Halo написа:Тоя Здравко Димитров не е ли ляво крило? Защото цял мач игра отдясно.
Няма проблем. Ще сменим позициите на всички. Райнов може да го пробваме като тежък таран.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Halo написа:Тоя Здравко Димитров не е ли ляво крило? Защото цял мач игра отдясно.
specter написа:Аз май твърде голямо доверие имам/имах в нашия отбор. Едвам изтраях тия 90 минути. По-добре да си бяхме останали с токовия удар и да ни бяха казали да си ходим. Ужасяваща игра.Единствения човек, който откровено си ме изкефи в тоя мач беше Здравко Димитров. Да, направи някоя друга грешка, ама абсолютно браво за желанието и самочувствието, с които играе. Другите да вземат да се поучат от едно момче на 20 години, което дойде в Левски едва ли не вчера. И друго за него - не мога да повярвам тоя човек каква неизчерпаема енергия има. 90 минути не спря да търчи наляво-надясно и да се опитва да покрие абсолютно всяка една част от терена.
Другите не заслужават да се обелва дума за тях.
tiamat написа:koisa написа:tiamat написа:Значи, след Ружомберок, Дунав и Ботев, то не беше дитирамби, не беше чудо. След АЕК и Берое, плач и рязане на вени. Хайде малко баланс, бе дами и господа! Не стига, че правенето на отбор отнема МНОГО време, но дори и този нов отбор току-що стана още по-нов с отсъствието на Мариани, Тиам и Костов. Хайде успокойте се, от такъв рев ще вземат да сменят пак треньора, и пак отново... Подкрепа до началото на следващия сезон и това е.
Подкрепа, подкрепа... докато не сменят Хубчев и пак десет играчи в края на сезона. Тогава отново призиви за подкрепа на новия треньор и приказки как почваме нов градеж на отбор. Дежавю №10.
Е, надявам се да не го направят това, щото тоя филм го гледаме сума време вече.
ralka_levskarka написа:Halo написа:Тоя Здравко Димитров не е ли ляво крило? Защото цял мач игра отдясно.
Няма проблем. Ще сменим позициите на всички. Райнов може да го пробваме като тежък таран.
vvessel написа:Тук все още не са налазили амбразурчиците. Сигурно чакат да им се спуснат опорните точки. Има няколко бройки, които ги знам поименно, но няма да ги споменавам, които оправдават Хубчев или ПК, каквото и да стане. Сега не смеят да се покажат, но атакуват по трима накуп за да изглежда по убедително.
Сигурен съм, че ди утре вечер ще "убедят" всички, че няма проблем, всичко е точно и продължаваме напред, а Хубчев и най-вече ПК са верния избор, който подлежат на съмнение.
Потребители, разглеждащи този форум: ikar и 229 госта