NOMER14 написа:W84me написа:Дано не се влезе в някакви задкулисни уговорки титли за купи, на ти, дай ми и прочее. Мачкаме припознатите другата седмица, не защото сме много добри, а защото те са много трагични в защита и навсякъде.
Левски никога, ама никога не е влизал в уговорки титла за купа и обратно.
Грешиш.
Левски и Литекс, когато треньор на Литекс беше Станимир Стоилов направиха уговорка, с която прецакаха фалиралия ЦСКА и го постигнаха.
Тогава Левски умишлено загуби от Пирин за купата за да отвори пътя на Литекс към финала, а Литекс им даде за първенство. Победи фалиралия ЦСКА в Ловеч с помощта на съдията, който отмени редовен гол на червените и резултата ставаше 1:1 (тогава публиката на червените изгледа мача буквално от аут линията), защото точно по същото време Левски не успя да победи Миньор на Герена и ако ЦСКА бяха изравнили Левски нямаше да бъде шампион.
Нашето първенство е ужасно наситено от подобни неща и аз адски се радвам на микренския, че ме отърва от същото и сега отстрани само гледам сеир и ми е кеф на душата. гледайки, как се трошат нерви докато мастите си редят картите.
Честито.