Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)
Юношите са слаби за сега не може да се разчита на тях,от българите само Т. Неделев става,но той не иска в Левски 
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
metodito написа:Мисля, че лекинко прекаляваш с пунктоалността. Извинявай, че нямам умлаут. Следващият път ще си инстална шрифт с умлаут.
Но неуместното им използване понякога създава и по-различни впечатления.
Засрамен от поведението си и незнанието си, се оттеглям да самобичувам своята unter-особа.Извинявам се, ако те засягам с шегата!
Не, че схванах...
1. Не прекалявам. Уверявам те! От личен опит. Има правила за заместване на умлаут с букви от английската азбука. Ако не ти е необходимо няма смисъл да си "инсталваш" шрифт с умлаут. Не че представлява трудност. Но основният проблем не е в правописа, а в безразборното, в много случаи неправилно и без смисъл използване на чужди думи и изрази.
2. Имаш право на самостоятелно решение относно собственото си поведение.
3. Просто подчертах, че се шегувам. За да не го изтълкуваш погрешно.
- metodito
- Контакти:
@Живко: Оффф... добре, човек.
Само Неделев? От цяла А и Б група?
Юношите са слаби за сега не може да се разчита на тях,от българите само Т. Неделев става,но той не иска в Левски
Занижил си доста критериите за играч на Левски
- metodito
- Контакти:
В смисъл? Искаш да кажеш, че Косоко или Мапуку са за "Левски"? Веднага се сещам за няколко имена за нападение, дето са доста по-добре: Тонев, или защо не един Гълъбинов? Изпуснахме Иса. Дани Кики, Карагарен? Според мен, имена като Мапуку, Косоко, Нар, Тунде са мениджърски далавери. Нямам поглед над А и Б група, но нали за това си има скаут. Или поне така трябва. Тези от "Септември" на какви позиции играят?
Не знам. Засега единственото име, което ми се струва адекватно за "Левски" е това на Кощърна.
Имам чувството, че тея просто търсят "едно негро за напред" без оглед на качеството му. Негро да бъде.
Не знам. Засега единственото име, което ми се струва адекватно за "Левски" е това на Кощърна.
Имам чувството, че тея просто търсят "едно негро за напред" без оглед на качеството му. Негро да бъде.
- bilyaletdinov
- Контакти:
Косоко е доста по-добър играч от Мапуку. Аз си го искам от преди 2-3 месеца. За разлика от Тунде и Мапуку, пича е минал през френска школовка и е далеч по-грамотен футболист от африканците.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
Юношата на "Левски" Антонио Вутов е започнал преговори с бившия си тим, научи bTV. Той е бил забелязан в компанията на своя мениджър на стадион "Георги Аспарухов".
Буш вчера какво стана, взе ли Купата?
tevez написа:Юношата на "Левски" Антонио Вутов е започнал преговори с бившия си тим, научи bTV. Той е бил забелязан в компанията на своя мениджър на стадион "Георги Аспарухов".
Буш вчера какво стана, взе ли Купата?
Взе дедовия . 1:1 редовно време ,5:3 за Волунтари след дузпите . Буш игра титуляр ,после го смениха ,но не блесна кой,знае колко .
Очаква се Буш да пристигне понеделник/вторник.
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
Буш е на нивото на В.Христов