Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот rsk » 02 фев 2022 09:05

Ще има ли още акита в оранжевите трахеи днес, как мислите?
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 02 фев 2022 09:10

CSKA 78 написа:Не знам сестрите от Спортал откъде са го извлекли това материалче, обаче КАС преди няколко месеца отсъди на последна инстанция, че новото ПФК на ЦСКА е наследник на старото!
И всякакви искове към старото ПФК минават през българския съд! Каквото той е отсъдил това е! :o :mrgreen:

ПП Много як кликбейт е това "материалче" за подуенци и всякакви други, мразещи ЦСКА! :lol:

Какво стана сега, спортала лъжат или вашето ръководство лъже, защото е пуснало декларация точно по тази тема?! :lol:
Сигурно и във вашия сайт са качили кликбейт ''материалче''.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 02 фев 2022 09:14

1914.1902 написа:
CSKA 78 написа:Не знам сестрите от Спортал откъде са го извлекли това материалче, обаче КАС преди няколко месеца отсъди на последна инстанция, че новото ПФК на ЦСКА е наследник на старото!
И всякакви искове към старото ПФК минават през българския съд! Каквото той е отсъдил това е! :o :mrgreen:

ПП Много як кликбейт е това "материалче" за подуенци и всякакви други, мразещи ЦСКА! :lol:

Какво стана сега, спортала лъжат или вашето ръководство лъже, защото е пуснало декларация точно по тази тема?! :lol:
Сигурно и във вашия сайт са качили кликбейт ''материалче''.

Мале, списъка е бая дълъг :mrgreen: :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 02 фев 2022 09:17

Бобката се оказа по-влиятелен, отколкото си мислехме. И министърчето, което си дъвче езика, докато говори, май ще се окаже душманин :lol:
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 02 фев 2022 09:18

1914.1902 написа:
peliforewer написа:
1914.1902 написа:
peliforewer написа:
CSKA 78 написа:"Сагата" приключи!! Сега чакаме подуенци да фалират! :mrgreen:

https://cska.bg/index.php?main_page=document_general_info&products_id=10543

Армейци,

Във връзка с решението на КАС и ФИФА да блокира трансферите на ЦСКА Ви информираме за следното:

В последните 5 години армейският клуб водеше тежки битки във ФИФА и КАС с адвокатите на футболистите Сержиньо Рибейро, Гуидо Ди Вани, Нилсон Барош, Бернардо Тенгариня, Юнес Бенжелюн и агентите Мадам Ба и Хуан Руано. Повечето от Вас, обичащи клуба, дори не се сещат кои са тези лица, нали?

Да, но стойността на делата и предявените претенции за обезщетения е над 1 500 000 евро!

Интересен е фактът, че тези футболисти и агентите не зачетоха българското законодателство и не потърсиха в установения от закона срок дължимото от синдика на дружеството в несъстоятелност.

Друг интересен факт е, че доста идентични дела, заведени от други футболисти и агенти като Иван Боладо, Сивард Спрокел, Хуан Уриарте и т.н, ЦСКА справедливо и законно спечели съдебните битки именно в тези споменати футболни институции.

И забележете! Откакто се върна в активна роля и власт „управленецът“ Борислав Бисеров Михайлов всички останали дела по същите казуси бяха загубени от ЦСКА. Нищо не казваме, никого не обвиняваме, само напомняме тази поредна „случайност“, от която пак потърпевш е най-великият български клуб. Но … нека е жив и здрав, без да забравя, че Господ гледа!

За финал, драги армейци, нека се запитаме: КОЙ директор с какви съображения и по каква футболна логика е подписвал и не е спазвал тези договори с произтичащите от тях подобни неустойки?

Кое спортно-техническо ръководство е позволило да се привличат подобни знайни и незнайни футболни виртуози, които без една изиграна минута за ЦСКА сега да търсят милиони?

Кой сега в цялата ситуация се е наредил на опашката, за да намаже дебело филията? Това не е въпрос с повишена трудност… Както се казва - знаем се…

Парите ще бъдат платени! И дано да са последните източени заради безхаберие и безотговорност финансови средства от клуба!

С уважение: Христо Стоичков, Юлиян Инджов и Гриша Ганчев
:) :) :)

Интересно е защо е пусната тази декларация, нали в Спортала пускали фалшива информация и всички копирали техния сайт?! :lol: :lol:

Боби Михайлов с кое точно е виновен, че някой не си е платил сметката?! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Това е новина от официалния сайт на ЦСКА,а кой откъде я е препечатал не е толкова важно.За да напишат за Боби Михайлов в декларацията такива неща значи имат информация която аз и ти не знаем.Вие си го защитавайте Бобката,все пак четиридесет години приятелство не са малко :) .Боби Михайлов е доказал , че повече си гледа интересите отколкото приятелите, справка Батето.

Аз никога не бих защитавал Боби Михайлов, който създаде ефбет Лига заради вас. Не знам дали си спомняш, но аз бях твърдо против това Сираков да гласува точно за този кандидат.

Но просто ми е интересно как от декларацията излиза, че Боби Михайлов се върнал в БФС и затова сте загубили делата?!

Пак повтарям, явно ние не знаем цялата информация,може би се иска информация от БФС при решаването на казусите и БФС има възможност да спести пари на един български футболен клуб.Особено след като вече толкова време тупкат топката с едно писмо което не намират време да пратят в УЕФА.Забелязал съм, че си против Боби,но болшинството левскари барабар с Мъри го подкрепят.Сутринта в Дспорт има един интересен материал за методите на мафиотската структура БФС.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 фев 2022 09:24

delqnski47 написа:
Dust написа:Тогава едно огромно браво на този, който е съветвал Бенжелюн. В случая е поел риск с дело във ФИФА, а не в български съд и сега ще е с +1 000 000лв. чиста пара, ЕДИН МИЛИОН

Жив и здрав да е . Слава Богу, другите не са се сетили . 8-)

Ааа, и едни други са се сетили. :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 02 фев 2022 09:24

LoveAndPeace написа:
peliforewer написа:Това да ти е проблемът,нас това не ни бърка,рано или късно всичко ще си дойде на място.Вие му мислете,че ние откъдето се връщаме,вие там отивате.

Принципно това означава Гришата да си върне Литекс обратно в града на закрития мост :)

По-голяма е вероятността да приключи с Боби и да забие последния пирон :) .Ако щеше да си ходи в Ловеч нямаше да плаща такива пари заради бивши собственици.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 02 фев 2022 09:37

peliforewer написа:Пак повтарям, явно ние не знаем цялата информация,може би се иска информация от БФС при решаването на казусите и БФС има възможност да спести пари на един български футболен клуб.Особено след като вече толкова време тупкат топката с едно писмо което не намират време да пратят в УЕФА.Забелязал съм, че си против Боби,но болшинството левскари барабар с Мъри го подкрепят.Сутринта в Дспорт има един интересен материал за методите на мафиотската структура БФС.

Винаги има нещо скрито, също така и никой няма да разкрие цялата истина, защото и двете страни ще кажат своята гледна точка и така няма да стигнем до истината за съжаление.
БФС в момента е тотално дъно, на секундата трябва да им бият шута на всички.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 02 фев 2022 09:38

CSKA 78 написа:Това е цялата сума, Уйе, няма други! Те или са загубили делата, или са участвали в делото по несъстоятелността! Прочети хубаво текста от линка, който съм дал! :mrgreen: :mrgreen:

Сега вече сме абсолютен официален наследник на старото ПФК ЦСКА! И май ще трябва да се обръщаме с припоци към подуенци! Или откъдето ще дойде техният клуб спасител! :lol: :lol:

Нали вие "верните" сте ЦСКА? Как може да наследите себе си? Истината е, че Литекс наследи вас. Честито на младоженците. :mrgreen:
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 02 фев 2022 09:39

CSKA 78 написа:Не го мисли Ганчев, Уйе, той е заможен човек! Важното е, че с това плащане затваряме всякакви видове неприятни усти с един дебел и дълъг! Вече сме ЦСКА, дори и за подуенци! :mrgreen:
Освен това само с продажбата на Кайседо на лято ще си избием тройно и четворно парите! Мисли за подуенци, че трябва да продават ароматизатори, за да се издържат! :lol: :mrgreen:

Значи признаваш, че не сте ЦСКА? :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”