TodorT написа:Ааа феновете на ЦСКА (изкл. феновете им, които са обективни и може да се води нормална дискусия с тях) са ми много интересни. Вчера се смяха на ЛЕВСКИ, ама днес падат с 2-0 от Локо Пд и са се изпокрили като мишки. Случайно ли е? И наистина сте ми много смешни как само говорите, че едва ли не ЛЕВСКИ е най-смешният отбор и няма да се класира за Европа. Алоо, айде да си говорим реално. Кой български отбор е силен в първенството ? Защото аз не виждам такъв. Лудите играят само в Европа, а тука ще спукат топката в мачовете с ЧМ и Локо Пд. Червените се подиграват на феновете на ЛЕВСКИ, ама като ги ръчнеш с Мура и те веднага млъкват. Не виждате ли, че цялото положение е такова. ЛЕВСКИ и ЦСКА удариха дъното! Двата гранда в България в момента са тимове, от които нищо не става! НЕ се заблуждавайте, че като играете в Европа и Стойчо ще ви изведе до 1/4 финал. ЛЕВСКИ са паднали от Иртиш, ама ЦСКА дори не играха в Европа, ами позорно се отказаха и всички говорят за BUL N3 и тем подобни! Ей, хора, честно ви казвам: Бъдете обективни! Разберете, че и вие не сте цвете за мирисане. Не се подигравайте така, че палачинката се обръща! Вчера бяхте пред фалит с ТИТАН, днес вече вярвате на Лупи и му сваляте звезди. Подигравате се, че стадионът на ЛЕВСКИ е без един сектор, ама вашият като си има 4 порутени сектора хубаво ли е ? Левски се дъни в Европа, а вие отнясяте отбори като Мура, нали ? Айде стига вече! И едините, и другите са хипер, гига, мега слаби! Трябват сериозни ремонти и при двата отбора, защото от цялото това нещо губим ние, феновете, а и като цяло първенството!
И кво.. досега се изписаха един куп глупости и накрая Тедо си избухна.

Относно засадите - не знам за първата ситуация, но при втората за мен имаше два пъти засада - още в началото и пред Блажка.