Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот W84me » 02 фев 2022 22:49

Колко ароматизатори продадоха Тирейците?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 02 фев 2022 22:50

delqnski47 написа:
honda написа:
delqnski47 написа:
honda написа:Има и още нещо може ли кредиторите на ЦСКА да предявят искове срещу ЦСКА-София? -Много сложен въпрос . От една страна няма как да стане според българското законодателство(но според българската нормативна база няма и как да има наследник на фалирало дружество). От друга страна след като ЦСКА-София вече се самообяви за наследник на ЦСКА ,то трябва да поеме и активите и ПАСИВИТЕ на фалиралото дружество(каквото е решението на швейцарския съд) в такъв случай всички кредитори имат право да предяват иск към ЦСКА-София , а за НАП -то те са длъжни по закон дори и със сила да си вземат дълговете. А задълженията само към НАП са повече от 20 млн лв.

Пич, ти хвърли процедурите по несъстоятелност, търг и разпродажба на имуществото на фалиралото дружество(което се случи....), разпределение на парите от продажбите като процент за всеки кредитор и т.н. в кошчето.... :lol:
Подигра се с труда на синдици и всичко...
Тая баба ти Дора за какво толкова зор даде тогава според тебе, а
Втори въпрос. Как пък се появи ти днес, а не оня ден когато излезе новина, че има да плащате на господин Насиру :lol:

По този въпрос вече написах -според българското законодателство няма как, както и няма как ЦСКА-София да бъде наследник на ЦСКА.
Вече съм ти писал идеята на една процедура по несъстоятелност не е да пази интереса на акционерите на фалиралото дружество, а да пази интереса на кредиторите.
Самия факт ,че ЮИ и ХС са били акционери във фалиралото дружество ,а ГГ е свързан с него е напълно достатъчен за да идете в канала. А гореспоменатите лица да седнат на подсъдимата скамейка.
Много обичате да споменавате за пример Фиорентина ,но пропускате факта,че от новата Фиорентина са се "споразумели"(разбирай платили) с кредиторите на старото дружество да няма искове.(съмнявам се в този форум да има човек ,който може да каже срещу каква сума са се договорили).
За Насиру -няма какво да коментирам, ясно е че дължим въпросните средства.
Между другото официалния ви сайт не е ли документ?

Изобщо не ти говоря за юридическо наследяване . Имаме фалит, търг, разпределение като процент на сумата взета от разпродажбата... а не юридическо наследяване . Ние документи за наследство (Слава Богу) нямаме . :lol: Как ще осъдиш някой само щото ''се е назовал'' като такъв. Че ние утре ще регистрираме още 30 ЦСКА-та, ще ги обявим за ЦСКА и какво.... кой ще ''съдим'' за пари . :lol:
В момента се случи някъв парадокс . Тепърва ще има становища .

Вече съм ти писал,че информация изнесена в официалния сайт се счита за официален документ. Може да попиташ "Самсунг" и "Пежо" дали изнесената информация в официалния сайт е официален документ или не. Аз все си мисля,че адвокатите на гореспоменатите компании едва ли са по-слаби от тези на ГГ ,но това не ги спаси да платят суми с десет цифри в евро за изнесена неточна информация в официалния си сайт.
Тук не коментирам ,че акционерите на ЦСКА-София и ЦСКА са едни и същи. Това вече е предмет не само на търговското право, но и на наказателното такова.
За ЦСКА-1948г - никога не са имали претенции ,че са приемници на ЦСКА,както и акционерите им не са били акционери в ЦСКА.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 02 фев 2022 22:50

CSKA 78 написа:Не, Уйе, онзи ден съм писал това, което говореше нашия адвокат Трендафилов, ако не му бъркам фамилията!
А това, което съм написал по-горе е юридически валидно, въпреки че на теб не ти се иска да е така! :lol: :mrgreen:

Работата на един адвокат е да направи всичко възможно клиентът му да спечели, което съвсем неозначава, че това е правдата. Само, че е адвокат на червените ти реши да му вярваш на сляпо. ГредЪ.

Ти може да бъдеш единствено форума адвокат и с материя, която не ти е позната не се прави на умен.

Видимо е, че не си си имал вземане даване със съдебната система, но със сериозен проблем.

И една действителност от практиката: Тате, ти онова дело дето го води 10 години го реших за един месец. Ех сине, гладен ще ходиш, аз с това дело те изучих.
Последна промяна от Dust на 02 фев 2022 22:51, променено общо 1 път.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 02 фев 2022 22:50

W84me написа:Колко ароматизатори продадоха Тирейците?

Пита монополиста . :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 фев 2022 22:53

delqnski47 написа:В случая вече няма как да сме ''Литекс'' и ''Тире'' , така че си го поемате вие тук, поне от морална гледна точка :mrgreen: Ние - от финансова, ама ще се оправим .

Според уважаемите припознавачи може и да няма как да сте ''Литекс'' и ''Тире'', но ще трябва да помете малко факти, от които няма мърдане. ;)
1) Според БФС - органът, администриращ първенството у нас, вие сте ЦСКА-София (София), или с други думи нов отбор-правоприемник на Литекс (Ловеч). Има документ-решение на Правна Комисия. С печат.

2) В резултат на точка 1), според УЕФА - органът администриращ европейските клубни турнири и в ролята на "ментор" на БФС сте CSKA-Sofia - разбира се нов отбор, който беше третиран точно като такъв, понеже:
- Две години не беше допуснат до турнирите под егидата на УЕФА, точно според правилата на УЕФА за нов отбор, а по милост и икзлючение беше шмугнат третата година, заради неимоверните усилия на кума на брака между Литекс и Чавдар, който вие безжалостно оплюхте.
- Историята на този отбор е едва ....петгодишна.

3) Най-сладката точка! 8-) Макар официалните административни органи в лицето на БФС и УЕФА да ви третира като ново отборче, КАС ви съди да плащате борчовете на умрялия ЦСКА. И тука няма мърдане от никаква гледна точка, понеже тия ви удариха черния печат на трансферите.

Ето ви ги фактите, уважаеми припознавачо, пък вие си ги манипуларайте както пожелаете, но знайте, че от лайнарщината ви, произлизат все повече и повече изненади, де поемате. Срамът също е голям, но вие сте се доказали като безсрамници, без морал. :arrow:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 02 фев 2022 22:56

Dust написа:
CSKA 78 написа:Не, Уйе, онзи ден съм писал това, което говореше нашия адвокат Трендафилов, ако не му бъркам фамилията!
А това, което съм написал по-горе е юридически валидно, въпреки че на теб не ти се иска да е така! :lol: :mrgreen:

Работата на един адвокат е да направи всичко възможно клиентът му да спечели, което съвсем неозначава, че това е правдата. Само, че е адвокат на червените ти реши да му вярваш на сляпо. ГредЪ.

Ти може да бъдеш единствено форума адвокат и с материя, която не ти е позната не се прави на умен.

Видимо е, че не си си имал вземане даване със съдебната система, но със сериозен проблем.

И една действителност от практиката: Тате, ти онова дело дето го води 10 години го реших за един месец. Ех сине, гладен ще ходиш, аз с това дело те изучих.

Уйе, не ми се спори с теб! По-добре да споря с радиото! Знам че си форумният "спец по всичко"! И винаги се правиш на най-знаещ, а всъщност нищо не знаеш! :lol:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 02 фев 2022 22:58

honda написа:
delqnski47 написа:
honda написа:
delqnski47 написа:
honda написа:Има и още нещо може ли кредиторите на ЦСКА да предявят искове срещу ЦСКА-София? -Много сложен въпрос . От една страна няма как да стане според българското законодателство(но според българската нормативна база няма и как да има наследник на фалирало дружество). От друга страна след като ЦСКА-София вече се самообяви за наследник на ЦСКА ,то трябва да поеме и активите и ПАСИВИТЕ на фалиралото дружество(каквото е решението на швейцарския съд) в такъв случай всички кредитори имат право да предяват иск към ЦСКА-София , а за НАП -то те са длъжни по закон дори и със сила да си вземат дълговете. А задълженията само към НАП са повече от 20 млн лв.

Пич, ти хвърли процедурите по несъстоятелност, търг и разпродажба на имуществото на фалиралото дружество(което се случи....), разпределение на парите от продажбите като процент за всеки кредитор и т.н. в кошчето.... :lol:
Подигра се с труда на синдици и всичко...
Тая баба ти Дора за какво толкова зор даде тогава според тебе, а
Втори въпрос. Как пък се появи ти днес, а не оня ден когато излезе новина, че има да плащате на господин Насиру :lol:

По този въпрос вече написах -според българското законодателство няма как, както и няма как ЦСКА-София да бъде наследник на ЦСКА.
Вече съм ти писал идеята на една процедура по несъстоятелност не е да пази интереса на акционерите на фалиралото дружество, а да пази интереса на кредиторите.
Самия факт ,че ЮИ и ХС са били акционери във фалиралото дружество ,а ГГ е свързан с него е напълно достатъчен за да идете в канала. А гореспоменатите лица да седнат на подсъдимата скамейка.
Много обичате да споменавате за пример Фиорентина ,но пропускате факта,че от новата Фиорентина са се "споразумели"(разбирай платили) с кредиторите на старото дружество да няма искове.(съмнявам се в този форум да има човек ,който може да каже срещу каква сума са се договорили).
За Насиру -няма какво да коментирам, ясно е че дължим въпросните средства.
Между другото официалния ви сайт не е ли документ?

Изобщо не ти говоря за юридическо наследяване . Имаме фалит, търг, разпределение като процент на сумата взета от разпродажбата... а не юридическо наследяване . Ние документи за наследство (Слава Богу) нямаме . :lol: Как ще осъдиш някой само щото ''се е назовал'' като такъв. Че ние утре ще регистрираме още 30 ЦСКА-та, ще ги обявим за ЦСКА и какво.... кой ще ''съдим'' за пари . :lol:
В момента се случи някъв парадокс . Тепърва ще има становища .

Вече съм ти писал,че информация изнесена в официалния сайт се счита за официален документ. Може да попиташ "Самсунг" и "Пежо" дали изнесената информация в официалния сайт е официален документ или не. Аз все си мисля,че адвокатите на гореспоменатите компании едва ли са по-слаби от тези на ГГ ,но това не ги спаси да платят суми с десет цифри в евро за изнесена неточна информация в официалния си сайт.
Тук не коментирам ,че акционерите на ЦСКА-София и ЦСКА са едни и същи. Това вече е предмет не само на търговското право, но и на наказателното такова.
За ЦСКА-1948г - никога не са имали претенции ,че са приемници на ЦСКА,както и акционерите им не са били акционери в ЦСКА.

Кои акционери на ЦСКА - София и ЦСКА са едни и същи :mrgreen: Ти ГГ за много тъп го взимаш.... естествено, че това е част от Наказателния кодекс . Ние също никъде не сме писали, че сме юридически наследник на ЦСКА АД . Може и да бъркам де, заповядай да ми го покажеш в сайта . А за просволутия документ на адвокатите ни към централата, че ''нямаме юридическа връзка '' и ''продължаваме традициите на стария клуб'' са го писали и Числото в техния сайт . Така че ние с тях по нищо не се различаваме ''по документи'' . Истината е това което пише Конан - ние сме наследник на ЦСКА и всички го потвърдиха . В момента Бенжалюн използва някакви хватки , защото той не е в списъка за кредиторите на фалиралото дружество . Тепърва ще видим дали това няма да стане основание срещу самия него . Но рискът си заслужава, защото той щеше да вземе нищожна сума от процентите , които щяха да му се дадат като сума .
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 02 фев 2022 22:59

CSKA 78 написа:
honda написа:
CSKA 78 написа:

По българското законодателство или по-скоро по търговските закони няма как да плащаме за пасивите на старото ПФК, след като е обявен фалит! Новото ПФК се води ново дружество! Обаче по спортните закони ФИФА, УЕФА и КАС ни приемат за спортен наследник, затова и плащаме изгубените дела на някои от ищците срещу старото ПФК! Освен това понеже плащаме и за пасивите на старото ПФК вече се водим и фирмен наследник, а не само спортен наследник!
Прочети го толкова пъти, колкото ти трябва, докато ти се изяснят нещата! :mrgreen:

ПП Не може да ни наложат стари наказания! Първо, те имат някаква давност! Второ, доколкото си спомням те бяха пак заради финансови неуредици, които в момента плащаме, или вече сме платили чрез масата на несъстоятелността към кредиторите ! ;)

Наистина ли?
Аз защо си мисля, че вече на няколко пъти ви осъдиха да плащате пасиви на старото дружество?
Коя година е създадено новото дружеството?- май новото дружество е по-старо от "старото" :o
Аз защо си мисля,че освен споменатите от теб институции ви осъдиха и в граждански съд,ако не правиш разликата питай -ще ти кажа.
Понеже си се възбудил ще те успокоя- срока на давност не е изтекъл. Също поне до момента наказанията ви не са отменяни.
Не са платени от масата на несъстоятелността.
Всички разбрахме,че дължите пари на Бенжалюн, а според теб дължите ли и на НАП? :mrgreen:
Между другото дали "лайнарщината" е обект само на ТЗ или може да стане обект и на НК(нещо ми се върти чл 227) :o

Ми...Осъдили са ни няколко пъти за общата сума от 1,5 милиона евро! Ние също сме спечелили няколко дела срещу ищци, които да речем не са се обадили на синдика, а са се опитали да ни съдят отделно! Всичко това го има във вчерашното обръщение на ръководството на ЦСКА към феновете!
Вече нищо не дължим на НАП, защото те са удовлетворени от делото по несъстоятелността!
С други думи, пасивите според теб са "плащането на емблемата" за 8 милиона и новите 3 милиона лева, та общо 11 милиона! И след като сме платили тези пари това вече ни прави освен спортен наследник, както смятат УЕФА, ФИФА и КАС, но и фирмен наследник на старото дружество! Откъдето и да го погледнеш сме ЦСКА! :mrgreen:

Кой ти каза,че НАП са удовлетворени?- наистина ли.
Примерно ние сме платили много по-висок процент от задълженията си към НАП от вас(около 3 пъти по-висок)
Тези 11 млн лв не покриват само лихвите по задълженията на ЦСКА,да не говорим за главницата.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 02 фев 2022 23:03

TristaNNN написа:
delqnski47 написа:В случая вече няма как да сме ''Литекс'' и ''Тире'' , така че си го поемате вие тук, поне от морална гледна точка :mrgreen: Ние - от финансова, ама ще се оправим .

Според уважаемите припознавачи може и да няма как да сте ''Литекс'' и ''Тире'', но ще трябва да помете малко факти, от които няма мърдане. ;)
1) Според БФС - органът, администриращ първенството у нас, вие сте ЦСКА-София (София), или с други думи нов отбор-правоприемник на Литекс (Ловеч). Има документ-решение на Правна Комисия. С печат.

2) В резултат на точка 1), според УЕФА - органът администриращ европейските клубни турнири и в ролята на "ментор" на БФС сте CSKA-Sofia - разбира се нов отбор, който беше третиран точно като такъв, понеже:
- Две години не беше допуснат до турнирите под егидата на УЕФА, точно според правилата на УЕФА за нов отбор, а по милост и икзлючение беше шмугнат третата година, заради неимоверните усилия на кума на брака между Литекс и Чавдар, който вие безжалостно оплюхте.
- Историята на този отбор е едва ....петгодишна.

3) Най-сладката точка! 8-) Макар официалните административни органи в лицето на БФС и УЕФА да ви третира като ново отборче, КАС ви съди да плащате борчовете на умрялия ЦСКА. И тука няма мърдане от никаква гледна точка, понеже тия ви удариха черния печат на трансферите.

Ето ви ги фактите, уважаеми припознавачо, пък вие си ги манипуларайте както пожелаете, но знайте, че от лайнарщината ви, произлизат все повече и повече изненади, де поемате. Срамът също е голям, но вие сте се доказали като безсрамници, без морал. :arrow:

1) Това е документ за едногодишен лиценз, който е изтекъл преди 6 години . Сега сме 2022 . Абсолютно нищо не доказва никъде. Винетка . Изтекла . Информацията ти е доста стара . ;) Вече имаме становища, потвърждаващи нашето легитимно наследство .
Sofia.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 02 фев 2022 23:03

Той като е тъпо да се цитират по много цитати, тези дни събитията около клуба ти пикаха върху всички опорни, които изтъквахте през времето.

Мен ме остави, аз в неща, които неразбирам не се изразявам като последна инстанция, но виж ти от право и медицина се оказа, че си светило.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Върни се в “Левски”