delqnski47 написа:Това за спортното наследство не може да се документира, то е ''формалност'' . Само не ми е ясно защо съдят нас, а не ''Числото'' . За да осъдиш някого ти трябват документи.... поне аз така мисля . Утре казвам на няколко клошаря ''ето ти 20 лева да се обявиш за мой наследник на ДУМИ'' и какво правим ?Всичко ток, няма проблем .
Айде, регистрираме на края на сезона 10 ЦСКА- та в окръжните, ще прежалим трансферния сезон тогава, щото няма да сме изплатили, ще назначим няколко бушона за ръководители в тези дружества, ще им кажем ''Кажете че сте ЦСКА'' и какво правим...
Спортното наследство не е само на думи - трябва отборът наследник според КАС да има същите цветове като наследения клуб, да играе на същия стадион, феновете да го приемат за наследник и т.н.
Ако Числото играеше на Армията и феновете го приемаха за наследник, тогава те щяха да бъдат съдени! Само че Числото не са ЦСКА и участват за самото участие в първенството! И те не знаят каква им е идентичността, въпреки че се опитват да се правят на ЦСКА!