За Левски, Истината, Свободата! 15:02 | 14:45 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Re: За Левски, Истината, Свободата! 15:02 | 14:45 часа

Мнениеот rebelheartous » 15 фев 2020 17:08

ralka_levskarka написа:
rebelheartous написа:Пореден мач, в който не можете да биете силен отбор от първата шестица, а не Дунав и Царско село. Той Томето е абсолютно прав в коментарите си след мачовете.

Вие пък като риби ги порите. 20 минути играхте с човек повече, да сте били, ама явно сте по-импотентни и от нас фалиралите ;)

Хубси не е треньор за вас, ама аз бих се радвал да го държите. :P

Потребителски аватар
Air_Smuggler_FU

Мнениеот Air_Smuggler_FU » 15 фев 2020 17:08

:evil: Не знам, мъка и мизерия, мъка и мизерия....отново.
За мен Хубчев тотално сбърка стартовия състав...отново.

Според моето скромно мнение, трябваше да почнем с Костов вместо Мазурек и вероятно с холандеца или Здравко вместо Нашименто. След контузията на Райнов, за какъв дявол му беше да пуска футболист със счупен пръст на крака (Симеон Славчев), та после да го заменя.... Тогава трябваше да влезе Лозев, Здравко или холандеца, който от тримата е останал на пейката.
Пълна простотия, не знам къде му е акъла на Хубси.

skitnik32
Контакти:

Мнениеот skitnik32 » 15 фев 2020 17:09

за мен играчите прегоряха. отделно съдията класически удари рамо на оранжевите. измислен втори жълт картон за ловчанлии и после метотично рязане на левски

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 15 фев 2020 17:12

Понеже оранжавите много дрънкат, тоя Малинов трябваше да е под душа поне 10 мин. преди Рейш.

skitnik32
Контакти:

Мнениеот skitnik32 » 15 фев 2020 17:12

Air_Smuggler_FU написа::evil: Не знам, мъка и мизерия, мъка и мизерия....отново.
За мен Хубчев тотално сбърка стартовия състав...отново.

Според моето скромно мнение, трябваше да почнем с Костов вместо Мазурек и вероятно с холандеца или Здравко вместо Нашименто. След контузията на Райнов, за какъв дявол му беше да пуска футболист със счупен пръст на крака (Симеон Славчев), та после да го заменя.... Тогава трябваше да влезе Лозев, Здравко или холандеца, който от тримата е останал на пейката.
Пълна простотия, не знам къде му е акъла на Хубси.

здравко да влезе вместо райнов????!!!!!!! ти си велик капацитет...

само ще ви припомня ранния Лудогорец с централен нападател Бадема. тогава беше гениално... сега Мазурек бил грешка...

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 15 фев 2020 17:15

skitnik32 написа:за мен играчите прегоряха. отделно съдията класически удари рамо на оранжевите. измислен втори жълт картон за ловчанлии и после метотично рязане на левски

Прегоряха? Ами с тоя състав освен да прегорят друго не им остава. За какво се пуска Мадурек, при положение, че цяла есен и подготовката беше тотал щета? Взема се холандец за една камара пари и подпира пейката. Пуска се Ст. Иванов централен нападател. Съдията не ни е виновен, че Хубчев излиза със свалени гащи.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 15 фев 2020 17:18

vvessel написа:
helic написа:
W84me написа:
SANSIRO7 написа:Не знам, аз като видях състав и си казах, че Хубчев или е измислил нещо умно въпреки очевидната глупст на избрания начин на игра или...Еми или е.

Не мога да виня Хубчев за тоя мач. Нещата се развиха доста нещастно за нас със счупения нос на Райнов.

Замисълът му не беше лош, но счупения нос обърка много плана.
Може да прозвучи кощунствено, ама двойка в халфовата линия Славчев и Райнов няма да изглежда никак зле. Ама предвид състоянието и на двамата май няма да стане скоро.
Единствено в титулярите вместо Стаси по-добра идея би бил Слави Костов.

И какъв беше замисъла, ако можеш накратко да обясниш. Защото с този стартов състав единствения възможен замисъл беше - отзад 0:0, напред квото стане. Е нищо не стана. С Райнов пък още по-малко вероятно беше да вкараме.

Да държим топката повече и да си подаваме, Райнов и Доктора да държат здраво подстъпите към вратата ни. Ако Славчев не бе с тази контузия щеше той да започне титуляр вместо Райнов или даже вместо Доктора.
Но контузията го накара да вкара Славчев за да запази идеята. Е можеше да вкара холандеца или Алар, но е твърде смело за Хубчев и за 8та минута.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 15 фев 2020 17:21

SANSIRO7 написа:Понеже оранжавите много дрънкат, тоя Малинов трябваше да е под душа поне 10 мин. преди Рейш.

При по смел съдия още жълтия му картон можеше да е червен. Абсолютно безумно и неколегиално влизане при това без ни най-малък опит да си дръпне крака.
И после наистина го пощади два пъти.

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 15 фев 2020 17:26

helic написа:
SANSIRO7 написа:Понеже оранжавите много дрънкат, тоя Малинов трябваше да е под душа поне 10 мин. преди Рейш.

При по смел съдия още жълтия му картон можеше да е червен. Абсолютно безумно и неколегиално влизане при това без ни най-малък опит да си дръпне крака.
И после наистина го пощади два пъти.

++++++

Не само това, но след влизането стъпи върху прасеца на Славчев, нарисуван ч.к. като за учебник.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 15 фев 2020 17:28

Следващите мачове ще проличи, дали този мач напрежението е дошло в повече, но не съм оптимист. Това което гледах цяла есен се повтаря . Хубчев се показва като изключително слаб тактик и за пореден мач прави слабо второ полувреме. Да не говорим за сбъркания състав. Поне смените бяха горе-долу навреме този път. Поне си признава, че сме играли слабо, но това не ни топли.

Върни се в “Левски”