ЛЕ: Апоел (Беер Шева) - Левски (София), Четвъртък от 21:00 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

scooool
Контакти:

Re: ЛЕ: Апоел (Беер Шева) - Левски (София), Четвъртък от 21:00 часа

Мнениеот scooool » 18 юли 2025 09:28

За мен близък мач, с малко повече класа от евреите, но и те не са кой знае какво. Изглеждаме добре тактически според мен, Новия бразилец е тотално не във форма. Да идват следващите ;)

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 юли 2025 09:29

Доста хора даже не могат да се зарадват на победата. Играхме срещу отбор с по-голям коефициент, с по-голям бюджет, с по-голям опит в Европа, победил всички български отбори досега. Ама пак нещо не било наред, как сме били играли, какво сме били направили...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 18 юли 2025 09:33

Kotooshu написа:Добро и Европейско Утро!

Само Левски... много ганьовци "левскари" са по дупките 8-)

То Беер шева е по-близо до Ивицата Газа отколкото до Европа, ама щом УЕФА така е наредила сме длъжни да се съобразяваме :)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 18 юли 2025 09:34

Каква е тази форма, че не може и да бяга. Това е извън формата, за мен си е до възможности.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 18 юли 2025 09:41

W84me написа:Доста хора даже не могат да се зарадват на победата. Играхме срещу отбор с по-голям коефициент, с по-голям бюджет, с по-голям опит в Европа, победил всички български отбори досега. Ама пак нещо не било наред, как сме били играли, какво сме били направили...

Ти най-много мрънкаше по време на мача. Забелязал съм те :)
Общо взето оплю всичките ви играчи !
На кой да вярвам ?
На теб или на Генчев, според който сте фаворит за титлата, именно заради селекцията ви :idea:
Последна промяна от MASTER_COOL на 18 юли 2025 09:42, променено общо 1 път.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Ross_ty
Контакти:

Мнениеот Ross_ty » 18 юли 2025 09:42

Браво на сините, страхотен мач направиха и се класираха напред. Като фен на Лудогорец Ви поздравявам с успеха, всички фенове и отбора - така трябва - здраво мачкане в ЕКТ. Респект и за феновете на стадиона, направихте "гостуването" - домакинско :о) 120 Мин само сините фенове се чуваха. Дано отстраните и Брага, не са кой знае какъв колос, преодолими са. Успех и на останалите БГ отбори в ЕКТ - дано имаме 4 отбора в следващите кръгове на ЕКТ. .

На линия
tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 18 юли 2025 09:42

W84me написа:Доста хора даже не могат да се зарадват на победата. Играхме срещу отбор с по-голям коефициент, с по-голям бюджет, с по-голям опит в Европа, победил всички български отбори досега. Ама пак нещо не било наред, как сме били играли, какво сме били направили...

ми те всички отбори са с по-голям коеф от нашия, нали сме непоставени :lol: Победата е сериозна, от гледна точка на нашето бездарие в последните години, така че следва да ѝ се отдели нужното внимание, а и победителите не ги съдят, нали? Прекрасна вечер, бях убеден, че ще ги отстраним с дузпи (имам го като прогноза предварително в темата на Кройф), само покрай пропуска на Рупанов се притесних за секунда, докато литъл Урсула не спаси втората дузпа. А и беше крайно време да бием с дузпи!

Сега, тъпнята е, че нашио г.з пак е заявил Герена за мача с португалците и очевидно не иска да прави пари от билети, което е повече от жалко. Няма да давам прогнози (засега) за следващия мач в ЕКТ, за да се зарадваме на победата, която си беше заслужена - еврейците или ни подцениха, или са прекалено в началото на подготовката, или са уморени от многото път, или са крайни неможачи -техен си проблем, важното е, че ние ги отстранихме и това е повод за радост, каквато не ни се случва особено често напоследък
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 18 юли 2025 09:45

Ross_ty написа:Браво на сините, страхотен мач направиха и се класираха напред. Като фен на Лудогорец Ви поздравявам с успеха, всички фенове и отбора - така трябва - здраво мачкане в ЕКТ. Респект и за феновете на стадиона, направихте "гостуването" - домакинско :о) 120 Мин само сините фенове се чуваха. Дано отстраните и Брага, не са кой знае какъв колос, преодолими са. Успех и на останалите БГ отбори в ЕКТ - дано имаме 4 отбора в следващите кръгове на ЕКТ. .

Забелязва се колко приятелски сте настроени едни към други :))))
Такива думи, УАУ !
Похвално е да се честити на съперника, както направих и аз
Но това ми идва леко в повече :lol:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 18 юли 2025 09:56

Честита победа, нека се порадваме, дали е ксъмет, а най-вече заради малката Вуца отстранихме не лош отбор. Апоел са по класни като единици, сработени са, а нашите ги беше налазила гипсовата бригада. Мачът както се очакваше беше различен от първото полувреме на този в София. Методично ни натискаха, предпазливо играха в защита (ние положение нямамхме) и си чакаха и всъщност дочакаха гола. Ние не се огънахме и играхме с една идеш по предпазливо и с оглед на липсите.

ДОбре че Хулио оцели смените и като време, онези окапаха и с малце късмет си ги бихме.

Имаме голяма Мечка и огромна малка Вуца.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 юли 2025 10:00

MASTER_COOL написа:

Ти най-много мрънкаше по време на мача. Забелязал съм те :)
Общо взето оплю всичките ви играчи !
На кой да вярвам ?
На теб или на Генчев, според който сте фаворит за титлата, именно заради селекцията ви :idea:

Това е нормално ама нещата се промениха към края на мача и особено в продълженията. Това, че половината са некадърни, не ми пречи да се зарадвам при победа.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”