Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
vg_vasilev
Контакти:

Re: Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот vg_vasilev » 28 дек 2017 20:43

сини богове написа:На Мапуку най- сериозния проблем е липсата на въздух. Тоя пич има сили за 20 минути игра и това е основната причина да стои на резервната скамейка. Не случайно Роси му е изготвил индивидуален план за подготовка. А и самия Мапуку си призна това в едно интервю. Ако не влезе в оптимално физическо състояние и на пролет ще си стои резерва. Обертан и Гомез са си класа и не очаквам те да вдигнат ниво след подготовката, а останалите. Тогава ще разберете колко са полезни за отбора. Много разчитам Панайотов да изчисти играта си, защото е сърцат футболист и знае какво означава емблемата ЛЕВСКИ. Тича много, но е леко разпилян. Кабрал няма психика, дано бай Дельо му нашока ряпата. От последните ни попълнения, най- много разчитам на Белмонт. Усещането ми е, че това момче има някакви проблеми с мотивацията, иначе има много футбол в него. А атносно Белаид, много съм доволен от този трансфер. При първия му престой при нас тръгна слабо, но след това направи много силни игри, които му донесоха трансфер в Англия

Тоя Белаид го изгониха от В група в Англия от някакъв средняк а в Левски го смятат за Меси.

Родъръм Юнайтед, Първа Лига - Англия 8-мо място

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 28 дек 2017 20:57

В група на Англия е недостижима цел за бг играчите. И вина за това имат клубовете, които си занемариха школите. Когато младите ни надежди като Десподов, Вутов, Неделев, Краев, Чорбаджийски и прочее са с ужасяващи атлетически показатели- и като техника на бягане, и като сила и издръжливост, не виждам за какво говорим. Съвременният футбол е атлетика. Туристи като споменатите( а те са ни най-добрите :( ) не взимат дори и в долните дивизии на водещите футболни страни. Това е положението.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 29 дек 2017 06:53

Че той и капитанът на Левски, като отиде в Ковънтри преди 2 години, го видя като голяма крачка напред в кариерата си. Лятото, като го изгониха от Ковънтри, каза, че и дума не може да става да се връща в Левски. Та така, едно време си е за едно време, сега не знам дали и Г групата им може да се сравнява с нашта ППЛ.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 29 дек 2017 09:28

Не трябва да има изходящи трансфери ,преди да са сигурни входящите ,защото може да стане така ,че да взимаме куцо и сакато само и само за да имаме някакви футболисти с мисълта след 6 месеца да ги освободим .
[offtopic]Проблема на ниското ниво на футбола и липсата на юноши е само и единствено в тъпите собственици . Всеки се бори за нещо - Лудогорец ,Левски и ЦСКА-София се борят за "титла" ,от 4 -то до 8 място се борят за първата шестица ,от 9 до 14 място се борят за оцеляване . При положение ,че за 1-2 слаби месеца може да изгонят всеки един треньор ,защо му е на треньора да рискува да адаптира млади ,като са рискови .Ако някой треньор е бетониран за 2-3 сезона без да му се поставят цели първите сезони може и да се пробва да адаптира 2-3 имена ,и в третата година вече да са му основни играчи .
Та ние тука треньор с 200 мача в най-тактическото първенство и един от топ 20 треньорите на Италия искаме да махаме след като пое в движение непознат отбор ,в пропаднала държава като България . :lol:[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 дек 2017 10:11

Аз съм против продажбата на Мапуку. Сега имаме двама нападатели дето заедно правят един нормален такъв. Махнат ли го ще останем с половин нападател. Добър-лош, вкарва. Зимата добър играч няма как да вземем. Свободен агент ли е, значи не става. Трябва ни някой, който тази есен активно вкарва и е в оптимална форма, а не някой, който е търкал пейката нейде. А такъв струва пари. Освен, ако нещо от скандинавските първенства, които приключиха... Или от бразилската А група, ама... :lol: Роси харесва тактически добре подготвени състезатели. Това означава, че вероятно ще се оглежда към Испания, Португалия, Холандия, нещо такова. Така мисля... Много важно решение на Срас да работим само с Лъчо, а не да идват знайни и незнайни "агенти" и после да се чупят. С един агент, той носи отговорност. Ако ни даде нещо качествено, ще се продължи да се работи с него, ако не - ще губи пари.

Интересно ми ще е развитието на Белмонт. На 22, той е инвестиция за бъдещето. В кой мач пък Кабрал беше поставен на позицията на Антонио и се представи много добре, изстрелвайки и няколко удари отдалеч. Така и не го поставиха отново там. Дано го видим отново на тази позиция.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 29 дек 2017 10:23

ivo55 написа:Аз пък имам доверие на Букарев. Щом трябва, да продава Силата. После ще му се намери заместник.

Не, първо ще му се намери заместник и желателно по-добър и после ще се продава. Все пак не става въпрос за 2-3 млн евро, които трябва да вземем на всяка цена.
За Белмонт съм категоричен че трябва да му се даде време

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 29 дек 2017 10:33

С играчите с изтичащи договори няма яснота,да не взимаме лятото пак 5-6 нови играчи :roll:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 29 дек 2017 11:54

mikata написа:И днес няма нов ляв бек :twisted:

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 дек 2017 13:19

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=FAGBJJhCFl4[/youtube]

Не изглежда зле. Щях да кажа, че е тъпо да вземаме нежелан от Партизан, но гледах по един мач и на Звезда и Партизан този сезон в Европа. И двата отбора са добри този сезон. Така че...

Иначе кво нещо е съвременния футбол. Гледаш визитката му, шампион на Италия, спечелил Шампионската лига, Копа Италия. Има 23 минути за Интер, ма си е шампион на Италия. :lol:
https://int.soccerway.com/players/alen- ... ic/111494/

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 29 дек 2017 15:52

защо написа:Че той и капитанът на Левски, като отиде в Ковънтри преди 2 години, го видя като голяма крачка напред в кариерата си. Лятото, като го изгониха от Ковънтри, каза, че и дума не може да става да се връща в Левски. Та така, едно време си е за едно време, сега не знам дали и Г групата им може да се сравнява с нашта ППЛ.

Ами няма да е никаква изненада ако техен отбор от Г група заиграе в нашата Лига и да завърши в първата шестица :lol:

Върни се в “Левски”