Славиша Стоянович

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Klaus_GT
Контакти:

Re: Славиша Стоянович

Мнениеот Klaus_GT » 27 окт 2020 20:44

Serafim написа:
vvessel написа:Това да не означава, че някой има вътрешна информация?
Аз принципно съм против идването му, защото ми изглежда бос тактически. Иначе е симпатичен, като човек, сигурно е купонджия и на маса ще е веселба, но като треньор последните му 5-6 мача бяха катастрофа.

И аз съм на същото мнение. Според мен е посредствен треньор, но пък ако дойде - успех. Но някак си си мисля, че не е човек, който ще се задържи дълго...

Че няма да се задържи дълго е ясно на всеки. На него най-вероятно също му е ясно ;) На всеки, който би поел поста в момента му е ясно :mrgreen: Просто към момент явно той е най-лесния приемлив вариант за старши треньор.
А тактиката...тя при нас в момента се свежда до това да не позволяваме на противников играч да излезе фронтално сам срещу вратаря като тръгне необезпокояван от зад центъра :shock:
Ние сме славния ЛЕВСКИ Вековен

Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) = ЦСКА-София

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 27 окт 2020 22:00

Щом сега не искат да го обяват официално значи ще го направят заедно със спонсорите, изчаква се да се обяви официално спокойствието. До края на полусезона каквото и да прави Славиша, със сегашните играчи отбора няма да е по-различен от този на Георги Тодоров, ще се опита да играе по-офанзивно и атрактивно, за да се хареса на публиката, но няма как да стане. И Клоп и Специалния да дойдат, Стаматов и Алекс Петров няма да станат по-добри. Сигурно има уговорка с Наско да избута сегашните 7-8 мача, които остават и зимата с вече новите спонсори предполагам ще му докарат някакви по-добри играчи, то по-зле не може да става вече. Иначе няма логика да си сипе пепел на главата, той би трябвало да е наясно в каква ситуация идва и играчите кои са. Иначе е добър човек, дано да не го изпратим като Роси, Хубчев, Тодоров и още 20 треньора.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 окт 2020 10:03

Забравяте нещо за Славиша, което просто го отдалечава от Хубси, Тодоров и други българи - югославска треньорска школа. Колко са треньорите от бивша Югославия у нас, които НЕ са печелили трофей? Тея знаят нещо за треньорстването, което е недостижимо за нашите "специалисти". Аз не съм сигурен защо една спекулация се превръща в новина. Да не се окаже, че сърбинът не е Славо? Ако "Левски" като клуб има намерение да инвестира в Живко наистина, то той може само да спечели от това да е близо до треньори, като Славиша. Така мисля.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 28 окт 2020 10:20

metodito написа:Забравяте нещо за Славиша, което просто го отдалечава от Хубси, Тодоров и други българи - югославска треньорска школа. Колко са треньорите от бивша Югославия у нас, които НЕ са печелили трофей? Тея знаят нещо за треньорстването, което е недостижимо за нашите "специалисти". Аз не съм сигурен защо една спекулация се превръща в новина. Да не се окаже, че сърбинът не е Славо? Ако "Левски" като клуб има намерение да инвестира в Живко наистина, то той може само да спечели от това да е близо до треньори, като Славиша. Така мисля.

Това не е баскетбол, а футбол. Видяхме какво направи тук и в Латвия.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 окт 2020 10:41

realno написа:
metodito написа:Забравяте нещо за Славиша, което просто го отдалечава от Хубси, Тодоров и други българи - югославска треньорска школа. Колко са треньорите от бивша Югославия у нас, които НЕ са печелили трофей? Тея знаят нещо за треньорстването, което е недостижимо за нашите "специалисти". Аз не съм сигурен защо една спекулация се превръща в новина. Да не се окаже, че сърбинът не е Славо? Ако "Левски" като клуб има намерение да инвестира в Живко наистина, то той може само да спечели от това да е близо до треньори, като Славиша. Така мисля.

Това не е баскетбол, а футбол. Видяхме какво направи тук и в Латвия.

Първо, какво искаш да е направил в Латвия? След това ти знаеш ли какво се случи тук? Какъв баскетбол, приятел? За футбол ти говоря.

Представители на тази школа имаш в Премиършип, в Бундеслигата, в Лига 1 и къде ли не.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 28 окт 2020 10:50

Те и друго знаят сръбските треньори - като им припари леко под задниците да се изнижат, я към Латвия, я към Китай, я уж да си прекратят кариерата, а после да се изнижат да помагат на "брат" си.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 окт 2020 10:54

terata написа:

Те и друго знаят сръбските треньори - като им припари леко под задниците да се изнижат, я към Латвия, я към Китай, я уж да си прекратят кариерата, а после да се изнижат да помагат на "брат" си.
wilge написа нещо по назад за Славиша и Хубси. Койт' прочел - прочел. Що се отнася до Петрович, той отиде във Виетнам, не Китай, и не му е припарвало под задника, а му се подиграха и си би камшика. Е, нищо, с истински левскари, като Хубчев, които искат пари без да са свършили работа, всичко е ок.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 28 окт 2020 11:55

metodito написа:
terata написа:

wilge написа нещо по назад за Славиша и Хубси. Койт' прочел - прочел. Що се отнася до Петрович, той отиде във Виетнам, не Китай, и не му е припарвало под задника, а му се подиграха и си би камшика. Е, нищо, с истински левскари, като Хубчев, които искат пари без да са свършили работа, всичко е ок.

Два пъти напуска Левски заради оферти от Китай, а последния път уж си прекрати кариерата.

"Щастлив съм и ще помня винаги, че моят последен клуб като треньор е Левски", написа 69-годишният Петрович до ръководството."

Не съм, ама никак фен на Хубчев, ама щом в договора му черно на бяло пише кви пари му се дължат и т.н. без значение кво е свършил, нормално е да си ги търси. Морално не е, ама тва е негов избор. Хората предложили му договора са за трепане, не ПХ.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 окт 2020 12:58

И аз не съм впечатлен от престоят на Славиша ( колкото и кратък да бе ) ... Действително не видяхме някакви кой-знае какви тактически приоми. :roll:
Стилът ни беше юруш, докато свършим батериите, след това яко отзад, което общо-взето би трябвало да минава за агресивен футбол, но проблема е, че нямахме баланс и като издъхвахме физически, изглеждахме мега зле в дефанзивен план.
Нещо подобно практикувахме и при Бай Люпко, но с повечко баланс... Явно си е метод на сръбските треньори. :?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 окт 2020 14:17

[offtopic]
terata написа:
metodito написа:
terata написа:

Два пъти напуска Левски заради оферти от Китай, а последния път уж си прекрати кариерата.

"Щастлив съм и ще помня винаги, че моят последен клуб като треньор е Левски", написа 69-годишният Петрович до ръководството."

Не съм, ама никак фен на Хубчев, ама щом в договора му черно на бяло пише кви пари му се дължат и т.н. без значение кво е свършил, нормално е да си ги търси. Морално не е, ама тва е негов избор. Хората предложили му договора са за трепане, не ПХ.
Вторият път беше в посока Виетнам, но нищо. И аз съм си казвал мнението за парите и Хубчев - същото е (Just business as usual). Като "морална постъпка" е по-кофти от тази на Петрович. И в двата случая е нож в гърба, само че при Хубчев е от "свой". Убеден съм обаче и че ти знаеш, че на сърбина му скроиха шапката в активно мероприятие.[/offtopic]
Аз пък съм обнадежден за Славиша. Ще видим, дано.

Върни се в “Левски”