Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот peliforewer » 09 фев 2022 15:42

TristaNNN написа:
peliforewer написа:Посъбуди се форума, футболната пролет наближава.Чакам мнения защо спонсорът на Левски отказа да си напише логото на челно място на екипа, въобще някъде по екипите на Левски пише ли Палмсбет.

Не, защо да пише Палмс бет някъде? Според един оранжев диванен воин тука, де много прилича на тебе по изказ, хленчене и манипулации, Палмс бет перат пари чрез Левски, за какво им е да се занимават с лога и екипи. :mrgreen:

Сега видях, че на десния ръкав има логото на спонсора,за другото не към мен.И ти манипулираш или не си знаеш екипа.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 фев 2022 15:44

peliforewer написа:
TristaNNN написа:
peliforewer написа:Посъбуди се форума, футболната пролет наближава.Чакам мнения защо спонсорът на Левски отказа да си напише логото на челно място на екипа, въобще някъде по екипите на Левски пише ли Палмсбет.

Не, защо да пише Палмс бет някъде? Според един оранжев диванен воин тука, де много прилича на тебе по изказ, хленчене и манипулации, Палмс бет перат пари чрез Левски, за какво им е да се занимават с лога и екипи. :mrgreen:

Сега видях, че на десния ръкав има логото на спонсора,за другото не към мен.И ти манипулираш или не си знаеш екипа.

А така, браво! Друг път виж първо, преди да задаваш глупави манипулативни въпроси и за пореден път да те правим за резил. ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 09 фев 2022 15:47

От къде мога да си купя подуенски акции ?
:?
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 09 фев 2022 15:48

TristaNNN, след малко очаквай да ти пусне някое клипче, което ще е ни в клин, ни в ръкав с дискусията.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 фев 2022 15:55

ugly bug написа:От къде мога да си купя подуенски акции ?

От мен. Ще ти пратя банковата си сметка на лично - превеждаш ми парите и ти пращам акциЙ. Няма да се занимаваш с ИПО-та, с Лупита, с Манджуковци, чиста работа. 8-)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 09 фев 2022 15:56

Доволни ли сте?

13 февруари 2022 г., неделя, 14:15 ч.
ПФК Арда Кърджали 1924 - ПФК Лудогорец 1945
ГС: Радослав Петров Гидженов АС1: Георги Любомиров Минев АС2: Георги Валентинов Стамболджиев
4-ТИ: Димо Стоянов Димов ВАР: Валентин Станчев Железов АВАР: Станимир Илков Илков
СН: Николай Георгиев Ангелов

13 февруари 2022 г., неделя, 16:30 ч.
ФК Локомотив 1929 - ПФК ЦСКА - София ЕАД
ГС: Георги Милков Гинчев АС1: Георги Йорданов Дойнов АС2: Илиян Петров Капарашев
4-ТИ: Васимир Маруан Ел-Хатиб ВАР: Станимир Лозанов Тренчев АВАР: Драгомир Руменов Милев
СН: Иван Захариев Вълчев

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 09 фев 2022 15:57

TristaNNN написа:
peliforewer написа:
TristaNNN написа:

А така, браво! Друг път виж първо, преди да задаваш глупави манипулативни въпроси и за пореден път да те правим за резил. ;)

Защо да е манипулативен въпроса ми,стана ми интересно защото това се явява иновация,никой спонсор в България не го е правил,исках да чуя мнението основно на сините фенове,аз няма да давам мнение защото каквото и да напиша ще бъда атакуван.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 09 фев 2022 15:58

TristaNNN написа:

От мен. Ще ти пратя банковата си сметка на лично - превеждаш ми парите и ти пращам акциЙ. Няма да се занимаваш с ИПО-та, с Лупита, с Манджуковци, чиста работа. 8-)

Супер !
На кило ли ги продавате ?
Щерката си купи малко кученце , та да го учи да ака върху тях ...
Ей ся ти пращам 20 лева за 1000 акции
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 09 фев 2022 16:02

ugly bug написа:
TristaNNN написа:

Супер !
На кило ли ги продавате ?
Щерката си купи малко кученце , та да го учи да ака върху тях ...
Ей ся ти пращам 20 лева за 1000 акции

Ицето се беше снимал с едни акции преди време :lol: питай го

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 09 фев 2022 16:04

LoveAndPeace написа:
peliforewer написа:
LoveAndPeace написа:Хубаво е , че припоците почнаха да се осъзнават и да искат справедливост за Литекс Ловеч - Бащата на тяхното ЦСКА-София :lol:

Ако го приемаш така, няма как да ти повлияя.Да кажем,че е съпричастност към сегашния собственик на ЦСКА Ганчев,все пак той е дал много пари за ЦСКА.Ние не сме като едни други дето дълги години бяха на яслата на МВР ,а после скандираха....оле,нищо общо с МВР....Взехте парите на депутата от ДПС Пеевски ,а декларирате,че сте срещу ДПС.12 години пръскахте парите на спонсорите пращани от Борисов,а сега го обвинявате за всичко лошо в Левски.

ЦСКА-София :!: Когато махнете тирето (преди 2 години беше - Другата седмица) , тогава го пиши ЦСКА , дотогава си уважавай отбора на джуджето , който после припознахте като г-н Ганчев и го изписвай правилно , а именно - ЦСКА-София.
Като ми напишеш в едно изречение ДПС и Борисов и веднага се сещам за :lol:
[img]https://www.flagman.bg/news/2020/05/19/158988243159369.jpg
[/img]
и ми става още по-смешно :lol:

Аз ще си пиша ЦСКА, Вие с Борето Касабов може да го изписвате и изговаряте както намерите за добре.Не можах да отворя линка на Флагман от телефона си, довечера ще го погледна на лаптопа.
W84me ( Блатер) ..

Върни се в “Левски”