Кировец написа:Отлично начало на сезона.
Повече от добро начало за Левски европейски.
Всички са доволни - Професор Пепе, Владко лепенката, инженера...
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Кировец написа:Отлично начало на сезона.
от popokutepetel на 19 Юли 2014 20:44
caci написа:
caci написа:
Питам и отговор не очаквам,има ли в Левски нападатели??? Защото Домо и Божо по скоро ми приличат на овчари излезни да се поразтъпчат по хубавата зелена трева.
Ми кандидатирай се ти като си толкова добър. Като ти чета постовете направо можеш да съчетаеш няколко функции - играещ собственик-треньор например
![]()
Немаш грижа Батков каза, че за 10 млн. дава отбора. Вадиш кинтите и всичко е ОК
Наистина много разбирам футбола,но за съжаление от 16 год.съм с ТЕЛК поради което не можах да стана футболист,а бях много добър в юношите на един от пловдивските отбори.Бих купил акциите на Левски,но тук пак не зависят нещата само от мен,а от цялото ми семейство,а те не искат да плащат в каца без дъно.
Що бе, като едноличен собственик няма да е каца без дъно. А и нали ги разбираш тия нещаЩе направиш качествена селекция, ще намериш скрити таланти, ще класираш отбора непрекъснато в ШЛ, то и ЛЕ в групите вече бая плащат. Хем ще печелиш, хем ще покажеш какво можеш
![]()
А колко ги разбираш нещата то се видя. От един мач такъв рев и изводиЛудогорец днес падна от новака Хасково. Не чувам да правят трагедии, да искат оставките на треньор, ръководство и на Домуза
boabbb написа:onegavon написа:boabbb написа:А, бе, на някой направи ли му впечатление, че тоя Пепе нещо клякаше все около линията, ама не нормално клякане, а все едно кючек играе - клекне, подстане, пак клекне![]()
По маниерите и тъпотията ме напомня на Жадното. Това с феновете, че били доволни ме прозвуча като покана да го съблекат.
Абе, нещо се тръскаше надолу като все едно маа кючек, ама от бруталните - когато всички вече са в джаза![]()
Player написа:Когато посяваш нещо, не може веднага да го ожънеш. Някои ако има календари на отбора от тази година, от миналата или по-миналата запазени, нека да погледне футболистите тогава и да види колко от тях са сега в отбора. Няма как всички да са нови и да се е получило веднага добро сработване между тях. Като идват новите няма кой да ги въведе в атмосферата на отбора, няма авторитети от които да се респектират и поучават. Това не е само за футбола, а за всяка професия. Няма как в която и да е фирма да се сменя екипа през няколко месеца и всички да са все новобранци и работата да им спори от първия ден. Като няма кой да ти покаже как стоят нещата на новото място и да ти даде ценен съвет и опит не става работата ей така. Важното е че имат желание и се стараят момчетата. Всичко се постига с работа, ако пък не става, тогава с много работа. Пълна подкрепа е единствения начин за постигане на нещо градивно. Като падне някои трябва да му подадеш ръка и да го подкрепиш да продължи, а не да му се нахвърлиш и да го ругаеш, още повече като го обичаш. Ако имате малко дете което отива да изиграе първия си мач и не се представя добре, какво ще направите след това, ще му кажете че за нищо не става и да се маха или ще го подкрепите и нахъсате да продължи напред?
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 41 госта