Левски София - Локомотив Пловдив

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Venko123
Контакти:

Re: Левски София - Локомотив Пловдив

Мнениеот Venko123 » 19 юли 2014 23:04

Кировец написа:Отлично начало на сезона. 8-)

Повече от добро начало за Левски европейски.
Всички са доволни - Професор Пепе, Владко лепенката, инженера...

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 19 юли 2014 23:08

Не разбирам каква работа имате тук, честно.
Локото може да са с отбор, събран преди 2 дни, но ние имаме преходен сезон и надали някой разумен човек е очаквал да излезем и да бием 5:0 в тоя мач.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 19 юли 2014 23:11

от popokutepetel на 19 Юли 2014 20:44

caci написа:

caci написа:
Питам и отговор не очаквам,има ли в Левски нападатели??? Защото Домо и Божо по скоро ми приличат на овчари излезни да се поразтъпчат по хубавата зелена трева.

Ми кандидатирай се ти като си толкова добър ;) . Като ти чета постовете направо можеш да съчетаеш няколко функции - играещ собственик-треньор например :)
Немаш грижа Батков каза, че за 10 млн. дава отбора. Вадиш кинтите и всичко е ОК

Наистина много разбирам футбола,но за съжаление от 16 год.съм с ТЕЛК поради което не можах да стана футболист,а бях много добър в юношите на един от пловдивските отбори. :lol: Бих купил акциите на Левски,но тук пак не зависят нещата само от мен,а от цялото ми семейство,а те не искат да плащат в каца без дъно. :lol:

Що бе, като едноличен собственик няма да е каца без дъно. А и нали ги разбираш тия неща ;) Ще направиш качествена селекция, ще намериш скрити таланти, ще класираш отбора непрекъснато в ШЛ, то и ЛЕ в групите вече бая плащат. Хем ще печелиш, хем ще покажеш какво можеш ;)
А колко ги разбираш нещата то се видя. От един мач такъв рев и изводи :roll: Лудогорец днес падна от новака Хасково. Не чувам да правят трагедии, да искат оставките на треньор, ръководство и на Домуза

Какъв един мач,нещата се виждат още по време на подготовката,а като знаеш и възможностите на новопривлечените на всеки разбиращ би му станало ясно,че Левски ще играе ганкиното.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
makedonski
Контакти:

Мнениеот makedonski » 19 юли 2014 23:14

Тики-така, ама Мустака...
Докато не разкараме агент Тара, нищо не ще се промени!

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 19 юли 2014 23:19

boabbb написа:
onegavon написа:
boabbb написа:А, бе, на някой направи ли му впечатление, че тоя Пепе нещо клякаше все около линията, ама не нормално клякане, а все едно кючек играе - клекне, подстане, пак клекне :lol: :lol:

По маниерите и тъпотията ме напомня на Жадното. Това с феновете, че били доволни ме прозвуча като покана да го съблекат. :o

Абе, нещо се тръскаше надолу като все едно маа кючек, ама от бруталните - когато всички вече са в джаза :lol: :lol:

Боабабо добре ,че смени снимката си ,че оня урод на нея като го видех ми се дохождаше по голема нужда :) :) :) А за мача са прави 2-3 човека какво толкоз сте заревали не разбрахте ли ,че ще е така мен само не ме кефи факта, че пуска такъв ботушар като Сърмов.

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 19 юли 2014 23:20

Колкото бе слабо нивото на Левски този мач,също толкова беше нивото на сектор Б.Нищо общо с баскетбола или с юбилея.А и к*р за ремонта на парка и липсата на изход от него и тъмнината и калта.Много много зле е всичко.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 19 юли 2014 23:23

Много добро впечатление ми направи, че нищо не играхме!

Защита = слаба, добре, че Локо имаха 2-3 атаки за цял мач.
Вратар = много слаб - 1 удар 1 гол.
Полузащита = много е зле работата, никакво сработване и разбирателство, с една дума ХАОС
Нападатели = кръгла нула, повече си пречат едни на други, отколкото на противника.

Със Сърмов, Божинов, Балтанов, Димов - все връзкарчета нищо добро не ни чака.
Единственото позитивно от целия мач беше Педро и пускането на юношата Краев!
Времето което искат от феновете го имат, но се опасявам, че толкова много дървари няма как да ги научиш на футбол и дисциплина, особено пък испански/а

Само Левски!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 19 юли 2014 23:30

Когато посяваш нещо, не може веднага да го ожънеш. Някои ако има календари на отбора от тази година, от миналата или по-миналата запазени, нека да погледне футболистите тогава и да види колко от тях са сега в отбора. Няма как всички да са нови и да се е получило веднага добро сработване между тях. Като идват новите няма кой да ги въведе в атмосферата на отбора, няма авторитети от които да се респектират и поучават. Това не е само за футбола, а за всяка професия. Няма как в която и да е фирма да се сменя екипа през няколко месеца и всички да са все новобранци и работата да им спори от първия ден. Като няма кой да ти покаже как стоят нещата на новото място и да ти даде ценен съвет и опит не става работата ей така. Важното е че имат желание и се стараят момчетата. Всичко се постига с работа, ако пък не става, тогава с много работа. Пълна подкрепа е единствения начин за постигане на нещо градивно. Като падне някои трябва да му подадеш ръка и да го подкрепиш да продължи, а не да му се нахвърлиш и да го ругаеш, още повече като го обичаш. Ако имате малко дете което отива да изиграе първия си мач и не се представя добре, какво ще направите след това, ще му кажете че за нищо не става и да се маха или ще го подкрепите и нахъсате да продължи напред?

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 19 юли 2014 23:31

Player написа:Когато посяваш нещо, не може веднага да го ожънеш. Някои ако има календари на отбора от тази година, от миналата или по-миналата запазени, нека да погледне футболистите тогава и да види колко от тях са сега в отбора. Няма как всички да са нови и да се е получило веднага добро сработване между тях. Като идват новите няма кой да ги въведе в атмосферата на отбора, няма авторитети от които да се респектират и поучават. Това не е само за футбола, а за всяка професия. Няма как в която и да е фирма да се сменя екипа през няколко месеца и всички да са все новобранци и работата да им спори от първия ден. Като няма кой да ти покаже как стоят нещата на новото място и да ти даде ценен съвет и опит не става работата ей така. Важното е че имат желание и се стараят момчетата. Всичко се постига с работа, ако пък не става, тогава с много работа. Пълна подкрепа е единствения начин за постигане на нещо градивно. Като падне някои трябва да му подадеш ръка и да го подкрепиш да продължи, а не да му се нахвърлиш и да го ругаеш, още повече като го обичаш. Ако имате малко дете което отива да изиграе първия си мач и не се представя добре, какво ще направите след това, ще му кажете че за нищо не става и да се маха или ще го подкрепите и нахъсате да продължи напред?

+1914

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 19 юли 2014 23:37

Отборът ни представява една много, много жалка картинка. Няма какво друго да се каже :cry:
Само Левски!

Върни се в “Левски”