Левски - Литекс - 1:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
suarez
Контакти:

Re: Левски - Литекс - 1:2 FT

Мнениеот suarez » 13 апр 2014 23:22

TodorT написа:Ааа феновете на ЦСКА (изкл. феновете им, които са обективни и може да се води нормална дискусия с тях) са ми много интересни. Вчера се смяха на ЛЕВСКИ, ама днес падат с 2-0 от Локо Пд и са се изпокрили като мишки. Случайно ли е? И наистина сте ми много смешни как само говорите, че едва ли не ЛЕВСКИ е най-смешният отбор и няма да се класира за Европа. Алоо, айде да си говорим реално. Кой български отбор е силен в първенството ? Защото аз не виждам такъв. Лудите играят само в Европа, а тука ще спукат топката в мачовете с ЧМ и Локо Пд. Червените се подиграват на феновете на ЛЕВСКИ, ама като ги ръчнеш с Мура и те веднага млъкват. Не виждате ли, че цялото положение е такова. ЛЕВСКИ и ЦСКА удариха дъното! Двата гранда в България в момента са тимове, от които нищо не става! НЕ се заблуждавайте, че като играете в Европа и Стойчо ще ви изведе до 1/4 финал. ЛЕВСКИ са паднали от Иртиш, ама ЦСКА дори не играха в Европа, ами позорно се отказаха и всички говорят за BUL N3 и тем подобни! Ей, хора, честно ви казвам: Бъдете обективни! Разберете, че и вие не сте цвете за мирисане. Не се подигравайте така, че палачинката се обръща! Вчера бяхте пред фалит с ТИТАН, днес вече вярвате на Лупи и му сваляте звезди. Подигравате се, че стадионът на ЛЕВСКИ е без един сектор, ама вашият като си има 4 порутени сектора хубаво ли е ? Левски се дъни в Европа, а вие отнясяте отбори като Мура, нали ? Айде стига вече! И едините, и другите са хипер, гига, мега слаби! Трябват сериозни ремонти и при двата отбора, защото от цялото това нещо губим ние, феновете, а и като цяло първенството! ;)

И кво.. досега се изписаха един куп глупости и накрая Тедо си избухна. :lol: Ама то си е така..
Относно засадите - не знам за първата ситуация, но при втората за мен имаше два пъти засада - още в началото и пред Блажка.
[center]1914[/center]

Reckless

Мнениеот Reckless » 14 апр 2014 00:19

Той съдията пуска няколко пъти атаки на сините от засади, но който си не може, не може:-) С малко се отърваха. И да бяха свирени засади други голове от други положения щяха да ви вкарат, стига да искат да ви вкарват.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 14 апр 2014 01:49

На Йешич си му е навик да люби страстно Левски. И със Славия, и с ЦСКА, и с Литекс, сега дори повтаря с "оранжевите" .... давай, Йешо, не спирай, на тях им харесва.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 14 апр 2014 03:40

Докога с реверансите към Ловеч?

Съдиите пак бутнаха Литекс. Нищо ново, нищо изненадващо. Ловешкият тим отдавана се ползва със съдийски комфорт и винаги, когато се наложи, чернодрешковците влизат като 12-ия футболист на оранжевите.
Преди 3 седмици срещу Лудогорец в главната роля беше Никола Попов, вчера беше Веселин Мишев. Общото е, че и в двата случая именно Никола Попов беше главен съдия на въпросните дербита. И ако вчера синът на изпълнителния директор на БФС Антон Попов не направи кой знае какви грешки, то помощникът му Веско Мишев се прояви като най-добрия нападател на Миодраг Йешич. Страничният съдия трябваше да се намеси на два пъти в мача, а той взе, че се омаза до ушите и при двата случая.
Господа, съдии, докога с реверансите към Ловеч?!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 14 апр 2014 08:37

paceto написа:Като сте почнали да вадите снимките за засадите дайте да извадим и тези, които не бяха вдигнати за Левски, заради което по чудо не падна гол. 3-4 чисти засади с поне метър не се вдигнаха, но нали няма гол и не се коментира. :)

Давам снимка само на едната ситуация при резултат 0:0

Изображение

Аз им споменах за това по-рано, ама не последва ни вопъл, ни стон. Тази ситуация е точно 2 минути преди първия гол.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Leon
Контакти:

Мнениеот Leon » 14 апр 2014 09:44

Ето отговора на Литекс:
http://pfclitex.com/llfc/?p=1737

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 14 апр 2014 09:46

ПХАХАХАХА :mrgreen: Само сляп не ме бяха изкарвали :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 14 апр 2014 10:59

vaskonti написа:
paceto написа:Като сте почнали да вадите снимките за засадите дайте да извадим и тези, които не бяха вдигнати за Левски, заради което по чудо не падна гол. 3-4 чисти засади с поне метър не се вдигнаха, но нали няма гол и не се коментира. :)

Изображение

Аз им споменах за това по-рано, ама не последва ни вопъл, ни стон. Тази ситуация е точно 2 минути преди първия гол.

Тази ситуация не повлия на мача, за разлика от засадите на Ловеч.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 14 апр 2014 11:01

Tommi написа:
vaskonti написа:

Изображение

Тази ситуация не повлия на мача, за разлика от засадите на Ловеч.

Ами не повлия само защото Пламен Крумов центрира нескопосано. При ситуациите на Литекс също засадите нямаше да повлияят на мача, ако не бяха вкарали гол.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 14 апр 2014 11:08

vaskonti написа:Ами не повлия само защото Пламен Крумов центрира нескопосано. При ситуациите на Литекс също засадите нямаше да повлияят на мача, ако не бяха вкарали гол.

Ама в тая игра няма "ако". Засадите на Ловеч повлияха.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Левски”