"Виж ся" не ми казвайте какво припознавам аз като левскар. Преименуваният тим на Ловеч никога няма да има уважението на мен като левскар, особено като някакъв "вечен съперник". Хубаво е да се напомни в тая страна, че селският тарикатлък, политически игри и търгашество рано или късно се заплащат. Започваме на 15.10 и продължаваме на 06 и 13.11!
Трябва да се напомни на всички продажни медии, които вече 6 месеца облъчват обществото, че преименуваният отбор на Литекс е ЦСКА. Няма да бъде забравено, че този урод беше заченат по най-позорен начин в мач на ст. Георги Аспарухов, а настоящите припознавачи си правиха ПР на гърба на Левски. Колкото и да се опитвате и искате тези неща да бъдат забравени, драги припознавачи, това няма да се случи. И ще ви бъдат припомняни на всеки един стадион, на който вашият урод стъпи! От Благоевград до Каварна ехти "к*р за Литекс"...казаха ви го беройци, канари, слависти, това ще направят и буферите, но преди това ние ще изпратим покойника, който ни беше вечен съперник, победил ни в последните 6 шампионатни двубои. Ще го изпратим да гори в синия ад!
Аз мача не смятам да го гледам. Надявам се Люпко да продължи победната серия срещу ловчанлии, макар и с ново име.
Силно се надявам да няма ексцесии на мача, защото това, което се направи е една бомба със закъснител, а мачовете между Ловеч и Левски винаги са били емоциалнално заредени, като прибавим и припознавачите, се забърква един мноого опасен коктейл, който като нищо може да гръмне и после да се чудим откъде ни е дошло.
Само сините!
К*р за Литекс!
ЦСКА-София (София) - Левски (София) | 1:1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- bilyaletdinov
- Контакти:
Re: ЦСКА-София (София) - Левски (София) | 15.10.2016 | 16:00
Последна промяна от bilyaletdinov на 13 окт 2016 23:01, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
Teo написа:LSFC 1914 написа:Тео, ясно е, че си припознавач, но ще те помоля за едно нещо. Ще успееш ли да го изпълниш ?
Слушам, другарю.
Ако ви бием, повече да не пишеш никога във форума на Левски. Обещаваш ли?
LSFC 1914 написа:Teo написа:LSFC 1914 написа:Тео ясно е, че си ЦЕСЕКАР, но ще те помоля за едно нещо. Ще успееш ли да го изпълниш ?
Слушам, другарю.
Ако ви бием повече да не пишеш никога във форума на Левски. Обещаваш ли?
Еееее ти искаш най-милото да ми вземеш
@ Не мога да обещая такова нещо!
Teo написа:LSFC 1914 написа:Teo написа:LSFC 1914 написа:Тео ясно е, че си ЦЕСЕКАР, но ще те помоля за едно нещо. Ще успееш ли да го изпълниш ?
Слушам, другарю.
Еееее ти искаш най-милото да ми вземеш![]()
![]()
Значи си готов за първа загуба в "дербито"
Йовов: Предстои не вечно дерби, а първи мач в историята
LSFC 1914 написа:Teo написа:LSFC 1914 написа:Teo написа:LSFC 1914 написа:Тео ясно е, че си ЦЕСЕКАР, но ще те помоля за едно нещо. Ще успееш ли да го изпълниш ?
Слушам, другарю.
Еееее ти искаш най-милото да ми вземеш![]()
![]()
Значи си готов за първа загуба в "дербито"
Йовов: Предстои не вечно дерби, а първи мач в историята
Сигурен съм, че ще ви бием, но има един малък детайл и той има прякор - Сватбаря!
Този колко пъти ни е клал не е истина. Тука вече не се знае как е подкован от Спас, но е натискан 100%.
Ще си свирне 90-те минути както са му казали, после се качва в колата и се прибира у дома с доволна сума парички.
Вече дочувам, че имало среща между него и собственика ви в столично заведение. Сам си прави извода за какво иде реч. Притеснявам се само от него и нз как ще се справим с него, ако реши да коли на терена!
@ Какво си мислиш, че сватбата ще свири 50/50 ли? ХАХА
Teo написа:Вече дочувам, че имало среща между него и собственика ви в столично заведение. Сам си прави извода за какво иде реч. Притеснявам се само от него и нз как ще се справим с него, ако реши да коли на терена!
Тео, гласове ли чуваш ?
LSFC 1914 написа:Teo написа:Вече дочувам, че имало среща между него и собственика ви в столично заведение. Сам си прави извода за какво иде реч. Притеснявам се само от него и нз как ще се справим с него, ако реши да коли на терена!
Тео, гласове ли чуваш ?Пий си хапчетата по-редовно. Сега и оправдания със съдията ли си взимаш?
Наистина този отбор ЦСКА-София заради такива като тебе ще ги намразя!
Имам дарбата докато спа да ми казват различни неща как ще се случват нещата мой човек. Такива хора са изключителна рядкост в света! Мога ти кажа, че идват при мене различни хора с различни версии как ще се развие целия мач. Не се шегувам наистина това нещо е феноменално, което ми се случва и не мога да го обясня с думи!
@ Сватбата е подкован от Спас дни преди мача да е започнал!
Представяме на вашето внимание резултатите от продадените билети за днешния ден по сектори:
– Сектор А – 562 билета;
– Сектор Б – 4780 билета;
– Сектор В – 1481;
– Сектор ГГ – 1406;
Даже много са продали, като гледам ще има повече Левскари в сектор В, отколкото платени ловешки фенове в сектор ГГ

– Сектор А – 562 билета;
– Сектор Б – 4780 билета;
– Сектор В – 1481;
– Сектор ГГ – 1406;
Даже много са продали, като гледам ще има повече Левскари в сектор В, отколкото платени ловешки фенове в сектор ГГ
Въз основа на предоставени документи Лицензионната комисия на БФС изменя издадения лиценз на "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД, както следва:
1. Наименованието "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК ЦСКА-СОФИЯ" ЕАД
1. Наименованието "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК ЦСКА-СОФИЯ" ЕАД
1982 написа:Тяхната тема за мача е 13 страници, вашата е 32 вече ....... предполагам и ще счупи рекорда накрая от страници за един двубой. Това не е нормално за мач с Литекс.![]()
![]()
Припознавате си ги, като стой та гледай. Колкото повече внимание отделяте на този мач, толкова по-добре за каузата "Литекс е ЦСКА". Сами се вкарвате в техния капан.
Не е нормално за мач с Литекс, да, но и в Литекс не всяка година се извършват такива... ""структурни"" промени.
Или левскарите да не са активни в раздела си, защото активността може да се изтълкува по някакъв начин от някого?
Това не е сериозно. В темата има пет мнения за футбол. Сам знаеш причините, които предизвикват голямата говорилня около този мач. Тези причини имат малко общо със спорта.
- Долно уйно
- Контакти:
Teo написа:Времето е с ЦСКА!
Слънчицето ще пече, а ЦСКА ще се забавлява!
Очаквам 30 хиляди, като 18-20 хиляди ще сме ние.
Време е за погребение

а на трибууните може и да има 7-8К заблудени червено-оранжеви души.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan