шивача написа:ЦСКА през 2022г
-За 4-ри дена минахме 300хил от дарения, без помощ от шиши, боко и дпс,но с подкрепата на Лъчезар Станчев, а очакваме и Драган Цанков да се включи
-Треньор ни е Стойчо Младенов, за да може после пак да ни осъди
-акционер ни е Легендата на световния футбол Христо Стоичков, за да подчертае правоприемството ни от Чавдар (Етрополе), където също беше собственик
-в борбата за титлата сме, но никога не сме я печелили за 5-годишното си съществуване - ако не бяха онези миндили от Велбъжд, вече гордо щяхме да носим епитета "вечно втори", наравно с "припоци"
-клубът ни е финансово стабилен, и затова феновете сами се натискат да даряват пари с помощта на Лъчезар Станчев де
-има голяма вероятност да започнем строежа на нов стадион, ама друг път
Бонусче:
подуенци са на изкуствено дишане и всеки момент може да пуснат кепенците - това ни е едничката радост, откак мис Ловеч бе наритана от любимия ни афроафрикански ярмеец
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
There, I fixed it for you
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
шивача написа:ЦСКА - София през 2022г
-За 4-ри дена минахме 300хил от дарения, без помощ от шиши, боко и дпс
-Треньор ни е Стойчо Младенов
-акционер ни е Легендата на световния футбол Христо Стоичков
-в борбата за титлата сме
-клубът ни е финансово стабилен
-има голяма вероятност да започнем строежа на нов стадион
Бонусче:
подуенци са на изкуствено дишане и всеки момент може да пуснат кепенците
Лека поправка, все пак си шивачи и нормално да не правиш разлика между ЦСКА И ЦСКА - София. .
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
-
peliforewer
- Контакти:
W84me написа:peliforewer написа:Ще има засада ако футболист на Ловеч играе с глава и топката попадне във футболиста на Ловеч който е в засада.Първо не е сигурно дали футболист на Ловеч играе с топката,ако
не е играл,няма засада.Второ,дори футболист на Ловеч да играе с топката,то тя отива във футболист на Левски,а футболистът в нередовна позиция не влияе на играта и засада няма.При изпълнението на наказателния удар всичко е редовно, засада няма.
Какво да коментираме повече на тая ситуация? Ако, ако, ако...
Разигравам ситуацията, като имам предвид,че срещата е от 1997г.и някой правила може да са били други.Тъй като се явяваш като един от най-големите спецове по съдийските въпроси във форума чакам и твоя прочит.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
- LoveAndPeace
- Контакти:
Хубаво е , че припоците почнаха да се осъзнават и да искат справедливост за Литекс Ловеч - Бащата на тяхното ЦСКА-София 
- delqnski47
- Контакти:
W84me написа:delqnski47 написа:W84me написа:delqnski47 написа:W84me написа:Еее, ко стана ся, крачето не било счупено
Със сьоНга се задавиш, трол
Остави, Аудито в сервиза....![]()
![]()
![]()
Е, нали го продаде ....
Продадох го ама после купих ново![]()
Еш па тоя тарикат
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Ръководството на ЦСКА е платило тази сутрин част от задълженията към бивши играчи на тима, които блокираха картотекирането на новите попълнения.
Лично Гриша Ганчев е уведомил подчинените си, че преводът е извършен и най-късно до петък "червените" ще получат разрешение от ФИФА и БФС да регистрират всичките си футболисти - включително и двете зимни покупки Гарсес и Морено.
ЦСКА има подписано споразумение с Юнес Бенжелюн и другите, чакащи парите си, за разсрочено плащане. Именно първите суми по тази договорка са били изплатени днес, информира "Блиц".
https://topsport.bg/cska/tsska-plati-chast-ot-zadalzheniyata-kam-bivshi-futbolisti.html
А динамовци кога ще си платят задълженията?!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
-
peliforewer
- Контакти:
LoveAndPeace написа:Хубаво е , че припоците почнаха да се осъзнават и да искат справедливост за Литекс Ловеч - Бащата на тяхното ЦСКА-София
Ако го приемаш така, няма как да ти повлияя.Да кажем,че е съпричастност към сегашния собственик на ЦСКА Ганчев,все пак той е дал много пари за ЦСКА.Ние не сме като едни други дето дълги години бяха на яслата на МВР ,а после скандираха....оле,нищо общо с МВР....Взехте парите на депутата от ДПС Пеевски ,а декларирате,че сте срещу ДПС.12 години пръскахте парите на спонсорите пращани от Борисов,а сега го обвинявате за всичко лошо в Левски.
Последна промяна от peliforewer на 09 фев 2022 13:24, променено общо 1 път.
W84me ( Блатер) ..
И нямало култ към личността
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Мис Ловеч заряза Соу. Как да повярваме на останалото
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
ЦСКА-София (София) има подписано споразумение с Юнес Бенжелюн и другите, чакащи парите си, за разсрочено плащане...
Що ли не ми се вярва, че тия може да са толкова глупави и да се съгласят на разсрочено плащане, при положение, че са в позиция да изискват всичко накуп, защото държат Тирето с трансферното "ембарго". Май Лъчката Станчев е кихнал милките накуп, ама пустата манипулация ловешка...
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс