Левски - Берое | 10.08.2019 г. | 20:30 ч

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

1
205
56%
X
34
9%
2
130
35%

Общо гласове: 369

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Левски - Берое | 10.08.2019 г. | 20:30 ч

Мнениеот ralka_levskarka » 11 авг 2019 00:19

Halo написа:Тоя Здравко Димитров не е ли ляво крило? Защото цял мач игра отдясно.

Няма проблем. Ще сменим позициите на всички. Райнов може да го пробваме като тежък таран. :)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 авг 2019 00:19

specter написа:Аз май твърде голямо доверие имам/имах в нашия отбор. Едвам изтраях тия 90 минути. По-добре да си бяхме останали с токовия удар и да ни бяха казали да си ходим. Ужасяваща игра. :( Единствения човек, който откровено си ме изкефи в тоя мач беше Здравко Димитров. Да, направи някоя друга грешка, ама абсолютно браво за желанието и самочувствието, с които играе. Другите да вземат да се поучат от едно момче на 20 години, което дойде в Левски едва ли не вчера. И друго за него - не мога да повярвам тоя човек каква неизчерпаема енергия има. 90 минути не спря да търчи наляво-надясно и да се опитва да покрие абсолютно всяка една част от терена. :shock: Другите не заслужават да се обелва дума за тях.

Личен съвет, брат, в друг имаш прекалено доверие. Играчите не са се докарали сами, че да бъдат обвинявани за нещо.Тренерът не се е назначил сам също. Тези, които махнаха не се махнаха сами и тъ нъ. Крушката си има опашка - ВИНАГИ, човек! Смъкни доверието си от другиго. ;)

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 11 авг 2019 00:20

Някой попита ли Хубчев защо започнахме второто полувреме с 6 човека с под 50 професионални мача и мача с 5 съответно, да не кажа и по-малка бройка. За мен това е важният въпрос.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 11 авг 2019 00:21

tiamat написа:
koisa написа:
tiamat написа:Значи, след Ружомберок, Дунав и Ботев, то не беше дитирамби, не беше чудо. След АЕК и Берое, плач и рязане на вени. Хайде малко баланс, бе дами и господа! Не стига, че правенето на отбор отнема МНОГО време, но дори и този нов отбор току-що стана още по-нов с отсъствието на Мариани, Тиам и Костов. Хайде успокойте се, от такъв рев ще вземат да сменят пак треньора, и пак отново... Подкрепа до началото на следващия сезон и това е.

Подкрепа, подкрепа... докато не сменят Хубчев и пак десет играчи в края на сезона. Тогава отново призиви за подкрепа на новия треньор и приказки как почваме нов градеж на отбор. Дежавю №10.

Е, надявам се да не го направят това, щото тоя филм го гледаме сума време вече.

Еми, едва ли някой ще го търпи дълго време да падаме с по 3-4:0 на Герена и да играем дърварската. Без резултати и добра игра - написаното от мен по-горе е много, много вероятно да се случи.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

WPWW
Контакти:

Мнениеот WPWW » 11 авг 2019 00:25

ralka_levskarka написа:
Halo написа:Тоя Здравко Димитров не е ли ляво крило? Защото цял мач игра отдясно.

Няма проблем. Ще сменим позициите на всички. Райнов може да го пробваме като тежък таран. :)

В момента ти ако влезеш халф или крило ще стоиш в пъти по-добре, но нямаш "връзки" :mrgreen:

Jordan1914
Контакти:

Мнениеот Jordan1914 » 11 авг 2019 00:25

Бих искал и аз да споделя едно мнение, след като се поуспокоих след мача! Паднахме 1:3 от най-неприятният лично за мет отбор в ефбет лига! Техните голове бяха плод на наивни грешки, които ни хванаха неподготвени! Да, съгласен съм, че трябва да налагаме юноши, може би трябва да сме въоръжени с мега търпение, но Дидо Иванов, Юруков не са готови все още! Стаси Иванов днес също беше слаб, но това е защото игра зад нападателя! Боли ме, гадно е Берое да те бият с 3 гола на собствен терен, но аз оставам оптимист! Какво да направи Хубчев, като 2-основни футболисти са с контузий, 3-ти беше продаден, а новите тепърва навлизат и се сработват! Може би ще бием Витоша, след това Локо Пл ще ни бият на Герена и ще дойде мача с тирето, който също няма да е лесен! Само ЛЕВСКИ!!!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 авг 2019 00:26

Локо Пд играят с един отбор вече два сезона ли, колко. "Ботев" играят сигурни трети, но то там не е много за пример. Берое играят поне 6-7 сигурно три сезона заедно. За Лудогорец има ли сми да посочвам от колко играят заедно? Даже моряците, въпреки отстранените имат повече титуляри не само от миналия, ми и от по-миналия сезон от нас, колкото миналия. Не е ядрена физика бре, мамау стара. Бахти!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 11 авг 2019 00:27

Тук все още не са налазили амбразурчиците. Сигурно чакат да им се спуснат опорните точки. Има няколко бройки, които ги знам поименно, но няма да ги споменавам, които оправдават Хубчев или ПК, каквото и да стане. Сега не смеят да се покажат, но атакуват по трима накуп за да изглежда по убедително.
Сигурен съм, че до утре вечер ще "убедят" всички, че няма проблем, всичко е точно и продължаваме напред, а Хубчев и най-вече ПК са верния избор, който не подлежи на съмнение.
Последна промяна от vvessel на 11 авг 2019 00:33, променено общо 1 път.

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 11 авг 2019 00:31

Хора, футболът е най-вече тактика, когато играят два слаби отбора като Левски и Берое. Хубчев тотално беше объркал тактика за пореден път, като поставя играчи на нелепи постове, на които никога не са играли, и всеки мач пуска любовницата си Райнов на критична позиция. Той е най-бавният от всички в състава, а второто полувреме дори игра централен защитник. Двата гола на Камбуров станаха от неговата зона, защото дори и 40 годишен го надбягва. УЖАС!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 авг 2019 00:33

vvessel написа:Тук все още не са налазили амбразурчиците. Сигурно чакат да им се спуснат опорните точки. Има няколко бройки, които ги знам поименно, но няма да ги споменавам, които оправдават Хубчев или ПК, каквото и да стане. Сега не смеят да се покажат, но атакуват по трима накуп за да изглежда по убедително.
Сигурен съм, че ди утре вечер ще "убедят" всички, че няма проблем, всичко е точно и продължаваме напред, а Хубчев и най-вече ПК са верния избор, който подлежат на съмнение.

Аз пък не виждам вина в Хубчев. Освен, ако той е одобрил освобождаването на Йерсон и Давид, и Мазурек е бил взет на мястото на Давиде... За "казуса Костов"... не знам. Моето мнение е негативно. В смисъл, че има нещо тама.

[offtopic]За груповия тролинг си прав. Изпитах го миналата година, когато директивата беше "Спас е нашия спасител."[/offtopic]
Последна промяна от metodito на 11 авг 2019 00:34, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”