Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот BRF » 09 фев 2022 13:12

realno написа:Вчера нали оревахте форума, че някои колеги от форума били лоши, защото се радвали, че ваш припознат футболист бил тежко контузен на вчерашната среща. А ти ми желаеш смъртта. Защо бе "милостиви", "загрижен" и "добронамерен" припознавачо? Показахте ли си истинското лице, лицемери? Както казах, истинското във вас е фалша и нищо друго.
Но да знаеш, че какво пожелаваш се връща. :!:

Въпроса ми е , защо вие припците не направихте призив за Сакалиев, както призовахте, да се събират пари за клуба на Ганчев?
А иначе парите бяха събрани от всички българи - както от сини така и припоци, но въпроса е, защо не призовахте оранжевите фенове да се съберат пари за един ваш служител и приятел?

П.С. Явно маскираното "дете" на Ганчев е по - важно, а самия той е беден.

Само ние цесекарите от Бургас организирахме две кампании за събиране на пари за дъщерята на Саката!Момчетата от друг фенклуб дариха 3000лв събрани за хореография,пак за него!И понеже съм от Бургас и знам какъв добър и уважаван човек е Сакалиев,знаех че ще съберат парите,но за 24 часа и аз се изненадах!
Просто при нас не излиза ръководството ни през месец-два с поредната кампания и реване за пари,а просто го правим!

zieek91
Контакти:

Мнениеот zieek91 » 09 фев 2022 13:17

Dust написа:И нямало култ към личността

Има, има,, откакто те натакова и после изостави, не си спрел да възвисяваш и пишеш за еб*ча си :)

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 09 фев 2022 13:17

Да правите един път на 6 години :lol: :lol:
Колко още има да плаща гг на агенти.....
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 09 фев 2022 13:33

CSKA 78 написа:
Ръководството на ЦСКА е платило тази сутрин част от задълженията към бивши играчи на тима, които блокираха картотекирането на новите попълнения.

Лично Гриша Ганчев е уведомил подчинените си, че преводът е извършен и най-късно до петък "червените" ще получат разрешение от ФИФА и БФС да регистрират всичките си футболисти - включително и двете зимни покупки Гарсес и Морено.

ЦСКА има подписано споразумение с Юнес Бенжелюн и другите, чакащи парите си, за разсрочено плащане. Именно първите суми по тази договорка са били изплатени днес, информира "Блиц".

https://topsport.bg/cska/tsska-plati-chast-ot-zadalzheniyata-kam-bivshi-futbolisti.html

А динамовци кога ще си платят задълженията?!

Време е вече да си платите задълженията и към НАП. :mrgreen:
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 09 фев 2022 13:36

Warped написа:Да правите един път на 6 години :lol: :lol:

Опашката се удължава!
Ндзила и той се нареди! :mrgreen:
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 09 фев 2022 13:37

TristaNNN написа:
ЦСКА-София (София) има подписано споразумение с Юнес Бенжелюн и другите, чакащи парите си, за разсрочено плащане...

Що ли не ми се вярва, че тия може да са толкова глупави и да се съгласят на разсрочено плащане, при положение, че са в позиция да изискват всичко накуп, защото държат Тирето с трансферното "ембарго". Май Лъчката Станчев е кихнал милките накуп, ама пустата манипулация ловешка... :roll:

Скоро ще разберем от уважаваните от мен г-н Петър Хубчев и г-н Насиру Мохамед, как се действа в такива случай. Иначе по принцип си прав. Аз също бих искал всичко накуп, барабар с лихвите :!:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 09 фев 2022 13:37

Не го мисли Ганчев,той знае как да прави къщички, щом и Раеви е спасил.А типично по левскарски Наско му пусна декларация,че говорил с министъра на спорта да си ремонтира стадиона.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 09 фев 2022 13:39

Warped написа:Тогава правилата не са точно така.........

То, и при сегашните трябва да е..., но...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 09 фев 2022 13:40

Dust написа:И нямало култ към личността

Култ е когато се кръстиш на фирмата му.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 09 фев 2022 13:40

peliforewer написа:

Не го мисли Ганчев,той знае как да прави къщички, щом и Раеви е спасил.А типично по левскарски Наско му пусна декларация,че говорил с министъра на спорта да си ремонтира стадиона.

Ти така не ми верваше и за агента на Варела, ама дойде от уефа санкцията и се пулиха -400к
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Върни се в “Левски”