки иска да влезе. :lol:

Щом има начини добро предложение да стигне до лидерите на фенските организации, без да се членува в тях, супер. Мен ме подразни това:

Когато искаш да прокараш някаква идея, влизаш в дадената организация и я защитаваш от вътре. Защо очаквате някой друг да се занимава с нечии чужди терзания, да ги споделя или защитава?

от него ми се стори, че или членуваш, или си глас в пустиня. Дано да не е така.

Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 апр 2016 17:40

rhaegar написа:
TristaNNN написа:Е, какво значи "да ограничаваш възможностите на хората"?!? :roll: Вратите на двете организации са отворени за всеки, тоест никой никого не ограничава. Прав е колегата твърдейки, че няма как да се обгрижат всички източници на мнения, а и не е нужно. Ако ти примерно смяташ, че имаш страхотна идея, която ще спомогне за благото на Левски, то има начин да я изкомуникираш където трябва, стига да имаш желание да поровиш тук-там в нета. ;)

Те може да са отворени, ама не всеки иска да влезе. :lol:

Щом има начини добро предложение да стигне до лидерите на фенските организации, без да се членува в тях, супер. Мен ме подразни това:

Когато искаш да прокараш някаква идея, влизаш в дадената организация и я защитаваш от вътре. Защо очаквате някой друг да се занимава с нечии чужди терзания, да ги споделя или защитава?

от него ми се стори, че или членуваш, или си глас в пустиня. Дано да не е така.

Пичът е прав донякъде, защото казва прокараш, а не предложиш - има разлика. ;)Освен това, ако всеки почне да предлага разни свои тъпизми, то ... докъде ще я докараме? Виж, тая работа с идеите не става така, както повечето хора си мислят, всичко е свързано с немалко труд, търсене на хора, разговори с клуба, с институции, планове, приоритети, пари, доброволческо време и усилия и т.н., затова по принцип е по-добре да си член. но това е мое мнение. Има и друго. Доколкото ми е известно (може и да греша), всички идеи са предложени от членове, тоест никой "външен" досега не си прави труда да предлага каквото и да е, а само се надава вой (не ти конкретно) по форумите. :roll: Така че не разбирам откъде у теб е това чувство на раздразнение.
[offtopic]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 11 апр 2016 17:41

rhaegar написа:
TristaNNN написа:
Сега, ако някой очаква, че Тръста и НКП ще четат форумите

А може би трябва? Ти като член, ако прочетеш тук една добра идея, защо да не я предложиш където трябва? Сто процента съм сигурен, че има хора, които нямат желание да членуват във фенски организации, но могат да предложат интересни неща. Направете една онлайн дискусия с "другите" фенове, току виж се родило нещо смислено.

Кой ще се занимава да следи за идеи във форумите и сайтовете или да организира дискусии? :lol: Големите организации още не са забелязали, че в официалния сайт на клуба Владо Гаджев все още е в състава, а няма никое от зимните попълнения. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 11 апр 2016 17:50

TristaNNN написа:Пичът е прав донякъде, защото казва прокараш, а не предложиш - има разлика. ;)Освен това, ако всеки почне да предлага разни свои тъпизми, то ... докъде ще я докараме? Виж, тая работа с идеите не става така, както повечето хора си мислят, всичко е свързано с немалко труд, търсене на хора, разговори с клуба, с институции, планове, приоритети, пари, доброволческо време и усилия и т.н., затова по принцип е по-добре да си член. но това е мое мнение. Има и друго. Доколкото ми е известно (може и да греша), всички идеи са предложени от членове, тоест никой "външен" досега не си прави труда да предлага каквото и да е, а само се надава вой (не ти конкретно) по форумите. :roll: Така че не разбирам откъде у теб е това чувство на раздразнение.

То е ясно, че не може да се обръща внимание на всяка глупост.

Просто исках да знам, че има начин да се осъществи добра идея, дори и да не е предложена от член на НКП, Тръст и т.н., а от неговия коментар ми се стори, че такъв няма. Пак казвам (без да съм Божинов :lol: ), дано не съм разбрал правилно.
Съгласен съм, че тези организации са в пъти по-ефективни в осъществяването на сложни неща. Те затова са там, за да организират.
Отделно е, че нечленуващите фенове, не проявяват интерес и не дават предложения. Неактивността и чакането на готово, никога не е водила до нищо добро.

Изображение

Върни се в “Левски”