CSKA 78 написа:TristaNNN написа:Гответе се за жестоки сеири - засега излиза, че хем сте нов отбор-правоприемник на Литекс - ЦСКА-София (София), според официалните компетентни по присъдите за приемственост органи в лицето на БФС и УЕФА, хем ще плащате борчовете на умрялото ЦСКА, според официално компетентния по договорните отношение и плащания КАС.
Ми...Обяснил съм по назад, че КАС, ФИФА и УЕФА ни приемат за спортен наследник, а вече сме и фирмен(идва от фирма или дружество) наследник!
Да не би случайно да се успокояваш с тези писаници?! Подуенци не са пред фалит вече според теб?!
Прощавай, не ти чета тъпотиите, така че си спести обясненията, няма смисъл. Ти нали онзи ден разправяше, че КАС нямали правомощия по подобни дела, решенията им били нищожни, не можели да ви спират трансферите и.н.? Кой нормален съфорумец ще си губи времето да те чете оттук-насетне след подобни бисери, бе, уважаеми припознавачо?

Гледам, че не правиш разлика и между КАС, ФИФА и УЕФА, моля те да не ме цитираш повече.
И не, не защото си ме смазал с аргументи, а защото пишеш явни глупости, лъжи или откровени манипулации, или просто защото си обикновен припок-илитерат, който мисли, че повтаряйки едно и също, ще го докара до истинност.