delqnski47 написа:Хората казаха, че ще платят, оно тука си рупа...
Все така да плащате. И към държавата да си платите.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
delqnski47 написа:Хората казаха, че ще платят, оно тука си рупа...
peliforewer написа:LoveAndPeace написа:peliforewer написа:Това да ти е проблемът,нас това не ни бърка,рано или късно всичко ще си дойде на място.Вие му мислете,че ние откъдето се връщаме,вие там отивате.
Принципно това означава Гришата да си върне Литекс обратно в града на закрития мост
По-голяма е вероятността да приключи с Боби и да забие последния пирон.Ако щеше да си ходи в Ловеч нямаше да плаща такива пари заради бивши собственици.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
peliforewer написа:1914.1902 написа:peliforewer написа:1914.1902 написа:peliforewer написа:CSKA 78 написа:"Сагата" приключи!! Сега чакаме подуенци да фалират!![]()
https://cska.bg/index.php?main_page=document_general_info&products_id=10543![]()
![]()
Интересно е защо е пусната тази декларация, нали в Спортала пускали фалшива информация и всички копирали техния сайт?!![]()
Боби Михайлов с кое точно е виновен, че някой не си е платил сметката?!![]()
![]()
Това е новина от официалния сайт на ЦСКА,а кой откъде я е препечатал не е толкова важно.За да напишат за Боби Михайлов в декларацията такива неща значи имат информация която аз и ти не знаем.Вие си го защитавайте Бобката,все пак четиридесет години приятелство не са малко.Боби Михайлов е доказал , че повече си гледа интересите отколкото приятелите, справка Батето.
Аз никога не бих защитавал Боби Михайлов, който създаде ефбет Лига заради вас. Не знам дали си спомняш, но аз бях твърдо против това Сираков да гласува точно за този кандидат.
Но просто ми е интересно как от декларацията излиза, че Боби Михайлов се върнал в БФС и затова сте загубили делата?!
Пак повтарям, явно ние не знаем цялата информация,може би се иска информация от БФС при решаването на казусите и БФС има възможност да спести пари на един български футболен клуб.Особено след като вече толкова време тупкат топката с едно писмо което не намират време да пратят в УЕФА.Забелязал съм, че си против Боби,но болшинството левскари барабар с Мъри го подкрепят.Сутринта в Дспорт има един интересен материал за методите на мафиотската структура БФС.
peliforewer написа:damyanov1963 написа:peliforewer написа:Пак е имало синьо-зелена безсънна нощ, толкова омраза и злоба на едно място не съм виждал, един дето се прави на боксьор за едно денонощие написа повече коментари отколкото беше писал за 10 години.Вчера сутринта ви написах, че ЦСКА ще плати,вие да му мислите,оказах се прав.Ганчев може да е всякакъв,но няма друг който да е дал толкова пари за българския спорт,а като кажем български спорт разбираме на 90% ЦСКА, това е положението.Друг път на злобарите винаги съм им пожелавал хубав ден, този път на синьо-зелената мъгла и на теб уйне ви пожелавам да ви е гаден деня, когато на вас ви е гадно на по-добрата част от българският народ им е готино.
Толкова злоба и омраза в един коментар...
Няма злоба, само констатации,а и Каквото повикало , такова се обадило.Уверих се, че голяма част от вас от добро не разбират.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта