Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Динамо - Берое. А дано оцелеят до 7-ми!
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
delqnski47 написа:1Neutralen написа:modor написа:Тире срещу число. Какво начало на родното първенство
Велико дерби! Ще го гледам с пуканки. Няма да се учудя ако Микренци загубят точка или три, и числото спрат Микренци за заветната ПЕТА титла.![]()
![]()
Междувпрочем еваларка на Гела ви.Ся кат се замисля с тоя цирк той най много печели, защото така Диемите ще имат повече гледаемост.
Абсолютно! Даже ако е надскочи дребния си тарикатлък и "помоли" числото да удари тирето, интригата ще е повече от голяма, респективно и интереса към "продукта".
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Mitata написа:Динамо - Берое. А дано оцелеят до 7-ми!
Марулите май ще имат по - дълга почивка.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Old_death написа:Mitata написа:Динамо - Берое. А дано оцелеят до 7-ми!
Ми то мачовете с Динамо са си почивка. Само ние дето не успяхме да ги бием.
Mitata написа:Old_death написа:Mitata написа:Динамо - Берое. А дано оцелеят до 7-ми!
Ми то мачовете с Динамо си станаха като почивка. Само ние дето не успяхме да ги бием.
Ние не сме коравосърдечни.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Наскоро някой във форума писа, че абонатите, гледащи Диемите са 300 000. Ако е така, годишно би трябвало да се набират 25-30 милиона лева. А клубовете получават 6 милиона. Твърде съмнителна история. Жалко, че клубовете слушкат и изпълняват заповедите отгоре.
Mitata написа:Наскоро някой във форума писа, че абонатите, гледащи Диемите са 300 000. Ако е така, годишно би трябвало да се набират 25-30 милиона лева. А клубовете получават 6 милиона. Твърде съмнителна история. Жалко, че клубовете слушкат и изпълняват заповедите отгоре.
Я пуснете утре някой червеноармеец да ги преброи.
Да не би да са 300 001, че ще имате минавка!
Аз скоро платих, да не би да сте ме пропуснали!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!
krumeto написа:Mitata написа:Наскоро някой във форума писа, че абонатите, гледащи Диемите са 300 000. Ако е така, годишно би трябвало да се набират 25-30 милиона лева. А клубовете получават 6 милиона. Твърде съмнителна история. Жалко, че клубовете слушкат и изпълняват заповедите отгоре.
Я пуснете утре някой червеноармеец да ги преброи.
Да не би да са 300 001, че ще имате минавка!
Аз скоро платих, да не би да сте ме пропуснали!
Това число е строго пазена държавна тайна, да не би раята да възроптае. Всеки разумен човек се досеща, че тук най-вероятно иде реч за сериозна кражба.
ЛЕВСКИ - СЕПТЕМВРИ - така ще се казва новия клуб
https://topsport.bg/levski/levski-vzima ... utbol.html
https://topsport.bg/levski/levski-vzima ... utbol.html
-
Tsetsochisloto
- Контакти:
Първи кръг с Тиретата.... има ли тирета тук, които да не знаят къде е ЦУМ ? Че ви водим на мои разноски, селяци любезни.... ебати кефа! Тирето ми дойде на гюме!