Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот TristaNNN » 02 фев 2022 22:28

CSKA 78 написа:
TristaNNN написа:Гответе се за жестоки сеири - засега излиза, че хем сте нов отбор-правоприемник на Литекс - ЦСКА-София (София), според официалните компетентни по присъдите за приемственост органи в лицето на БФС и УЕФА, хем ще плащате борчовете на умрялото ЦСКА, според официално компетентния по договорните отношение и плащания КАС.

Ми...Обяснил съм по назад, че КАС, ФИФА и УЕФА ни приемат за спортен наследник, а вече сме и фирмен(идва от фирма или дружество) наследник!
Да не би случайно да се успокояваш с тези писаници?! Подуенци не са пред фалит вече според теб?! :lol:

Прощавай, не ти чета тъпотиите, така че си спести обясненията, няма смисъл. Ти нали онзи ден разправяше, че КАС нямали правомощия по подобни дела, решенията им били нищожни, не можели да ви спират трансферите и.н.? Кой нормален съфорумец ще си губи времето да те чете оттук-насетне след подобни бисери, бе, уважаеми припознавачо? :mrgreen:
Гледам, че не правиш разлика и между КАС, ФИФА и УЕФА, моля те да не ме цитираш повече.
И не, не защото си ме смазал с аргументи, а защото пишеш явни глупости, лъжи или откровени манипулации, или просто защото си обикновен припок-илитерат, който мисли, че повтаряйки едно и също, ще го докара до истинност.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 02 фев 2022 22:29

Dust написа:
CSKA 78 оня ден тук ни твърдеше, че сте обжалване последните решения на съда и го представяне така все едно ти си адвоката на ГГ... смени си информатора

Твоите сигурни твърдения редовно отичат в канала.

Не, Уйе, онзи ден съм писал това, което говореше нашия адвокат Трендафилов, ако не му бъркам фамилията!
А това, което съм написал по-горе е юридически валидно, въпреки че на теб не ти се иска да е така! :lol: :mrgreen:
На Запад доста фирми обявяват фалит, за да избегнат плащания към кредиторите! Даже някои, които са "по-предприемчиви" имат по няколко фалита! А след това правят нова фирма, която не носи отговорност за борчовете на старата фирма! Въпреки че и двете фирми се водят на едно и също лице!
Ако дадено лице, което притежава фирма и тази фирма обяви фалит! След това същото лице регистрира нова фирма, обаче тази нова фирма поеме пасивите на фалиралата, тогава новата фирма се води наследник на обявената в несъстоятелност!
Сега ясно ли ти е вече или просто не ти е достатъчен интелекта, за да го схванеш?! :lol:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 02 фев 2022 22:31

CSKA 78 написа:
honda написа:По този въпрос вече написах -според българското законодателство няма как, както и няма как ЦСКА-София да бъде наследник на ЦСКА.
Вече съм ти писал идеята на една процедура по несъстоятелност не е да пази интереса на акционерите на фалиралото дружество, а да пази интереса на кредиторите.

По българското законодателство или по-скоро по търговските закони няма как да плащаме за пасивите на старото ПФК, след като е обявен фалит! Новото ПФК се води ново дружество! Обаче по спортните закони ФИФА, УЕФА и КАС ни приемат за спортен наследник, затова и плащаме изгубените дела на някои от ищците срещу старото ПФК! Освен това понеже плащаме и за пасивите на старото ПФК вече се водим и фирмен наследник, а не само спортен наследник!
Прочети го толкова пъти, колкото ти трябва, докато ти се изяснят нещата! :mrgreen:

ПП Не може да ни наложат стари наказания! Първо, те имат някаква давност! Второ, доколкото си спомням те бяха пак заради финансови неуредици, които в момента плащаме, или вече сме платили чрез масата на несъстоятелността към кредиторите ! ;)

Наистина ли?
Аз защо си мисля, че вече на няколко пъти ви осъдиха да плащате пасиви на старото дружество?
Коя година е създадено новото дружеството?- май новото дружество е по-старо от "старото" :o
Аз защо си мисля,че освен споменатите от теб институции ви осъдиха и в граждански съд,ако не правиш разликата питай -ще ти кажа.
Понеже си се възбудил ще те успокоя- срока на давност не е изтекъл. Също поне до момента наказанията ви не са отменяни.
Не са платени от масата на несъстоятелността.
Всички разбрахме,че дължите пари на Бенжалюн, а според теб дължите ли и на НАП? :mrgreen:
Между другото дали "лайнарщината" е обект само на ТЗ или може да стане обект и на НК(нещо ми се върти чл 227) :o

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 02 фев 2022 22:34

Бенжалюн не е в списъка за кредитори при фалиралото дружество, което дава пълно основание да се каже, че той няма никакви претенции към фалиралото дружество респ. към негови наследници . Няма как ''хем така хем така'' . Така че тепърва ще има дела, успокойте се малко тук завалийките 8-)
Я си представете вие да имате списък за кредитори на нещо ,което наследявате и изведнъж ''оп...бай Кольо има претенции'' . Как става тоя номер . Ще видим кой ще се смее последен .
Последна промяна от delqnski47 на 02 фев 2022 22:35, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 02 фев 2022 22:35

delqnski47 написа:
Dust написа:
Делянски, числото имат ли някакви претенции пред УЕФА/ФИФА, че са наследник на фалиралуя ЦСКА?

Не, ама лятото ще регистрираме друго ЦСКА и ще кажем, че то е ''наследник'' . :lol:

"Тате каза, че ще ми купи колело"
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 02 фев 2022 22:35

TristaNNN написа:
CSKA 78 написа:

Ми...Обяснил съм по назад, че КАС, ФИФА и УЕФА ни приемат за спортен наследник, а вече сме и фирмен(идва от фирма или дружество) наследник!
Да не би случайно да се успокояваш с тези писаници?! Подуенци не са пред фалит вече според теб?! :lol:

Прощавай, не ти чета тъпотиите, така че си спести обясненията, няма смисъл. Ти нали онзи ден разправяше, че КАС нямали правомощия по подобни дела, решенията им били нищожни, не можели да ви спират трансферите и.н.? Кой нормален съфорумец ще си губи времето да те чете оттук-насетне след подобни бисери, бе, уважаеми припознавачо? :mrgreen:
Гледам, че не правиш разлика и между КАС, ФИФА и УЕФА, моля те да не ме цитираш повече.
И не, не защото си ме смазал с аргументи, а защото пишеш явни глупости, лъжи или откровени манипулации, или просто защото си обикновен припок-илитерат, който мисли, че повтаряйки едно и също, ще го докара до истинност.

Припок и илитерат си ти! Освен това материята, за която пишеш ти е толкова чужда, че въобще не си наясно какво си написал! Въпреки това се опитваш да се пънеш като глист на буца! :lol:
Много добре знам какво означават КАС, ФИФА и УЕФА, обаче за твое съжаление всичките изброени ни определят за спортен наследник!
Обещавам за в бъдеще да не ти обръщам внимание, защото "разговорът" с теб води до загуба на сиви клетки!
Лека ти и доходна вечер и утре да продадеш много ароматизатори! :lol: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 02 фев 2022 22:40

CSKA 78 написа:
Dust написа:
CSKA 78 оня ден тук ни твърдеше, че сте обжалване последните решения на съда и го представяне така все едно ти си адвоката на ГГ... смени си информатора

Не, Уйе, онзи ден съм писал това, което говореше нашия адвокат Трендафилов, ако не му бъркам фамилията!
А това, което съм написал по-горе е юридически валидно, въпреки че на теб не ти се иска да е така! :lol: :mrgreen:
На Запад доста фирми обявяват фалит, за да избегнат плащания към кредиторите! Даже някои, които са "по-предприемчиви" имат по няколко фалита! А след това правят нова фирма, която не носи отговорност за борчовете на старата фирма! Въпреки че и двете фирми се водят на едно и също лице!
Ако дадено лице, което притежава фирма и тази фирма обяви фалит! След това същото лице регистрира нова фирма, обаче тази нова фирма поеме пасивите на фалиралата, тогава новата фирма се води наследник на обявената в несъстоятелност!
Сега ясно ли ти е вече или просто не ти е достатъчен интелекта, за да го схванеш?! :lol:

Наистина ли?- Това ,което си написал е престъпление по смисъла на наказателното законодателство във всяка една държава от ЕС.
Кажи честно ,прочел ли си един закон през живота си?
Интересно как на Запад съществува банковата и кредитната им система?- виждам,че си запознат с материята би ли благоволил да споделиш задълбочените си познания с нас невежите.
Сега малко шеговито -запомнете,че законите в цял свят са писани от хората с пари, или казано по друг начин- тези дето дават кредити, а не от тези дето ги дължат. Има ли смисъл да ти казвам чий интерес пазят законите?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 02 фев 2022 22:44

Оф, по света има едно животно наречено ''Закон за личен фалит'' и там кат фалираш имаш лоша кредитна история и не можеш да теглиш повече кредити . И тук не ми е ясно къде тоя де е дал кредит е спечелил . :lol: Естествено, не става всеки път, но стават грешки.... даваш кредита на тоя който не трябва . И се получава горното . Така че, бат Хонда, не генерализирай чак толкова .
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 02 фев 2022 22:45

honda написа:
CSKA 78 написа:

По българското законодателство или по-скоро по търговските закони няма как да плащаме за пасивите на старото ПФК, след като е обявен фалит! Новото ПФК се води ново дружество! Обаче по спортните закони ФИФА, УЕФА и КАС ни приемат за спортен наследник, затова и плащаме изгубените дела на някои от ищците срещу старото ПФК! Освен това понеже плащаме и за пасивите на старото ПФК вече се водим и фирмен наследник, а не само спортен наследник!
Прочети го толкова пъти, колкото ти трябва, докато ти се изяснят нещата! :mrgreen:

ПП Не може да ни наложат стари наказания! Първо, те имат някаква давност! Второ, доколкото си спомням те бяха пак заради финансови неуредици, които в момента плащаме, или вече сме платили чрез масата на несъстоятелността към кредиторите ! ;)

Наистина ли?
Аз защо си мисля, че вече на няколко пъти ви осъдиха да плащате пасиви на старото дружество?
Коя година е създадено новото дружеството?- май новото дружество е по-старо от "старото" :o
Аз защо си мисля,че освен споменатите от теб институции ви осъдиха и в граждански съд,ако не правиш разликата питай -ще ти кажа.
Понеже си се възбудил ще те успокоя- срока на давност не е изтекъл. Също поне до момента наказанията ви не са отменяни.
Не са платени от масата на несъстоятелността.
Всички разбрахме,че дължите пари на Бенжалюн, а според теб дължите ли и на НАП? :mrgreen:
Между другото дали "лайнарщината" е обект само на ТЗ или може да стане обект и на НК(нещо ми се върти чл 227) :o

Ми...Осъдили са ни няколко пъти за общата сума от 1,5 милиона евро! Ние също сме спечелили няколко дела срещу ищци, които да речем не са се обадили на синдика, а са се опитали да ни съдят отделно! Всичко това го има във вчерашното обръщение на ръководството на ЦСКА към феновете!
Вече нищо не дължим на НАП, защото те са удовлетворени от делото по несъстоятелността!
С други думи, пасивите според теб са "плащането на емблемата" за 8 милиона и новите 3 милиона лева, та общо 11 милиона! И след като сме платили тези пари това вече ни прави освен спортен наследник, както смятат УЕФА, ФИФА и КАС, но и фирмен наследник на старото дружество! Откъдето и да го погледнеш сме ЦСКА! :mrgreen:

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 02 фев 2022 22:48

honda написа:
CSKA 78 написа:
Dust написа:

Наистина ли?- Това ,което си написал е престъпление по смисъла на наказателното законодателство във всяка една държава от ЕС.
Кажи честно ,прочел ли си един закон през живота си?
Интересно как на Запад съществува банковата и кредитната им система?- виждам,че си запознат с материята би ли благоволил да споделиш задълбочените си познания с нас невежите.
Сега малко шеговито -запомнете,че законите в цял свят са писани от хората с пари, или казано по друг начин- тези дето дават кредити, а не от тези дето ги дължат. Има ли смисъл да ти казвам чий интерес пазят законите?

Виждам, че никога не си имал фирма! :shock: Умишленият фалит е престъпление...Но само ако те хванат! ;)

Върни се в “Левски”