mikata написа:Мило Борисов от самото начало си държеше на испанец. Заради бизнеса.
Нормални неща.
Засилва се интересът към отбора.
Клубната телевизия ще предава ли мачовете от подготовката, за да си планираме дните?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
mikata написа:Мило Борисов от самото начало си държеше на испанец. Заради бизнеса.
CapitanePuyol написа:Е, Насраско в крайна сметка не ви излъга - каза че ще е испанец, пък бил той и някой анонимник.
NOMER14 написа:Дочакахме идването на Годо.
Отпуши се разговорът тук...
Сега да чакаме ли 2 испанчета от Сегунда и 2 аржентинчета от Бирое или за турнирите през лятото.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
1914.1902 написа:Till.Lindemann написа:25 дни лъжеш за испанец или португалец, накрая започваш да се молиш на който падне, само и само отбора да има някакъв треньор.
Май не са те излъгали, макар поне аз да не съм видял нито едно официално изявление, в което да се твърди, че искаме португалец или испанец за треньор.
Till.Lindemann написа:Подочувам от две места, че в клуба няма пари и затова не идва нов треньор.
Причината е, че Сираков ги е проиграл на комар след като махна Генчев. Т.е. около празниците.
Вие нещо знаете ли, колеги?
Ако Сираков е проиграл парите на отбора и този слух се окаже истина, вече не знам какво трябва да го правим!
Лошото е, че има резон в това твърдение.
Как ви се струва, за 25 дни ни отказаха поне 7-8 треньора?
Дали причината е ниската заплата?
А защо е ниска, защото няма пари?
Къде са тогава парите на клуба?
Освен това, за лагера в Турция ще летим в един самолет със Славия и Локо Сф.
Пак пестене...хм.
И като добавим как избягват фенските въпроси с Борето, и откровено ни лъжат, работата силно намирисва....
Някой нещо чул ли е за скорошни хазартни подвизи на Сираков с парите на Левски?
Щото, ако това е истина.....не знам какво ще последва, но няма да е хубаво.
tmanolov написа:NOMER14 написа:Дочакахме идването на Годо.
Отпуши се разговорът тук...
Сега да чакаме ли 2 испанчета от Сегунда и 2 аржентинчета от Бирое или за турнирите през лятото.
Кои турнири? Интертото отдавна го няма. Само идиот би се навил да дойде при нас в момента. Освен за страшно много пари
Kris_men2000 написа:Till.Lindemann написа:Подочувам от две места, че в клуба няма пари и затова не идва нов треньор.
Причината е, че Сираков ги е проиграл на комар след като махна Генчев. Т.е. около празниците.
Вие нещо знаете ли, колеги?
Ако Сираков е проиграл парите на отбора и този слух се окаже истина, вече не знам какво трябва да го правим!
Лошото е, че има резон в това твърдение.
Как ви се струва, за 25 дни ни отказаха поне 7-8 треньора?
Дали причината е ниската заплата?
А защо е ниска, защото няма пари?
Къде са тогава парите на клуба?
Освен това, за лагера в Турция ще летим в един самолет със Славия и Локо Сф.
Пак пестене...хм.
И като добавим как избягват фенските въпроси с Борето, и откровено ни лъжат, работата силно намирисва....
Някой нещо чул ли е за скорошни хазартни подвизи на Сираков с парите на Левски?
Щото, ако това е истина.....не знам какво ще последва, но няма да е хубаво.
Само да те попитам. Как измисли толкова глупости на едно място? Когато пишеш тези простотии вярваш ли си изобщо или си мислиш ,че хората ядат доматите с колците?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта