Почвам да си мисля , че селекцията ни зависи от казуса Литекс .Ако ни вземат точки и изоставаме от Лудите няма да ни е необходима селекция .В противен случай ни трябва подсилване ако искаме да сме шампиони .....
Не знам .Нещо се случва в отбора и нашите си правят пас в момента .
Трансферна зима- слухове, реалности, факти
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- metodito
- Контакти:
Re: Трансферна зима- слухове, реалности, факти
ЕМИЛ написа:Почвам да си мисля , че селекцията ни зависи от казуса Литекс .Ако ни вземат точки и изоставаме от Лудите няма да ни е необходима селекция .В противен случай ни трябва подсилване ако искаме да сме шампиони .....
Какви шампиони човек, като поемаме три парцала от отбор с десет души? Това е несериозно! Пак ни излъгаха. А Стоев, ако е мъж на честта да си подава оставката и това е. Пак ни излъгаха! Това е. Градим отбор, у-а? Купуват... вземат някакви некадърници на килограм! Какво стана с интеграцията на младите? Защо не се поглежда към една Б група да речем? Значи, оптималният вариант е Литекс да ги изгонят и ние да сме трети след Лудогорец и Берое. И Георги и Стоев лъжат като дръти сигани. "Нямало през зимата футболисти"... Е, "Ал Аин" и Кашъмпаса как си намериха двама добри футболисти. Хайде да видим как другите отбори ще си намерят свободни агенти, а ние не. На бас?
+1Нещо се случва в отбора и нашите си правят пас в момента
Не само си прав, но си даже много мек. И аз също ще съм такъв и само ще ти дам едно плюсче без да коментирам.
ЕМИЛ написа:Почвам да си мисля , че селекцията ни зависи от казуса Литекс .Ако ни вземат точки и изоставаме от Лудите няма да ни е необходима селекция .В противен случай ни трябва подсилване ако искаме да сме шампиони .....
Любопитна теза . Явно в последните години така е било.
Апропо, ако някой има "гениалната" идея ,че може да станем шампиони, то трябва да има и прозрението, че ни трябват поне 15 наистина класни футболисти, нов треньор и Директор.
Не се вкарвай във филми.За твоята " конспиративна" теория, някой в клуба трябва да има коефициент на интелигентност, по-голям от номера на фланелката с която е играл.

metodito написа: Градим отбор, у-а? Купуват... вземат някакви некадърници на килограм!
Глупост е да кажеш "градим отбор" при положение, че взимаш Живко за няколко месеца, изпускаш Аниете и вместо него взимаш трима некадърника и обещаваш на Белаид да го пуснеш точно когато играе добре. Отделно се сменят по 6-7 играчи на всеки трансферен прозорец. Това е нещо друго, но не и градене на отбор.
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
metodito написа: И Георги и Стоев лъжат като дръти сигани. "Нямало през зимата футболисти"... Е, "Ал Аин" и Кашъмпаса как си намериха двама добри футболисти. Хайде да видим как другите отбори ще си намерят свободни агенти, а ние не. На бас?
Е как свободни, нали щеше да има милион-два за селекция, според господин Зализания? Не че са кой знае какви пари, но пак е нещо. Не, че аз бих поверил на Гонзо каквито и да било пари за селекция, камо ли милиони.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- metodito
- Контакти:
korteneca написа:metodito написа: Градим отбор, у-а? Купуват... вземат някакви некадърници на килограм!
Глупост е да кажеш "градим отбор" при положение, че взимаш Живко за няколко месеца, изпускаш Аниете и вместо него взимаш трима некадърника и обещаваш на Белаид да го пуснеш точно когато играе добре. Отделно се сменят по 6-7 играчи на всеки трансферен прозорец. Това е нещо друго, но не и градене на отбор.
И това е вече колко години? 15... "примерно"? Единствено може би отборът преди Мъри беше нещо постоянно. Мъри после - след успехите и той размаха метлата. Мъри избра страхотни футболисти. Просто сбърка, че го направи със замах. Трябваше да го направи плавно, както направи с отбора на Георги Василев... Но най-вероятно не той е размахал метлата, а Батков.
Не, че аз бих поверил на Гонзо каквито и да било пари за селекция, камо ли милиони.
- blue avalanche
- Контакти:
metodito написа:ЕМИЛ написа:Почвам да си мисля , че селекцията ни зависи от казуса Литекс .Ако ни вземат точки и изоставаме от Лудите няма да ни е необходима селекция .В противен случай ни трябва подсилване ако искаме да сме шампиони .....
Какви шампиони човек, като поемаме три парцала от отбор с десет души? Това е несериозно! Пак ни излъгаха. А Стоев, ако е мъж на честта да си подава оставката и това е.
Айде стига с тая оставка! Като си тръгне треньор по средата на сезона кой да дойде???
И после:"Тази селекция не съм я правил аз.Тази подготовка не съм я водил аз.Дрън-дрън-дрън..."
Този филм не сме ли го гледали вече? Неведнъж! И докога??? Човек ще рече,че в Б-я има 15 класни треньора и всички са на опашка пред офисите на Левски за работа!
korteneca написа:rhaegar написа:Зимата е трудно, а лятото къде бляхме?
И тогава говореха същите неща. Било трудно през лятото да се намерят футболисти. Сега зимата било трудно...
Нали лятото го спасяваха от фалит дългове НАП...
angel93 написа:korteneca написа:rhaegar написа:Зимата е трудно, а лятото къде бляхме?
И тогава говореха същите неща. Било трудно през лятото да се намерят футболисти. Сега зимата било трудно...
А миналата зима? По-миналото лято?
По-по миналото?
Така 6 години.

- santiliana
Мистри написа:angel93 написа:korteneca написа:rhaegar написа:Зимата е трудно, а лятото къде бляхме?
А миналата зима? По-миналото лято?
По-по миналото?
Така 6 години.
Магарето- расов кон не може да стане... Нито свинята- компютърен гений... Та така и тук: Гонзо- успешен мениджър... това е невъзможно да се случи...