Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Blue_Blood84

Re: Левски: Трансферно лято

Мнениеот Blue_Blood84 » 05 авг 2020 19:24

Blue_Blood84 написа:
blue avalanche написа:Ако това са "нормални резултати" за Локо Пд през последните години, какво му е великото на Акрапович?
За тези, които ще кажат "2 Купи на България":
Първата Купа (2018/19):
Победи над ФК Поморие, Дунав, Етър, Септември, Ботев Пд. Велико!

Ние и това не можахме да направим. Всеки гледа статистиката, а тя е такава, че от 2007-ма не сме взели купата. Точка. Иначе аз съм от щастливите левскари присъствали на 6 титли и 5 купи. Жално ми е за новото поколение, дано Наско успее да стабилизира отбора.

И втората купа няма ли да я споменеш как ни отупаха нас и прасетата след това, то по-добре че биха нас, че ние на финала щяхме да паднем с много

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 авг 2020 19:33

Blue_Blood84 написа:
Blue_Blood84 написа:
blue avalanche написа:Ако това са "нормални резултати" за Локо Пд през последните години, какво му е великото на Акрапович?
Първата Купа (2018/19):

Ние и това не можахме да направим. Всеки гледа статистиката, а тя е такава, че от 2007-ма не сме взели купата. Точка. Иначе аз съм от щастливите левскари присъствали на 6 титли и 5 купи. Жално ми е за новото поколение, дано Наско успее да стабилизира отбора.

И втората купа няма ли да я споменеш как ни отупаха нас и прасетата след това, то по-добре че биха нас, че ние на финала щяхме да паднем с много

Ще ти кажа и за "втората Купа"! Щом настояваш...
Нас ни биха, щото бяхме "село без кучета". Тиам - последен мач. Холмар - с двустранна херния. Миланов - с рак на белия дроб. Мазурек - на изхвъргачката. Още да ти обяснявам ли?
Тирето ги биха с дузпи...
И какво значи "ние не можахме и това да направим"? Ние с тези отбори ли играхме?
Отвлякохме се доста от темата.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 05 авг 2020 19:59

blue avalanche написа:
Blue_Blood84 написа:
Blue_Blood84 написа:
Първата Купа (2018/19):

Ще ти кажа и за "втората Купа"! Щом настояваш...
Нас ни биха, щото бяхме "село без кучета". Тиам - последен мач. Холмар - с двустранна херния. Миланов - с рак на белия дроб. Мазурек - на изхвъргачката. Още да ти обяснявам ли?
Тирето ги биха с дузпи...
И какво значи "ние не можахме и това да направим"? Ние с тези отбори ли играхме?
Отвлякохме се доста от темата.

Фактите са си факти, след години на никой няма да му пука кой кого е бил, Локото си взеха купите, ни срещу берое, черно море и славия пълен пловал това е.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 авг 2020 20:12

Blue_Blood84 написа:Фактите са си факти, след години на никой няма да му пука кой кого е бил,

Обзалагам се, че феновете на Ливърпул винаги ще помнят "подхлъзването на Джерад"! Нищо, че "фактите са си факти" и Ман Сити стана шампион.
Светът винаги ще говори за Зико, Сократес, Фалкао и Жуниор. Нищо, че не станаха световни шампиони. И малцина си спомнят световните шампиони Мазиньо, Зиньо, Мауро Силва и Марсио Сантос.
Всички тук говорят за онова 7:2. Само, че "фактите" са, че тогава шампион стана ЦСКА. Но щом за теб са важни "фактите", значи този мач за теб няма никакво значение, нали?
Чак ли си? ;)

Потребителски аватар
goteborg
Контакти:

Мнениеот goteborg » 05 авг 2020 23:17

Нека не бъркаме легендата със статистиката! Щото примери много...Не се помнят статистическите цифри, помнят се легендите! Боли ме оня, че чорбата, статистически има повече титли...Аз пък (а и много други) бяхме там на 7:1 (94-та), на 5:0, (на 50-годишнината за купата), на няколко от 2:0...3:2, да ги припомням ли? ...даже и на 2:0, до 2:4 бях :) ). Имам ги тия мачове на татуировки по краката си! Пък некой си взимал купи... честито, мишоци :lol:
Save Ukraine!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 06 авг 2020 09:47

Минко Герджиков препопъчал Атанас Курдов. Пак старата песен. Хора които на времето са попаднали в управата на клуба благодарение на постовете които са заемали в обществото и сега драпат със зъби и нокти да намажат. Този успя. Нямам на идея чий ще го крепи на Герена, но въпреки че футбола му е чужд като материя натиска треньорите използвайки служебното си положение. Само заради това трябва да бъде изваден от УС на момента. Дори въпросният ритнитопковец да беше от световна величина. Пък той – изгонен от Слинишки герой. Нека някой ме убеди, че става въпрос за защита интересите на Левски, а не опира да комисионни!
https://www.kotasport.com/shef-na-levsk ... al-kurdov/
За това Иванчо от вицовете казал: "Леля ми има публичен дом. Като прави промяна сменя..." Знаете го.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 авг 2020 10:51

wilge написа:Минко Герджиков препопъчал Атанас Курдов. Пак старата песен. Хора които на времето са попаднали в управата на клуба благодарение на постовете които са заемали в обществото и сега драпат със зъби и нокти да намажат. Този успя. Нямам на идея чий ще го крепи на Герена, но въпреки че футбола му е чужд като материя натиска треньорите използвайки служебното си положение. Само заради това трябва да бъде изваден от УС на момента. Дори въпросният ритнитопковец да беше от световна величина. Пък той – изгонен от Слинишки герой. Нека някой ме убеди, че става въпрос за защита интересите на Левски, а не опира да комисионни!
За това Иванчо от вицовете казал: "Леля ми има публичен дом. Като прави промяна сменя..." Знаете го.

Аз не знам защо Герджиков изобщо е в УС. Да не говорим, че е направо непоклатим! Други минават, заминават...той е "постоянното присъствие". Сигурно е много ценен! :mrgreen:
И, ако допуснем, че има някакъв "ресор" в него(УС), със СИГУРНОСТ това не е трансферната политика. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
DAsh
Контакти:

Мнениеот DAsh » 06 авг 2020 11:27

Левски взе на проби 21-годишния Матео Стаматов. Той играе като ляво крило и ляв бек. Юноша е на испанския Еспаньол, а след това беше част от Септември (София), където обаче записа едва един мач като титуляр и два като резерва.

Стаматов днес тренира със "сините". До дни ще стане ясно дали ще му бъде предложен договор. За последно той беше част от испанския Хорта. Този отобр е воден от бившия вратар на Барселона - Виктор Валдес. Стаматов има 4 мача за националния ни отбор до 19 години и един гол.
Ил. Илиев, Сираков, Боримиров, Сираков, Боримиров, Сираков, Сираков
7 е добро число......

И днес йощ Балканът, щом буря зафаща,
спомня тоз ден бурен, шуми и препраща
славата му дивна като някой ек
от урва на урва и от век на век!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 авг 2020 11:45

Много са ми интересни тези "специалности": ляво крило и ляв бек...
Дами и господа, да ви представим:
Кр.Роналдо - ляво крило и ляв бек
М.Салах - дясно крило и десен бек
Р.Стърлинг - ляво крило и ляв бек
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Иначе, момчето не го познавам. Дано има качествата да вдигне класата на отбора, Че тя, класата, хич я няма в момента.

filcolins
Контакти:

Мнениеот filcolins » 06 авг 2020 12:26

blue avalanche написа:
wilge написа:Минко Герджиков препопъчал Атанас Курдов. Пак старата песен. Хора които на времето са попаднали в управата на клуба благодарение на постовете които са заемали в обществото и сега драпат със зъби и нокти да намажат. Този успя. Нямам на идея чий ще го крепи на Герена, но въпреки че футбола му е чужд като материя натиска треньорите използвайки служебното си положение. Само заради това трябва да бъде изваден от УС на момента. Дори въпросният ритнитопковец да беше от световна величина. Пък той – изгонен от Слинишки герой. Нека някой ме убеди, че става въпрос за защита интересите на Левски, а не опира да комисионни!

Аз не знам защо Герджиков изобщо е в УС. Да не говорим, че е направо непоклатим! Други минават, заминават...той е "постоянното присъствие". Сигурно е много ценен! :mrgreen:
И, ако допуснем, че има някакъв "ресор" в него(УС), със СИГУРНОСТ това не е трансферната политика. :lol: :lol: :lol:

Герджиков беше заместник кмет на Софиянски и му въртеше схемите. После Шибаняка го държа 1 година в общината след като спечели, за да ги изучи как да краднат и те

Върни се в “Левски”