Сега ще съберете един кур, колкото за китайския автобус. Ама нали феновете били само да се радват, не да събират пари. За тая работа си има късотруп бащица мафиот. И касичката на ДПС помак Индже.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
peliforewer написа:За феновете на Разград коментирах вече.Разликата е голяма, Ганчев казва плащам,без да ангажира фенове.Докато Сираков и медиите молят сините фенове да пращат пари защото футболистите им от 3 месеца не са получавали заплати,ако не бяха Палмсбет и за октомври нямаше да има заплати,а към НОИ пари от година не са превеждани.Тази дарителска сметка е по желание на феновете на ЦСКА,тя е израз на съпричастност към собствениците които в тези тежки времена изразходват много пари за любимият ни отбор.
TNT написа:CSKA 78 написа:Става въпрос за дружество/ фирма, обратни! Ние сме спортен наследник, но след като плащаме пасивите на старото дружество, тогава сме и фирмен наследник! С няколко думи - БЕТОН сме вече!![]()
Алоооу бетонджията,гледам Заможния ви отворил дарителска сметка за погасяване на задълженията.Колко паронги внесе по нея?
Ще може ли да надскочите предния рекорд от 58лв?
![]()
realno написа:heller написа:LoveAndPeace написа:"Само клошари се молят за пари на феновете си."![]()
Голямо лайно хапни , голяма дума не казвай.
"Левски с призив към феновете" и "ЦСКА откликна на феновете" дали има някаква разлика?
Не смеят да ви призова през клуба, че едва ли ще съберете отново повече повече от 57 лв. Сега пробват пред платените ви фенове. Любопитно ми е дали ще съберете рекордната за вас сума от 58 лв.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TNT написа:Аааааа вие фенувите сте настоявали да погасявате загубените дела. Ами убуу тогава,плащайте. И вие явно сте заможни.![]()
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 19 госта