Доста снимки има във фейса и то не само в официалната страница, така че според мен гоним 50 бона, което за 2-3 часа е супер.
Това е мнение от официалния ни форум!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Доста снимки има във фейса и то не само в официалната страница, така че според мен гоним 50 бона, което за 2-3 часа е супер.
peliforewer написа:Dust написа:peliforewer написа:.Ние при Томов събрахме 1,2млн.лв,а като пишете за дългове към Държавата нито ЦСКА,нито Левски са осъдени да платят 58млн.лв .
Лудогорец пък за какво са осъдени с такава сериозна сума?
Киро и Лудогорец не е ли едно и също,няма с какво да ме изненадаш.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
CSKA 78 написа:TNT написа:CSKA 78 написа:Става въпрос за дружество/ фирма, обратни! Ние сме спортен наследник, но след като плащаме пасивите на старото дружество, тогава сме и фирмен наследник! С няколко думи - БЕТОН сме вече!![]()
Алоооу бетонджията,гледам Заможния ви отворил дарителска сметка за погасяване на задълженията.Колко паронги внесе по нея?
Ще може ли да надскочите предния рекорд от 58лв?
![]()
Май не правиш разлика между феновете са настояли да помогнат, както е при нас и клубът се помоли на феновете, както е при вас!
Не знам дали това инфо за 57-те лева е вярно, но дори и да е вярно - имаме ли автобус?! Нов ли е?! Струва ли половин милион лева?! Кой го е купил?!
Та разликата при нас е, че имаме заможен собственик, който плаща! Докато вие продавате ароматизатори, не само защото имате нужда от тях, за да прикриете някои миризми! Аре, сега отивай да продаваш ароматизатори, че си назад днес!![]()
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
heller написа:krumeto написа:heller написа:LoveAndPeace написа:"Само клошари се молят за пари на феновете си."![]()
Голямо лайно хапни , голяма дума не казвай.
"Левски с призив към феновете" и "ЦСКА откликна на феновете" дали има някаква разлика?
Да, разликата е в хитрините на ръководството ви.
Иначе и двете са просене на пари от феновете.
![]()
Благодаря
![]()
По инициатива на феновете: ЦСКА - София отваря дарителска сметка
2 февруари 2022 | 14:52
"Левски" пак поиска феновете да помогнат с пари
Клубът ще разкрие от утре ваксинационен пункт пред ст. "Виваком Арена Георги Аспарухов"
19 Окт. 2021
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: bubka, trex, W84me и 19 госта