Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Sstefanov » 10 фев 2022 09:30

kamilata3 написа:
Sstefanov написа:
kamilata3 написа:
Sstefanov написа:
kamilata3 написа:
Dust написа:Идеята на Тристан е друга, но явно не схванахте.
В тези 5000 дарила, много от тях са такива,други с колко могат и така общия брой дарили расте, но не чак толкова бързо и сумата. То ест същата идва не чак толкова от обикновени фенове.

Иначе, няма нищо лошо да даряваш за някаква кауза без значение каква е. Ей го последната джамия на Ердоган в Истанбул и най-голяма към момента струва 100 милиона долара и всички средства до последния цент са събрани само от дарения.

Хахаха каква друга идея ,опитва да се подиграе с ЦСКА,но само показва колко е дребен и жалък.

Ами смятай колко трябва да си жалък и комплексиран, ако такива тъпотии, те засягат и си мислиш, колко са комплексирани другите. Жалко, че нацията е изградена от такива хора като теб и шивача. Толкова сте заблудени и филмирани,че рядко виждате по далеч от носа си. Тези шеги и смси и псувни ги има от много, много време. В това идва чара на съперничеството на 2-та отбора, обаче вие сте толкова филмирани и смешни, че се засегате от един банков трансфер на минимална сума и надпис. Тресе ви и 2мата огромен комплекс за малоценност. Жалко, че сте граждани на България и имате право да гласувате или да имате мнение :) . ДА ти кажа, едно време как се оправяха такива хора като вас, ако някой беше толкова заблуден като вас, дори ваши фенове му биеха шамари, защото не е полезно да си толкова филмран и да пречиш на другите. И най вече да ги излагаш.

Може да заповядаш да видиш колко съм филмиран и да ми набиеш шамарите.Хубаво е когато пишеш такива работи да погледнеш за какви неща подскачат сините фенчета ,не само тук но и в медиите.То не бяха козирки,то не бяха изказвания "сините братя ",но когато ви се направи за нещо забележка ставате много остроумни .

Ти или си невменяем или просто не можеш да разбираш какво четеш. Филмиран си до "козирката", личи ти от километри. Къде да заповядам? Много си се наперчил нешо хлапако. Но ти е простено, нямаш капацитета да разбереш, че тези закачки са напълно нормални и винаги са били. Това да се комплексираш от тях е показ на абсолютна деградация. Тежко е да си калима и чорбар и прикок едновременно :D

Аз ли съм хлапак ,то си личи кой е филмиран.

Приемай нещата от шеговитата страна на нещата :) Нищо лично :) Имаше едно дарение преди години от мой познат и прятел, доста голям цскар, който беше дал някаква минимална сума и беше за нов мустак на Батков. Да ти кажа, доста се посмях тогава. Оригинално беше :D :D

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 10 фев 2022 10:01

CSKA 78 написа:
realno написа:
CSKA 78 написа:
Ръководството на ЦСКА е платило тази сутрин част от задълженията към бивши играчи на тима, които блокираха картотекирането на новите попълнения.

Лично Гриша Ганчев е уведомил подчинените си, че преводът е извършен и най-късно до петък "червените" ще получат разрешение от ФИФА и БФС да регистрират всичките си футболисти - включително и двете зимни покупки Гарсес и Морено.

ЦСКА има подписано споразумение с Юнес Бенжелюн и другите, чакащи парите си, за разсрочено плащане. Именно първите суми по тази договорка са били изплатени днес, информира "Блиц".

https://topsport.bg/cska/tsska-plati-chast-ot-zadalzheniyata-kam-bivshi-futbolisti.html

А динамовци кога ще си платят задълженията?!

Време е вече да си платите задълженията и към НАП. :mrgreen:

Ще почакаме първо вие да си ги платите, и ако не можете, тогава кеф ви областни групи, кеф ви преименуване на някой от отборите по-долу по избор

Левски (кв. Драгалевци, София),Левски 96 (Главиница), Левски (Горна Митрополия),Левски 2007 (Долна баня)
Левски 1923 (Елин Пелин), Левски (Карлово) ,Левски (Кочериново), Левски 2005 (Крумовград),Левски 2008 (Крупник)
Левски 2007 (Левски), Левски 2012 (Лом), Левски (Лясковец), Левски (Омуртаг), Левски (Стара Загора),Левски 1986 (Стражица)
Левски (Брест), Левски (Егълница), Левски (Караманово), Левски (Карапелит),Левски (Комощица), Левски (Младово)
Левски (Новград),Левски-05 (Одърне),Левски (Оризово), Левски (Паталеница), Левски (Писарово), Левски (Подайва)
Левски (Сирищник), Левски (Сърнево), Левски (Сухаче), Левски (Чепинци),Левски Вида Олимекс (Покрайна)
Левски-Хюндай (Стара Загора)

Само да не стане така, че после да се чудим кое е оригиналното от Подуене!! :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Ние не се хвалим с богат собственик като вас. Плащайте и не се дръжте като клошари, че времето ви изтича. :mrgreen:
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 10 фев 2022 10:08

delqnski47 написа:Тия ебавки им ги правехме и ние когато почнаха с техните дарения . Пращахме им по 10 стинки и писахме КЗЛ . Така че тва изобщо не е оригинално 8-)

Горд ли си с това? Винаги в лошите неща сте първи. :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 10 фев 2022 10:13

Sstefanov написа:
Dust написа:В Румъния построиха детска онкоболница с дарения от 260 000 частни лица и над 2000 фирми.
За същата болница Металика дариха 250 000 евро.

На българина му дай да дарява за заплатите на чернилките от отбора им. Другото в държавта е маловажно. Някакъв фирмен отбор да върви, а нека хората и децата да умират. Важното е, гг и сираков да са доволни. Не можеш да очакваш абсолютно никакъв морал от хора, които подкрепят престъпник, доказан крадец и лъжец, само защото дал от крадените пари за техния отбор и е казал - Ши ви издържам. Имаше и сини фенове, които се прехласваха по черепа, което е жалко - защото е доказан престъпник (убиец), измаманик и крадец. Слабохарактерен е българина, никога не е отстоявал правилната позицията. Никога не се е фокусирал върху важните неща. Стига да има ядене и пиене, дискотеки и и кръчми и естествено да може да иде или гледа по телевизията сесека или Левски, другите неща около него нямат значение. Безполезни граждани, които са в основаната на това, тази държава да няма развитие и най вече ПРАВОСЪДИЕ. Румънците са хора, те знаят какво е важно за тях, за да прогресират.

Браво за написаното.

kamilata3
Контакти:

Мнениеот kamilata3 » 10 фев 2022 11:15

Sstefanov написа:
kamilata3 написа:
Sstefanov написа:
kamilata3 написа:
Sstefanov написа:
kamilata3 написа:

Хахаха каква друга идея ,опитва да се подиграе с ЦСКА,но само показва колко е дребен и жалък.

Ами смятай колко трябва да си жалък и комплексиран, ако такива тъпотии, те засягат и си мислиш, колко са комплексирани другите. Жалко, че нацията е изградена от такива хора като теб и шивача. Толкова сте заблудени и филмирани,че рядко виждате по далеч от носа си. Тези шеги и смси и псувни ги има от много, много време. В това идва чара на съперничеството на 2-та отбора, обаче вие сте толкова филмирани и смешни, че се засегате от един банков трансфер на минимална сума и надпис. Тресе ви и 2мата огромен комплекс за малоценност. Жалко, че сте граждани на България и имате право да гласувате или да имате мнение :) . ДА ти кажа, едно време как се оправяха такива хора като вас, ако някой беше толкова заблуден като вас, дори ваши фенове му биеха шамари, защото не е полезно да си толкова филмран и да пречиш на другите. И най вече да ги излагаш.

Може да заповядаш да видиш колко съм филмиран и да ми набиеш шамарите.Хубаво е когато пишеш такива работи да погледнеш за какви неща подскачат сините фенчета ,не само тук но и в медиите.То не бяха козирки,то не бяха изказвания "сините братя ",но когато ви се направи за нещо забележка ставате много остроумни .

Ти или си невменяем или просто не можеш да разбираш какво четеш. Филмиран си до "козирката", личи ти от километри. Къде да заповядам? Много си се наперчил нешо хлапако. Но ти е простено, нямаш капацитета да разбереш, че тези закачки са напълно нормални и винаги са били. Това да се комплексираш от тях е показ на абсолютна деградация. Тежко е да си калима и чорбар и прикок едновременно :D

Аз ли съм хлапак ,то си личи кой е филмиран.

Приемай нещата от шеговитата страна на нещата :) Нищо лично :) Имаше едно дарение преди години от мой познат и прятел, доста голям цскар, който беше дал някаква минимална сума и беше за нов мустак на Батков. Да ти кажа, доста се посмях тогава. Оригинално беше :D :D[/qu

Приемам ги,явно не се разбрахме нещо.
Eminem написа:
Срам е този евроидиот ФК Левски! Време е да ни закриват или да ни забранят да играем в ЕКТ

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 фев 2022 11:33

“Левски ни показа как феновете обичат отбора си. През последните две години събраха милиони. Наистина и кампанията на ЦСКА-София (София) сега върви добре, но ние имаме пример от тях”, добави той. Ние сме си виновни, че допуснахме да се случи това преобразуване на ЦСКА-София (София) . От Левски са прави да ни се подиграват и трябва да търпим”, продължи той.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 фев 2022 11:41

Да, бе, странно...
Странно как Браян Морено е привлечен и идва с контузия. Тези неща и преди се случваха.
. Според мен си е напълно нормално. Стою Младенов - доживот в Тирето! 8-)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 10 фев 2022 11:43

Членът на надзорния съвет на „Левски“ Константин Папазов заяви, че с удоволствие би приел пари от депутата от ДПС Делян Пеевски, дори и с цената на личен срам, стига касата на клуба да е пълна.

По думите му Пеевски „категорично обича „Левски“ Депутатът дари 500 000 лева на сините през фирмата си „Интръст“ през май и това предизвика коментари и недоволство сред част от запалянковците. Преди време Папазов заяви, че Пеевски много пъти е помагал на „Левски“.
„Най-нормално е утре, ако закъсаме, г-н Пеевски вероятно отново да помогне. И трябва да се сърдим? На мен не ми се е обадил. Ще потвърдя, че ако ми се обади, бихме приели (ново дарение). Прекалено се демонизират някои фигури в държавата и се опитваме да се правим на по-светци от папата“, каза Папазов в сутрешния блок на Би Ти Ви.

Наистина показахте :mrgreen:
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 10 фев 2022 11:48

Не мога да разбера какъв е този нихилизъм,в Турция това направили,в Румъния друго направили,само българите за нищо не стават.Аз ще ги защитя българите, само преди дни българите събраха 400 хил.евро за лечението на едно дете от Ямбол,за 24часа същите тези българи помогнаха на дъщерята на Стойко Сакалиев.Не знам и каква вина имат чернокожите футболисти,че да ги сочим с пръст,футболът отдавна е бизнес, тези футболисти са докарани тук от собствениците на клубовете.Тези собственици искат и да печелят от тях,ако има кадърни български футболисти едва ли ще вкарваме толкова чужденци.В цяла Европа е така,а няма нищо по-нормално от това феновете да си подкрепят отборите финансово,или на стадиона,или със закупуване на фен артикули,а защо не и с дарения.Българският народ е научен да търпи,но не е прост,доказа го след като отстрани един диктатор който му се подиграваше 12 години, много други държави не могат да се освободят от Макаците си.
Последна промяна от peliforewer на 10 фев 2022 12:39, променено общо 1 път.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 10 фев 2022 11:50

Майкъла да не се е огледал в някаква "реновация" на Герена бе :? :roll:
Да вземе да измаже 200-250 кв.м. фасада и да го фактурира на 140 000 лева :lol: както точеше фалиралата Харизма ?

Върни се в “Левски”