Eminem написа:blue avalanche написа:Eminem написа:Срещу Пирин и ЦСКА мощни псувни по адрес на петев, батков и тонев
Петев,пък,какво ти е виновен???
Некадърник е и няма място в клуба!
Също така е чорбарче

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Eminem написа:blue avalanche написа:Eminem написа:Срещу Пирин и ЦСКА мощни псувни по адрес на петев, батков и тонев
Петев,пък,какво ти е виновен???
Некадърник е и няма място в клуба!
W84me написа:Eminem написа:Некадърник е и няма място в клуба!
И аз засега нямам място в Google, но ако ме поканят да работя за тях бих приел...
blue avalanche написа:В този ред на мисли,как оценяш резултатите на Йоканович?Щото като ги гледам,не ми изглежда на кадърник...
Eminem написа:Срещу Пирин и ЦСКА мощни псувни по адрес на петев, батков и тонев
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
blue avalanche написа:В случай,че си забравил,с Митов НА ГЕРЕНА биехме НАРЕД!!!Човекът направи само един хикс със Славия и загуби от Берое с дузпи и беше УВОЛНЕН.Обясни ми защо Йоканович заслужава по-специално отношение от Митов???
bilyaletdinov написа:Петев е некадърникНяма две мнения по този въпрос.
Eminem написа:W84me написа:Eminem написа:Некадърник е и няма място в клуба!
И аз засега нямам място в Google, но ако ме поканят да работя за тях бих приел...
Така е, ама трябва на всеки мач да му припомняме, че е некадърник и да си ходи.blue avalanche написа:В този ред на мисли,как оценяш резултатите на Йоканович?Щото като ги гледам,не ми изглежда на кадърник...
Когато Йоканович си направи подготовката и селекцията, тогава се дават оценките.
Той в Левски взе само и единствено Блажевич и се вижда, че е класа.
А развитие в играта има. По-добри сме в защита. Трябваше да му се даде време.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 28 госта