realno написа:Вчера нали оревахте форума, че някои колеги от форума били лоши, защото се радвали, че ваш припознат футболист бил тежко контузен на вчерашната среща. А ти ми желаеш смъртта. Защо бе "милостиви", "загрижен" и "добронамерен" припознавачо? Показахте ли си истинското лице, лицемери? Както казах, истинското във вас е фалша и нищо друго.
Но да знаеш, че какво пожелаваш се връща.
Въпроса ми е , защо вие припците не направихте призив за Сакалиев, както призовахте, да се събират пари за клуба на Ганчев?
А иначе парите бяха събрани от всички българи - както от сини така и припоци, но въпроса е, защо не призовахте оранжевите фенове да се съберат пари за един ваш служител и приятел?
П.С. Явно маскираното "дете" на Ганчев е по - важно, а самия той е беден.
Само ние цесекарите от Бургас организирахме две кампании за събиране на пари за дъщерята на Саката!Момчетата от друг фенклуб дариха 3000лв събрани за хореография,пак за него!И понеже съм от Бургас и знам какъв добър и уважаван човек е Сакалиев,знаех че ще съберат парите,но за 24 часа и аз се изненадах!
Просто при нас не излиза ръководството ни през месец-два с поредната кампания и реване за пари,а просто го правим!