Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
Teo
-
Контакти:
Мнениеот Teo » 29 окт 2014 18:44
Betchualeng Arnaikem написа:Teo написа:Betchualeng Arnaikem написа:Teo написа:С бате гонзи и купения му лиценз от чужбина не ми се мисли как ще я докарате преди да се разделим на две 6-ци

Аз имам интерес вие да сте в горната 6-ца, щото това е мача на мачовете...
Мани, ама сега ако Левски отстрани Монтана Гонзо ще обяви, че отбора е показал дух и новото си лице и край, нема опция да подаде оставка. Всички чакат Нова година и Херо ама.. ако му се бъркат на Херо и там нищо няма да излезе.
бате не искам да злорадствам или нещо такова, но тая история вече един път се случи и го отнесе Илиян Илиев... също така го чакахте от лятото направи слаби мачове и го изгонихте... не че искам да кажа нещо, но ние оставихме Младенов след срамното отпадане от Зимбру и Монтана... вече съм се уверил, че в България трябва да се даде достатъчно време на един треньор да може да покаже нещо... въпреки това не става... един Хубчев прави хубави неща в Берое за 3 години...

за какво сменихте испанеца?
Колкото до историята с Илиев - и на мен ми мирише нещо такова че може да се случи с Херо. Освен ако не е предвидена тотална подмяна на ръководството или собственика.
Смяната на испанеца.. е как така защо, баси въпроса! За да стане тренер Гонзо разбира се ! Па току виж после изрита Херо и пак стане треньор и така няколко пъти :D
Върху Херо още от сега има натиск.. един колеблив старт пролетта и той ще бъде изритан
Вече зависи.. ако направи добра подготовка и вземете нещо добро в офанзивен план и поне 2-ма нови защитници... поне това виждам, че ви куца.. при вас е че няма кой да завършва атаките ви.. правите положения и до там...
-
Red joker
Мнениеот Red joker » 29 окт 2014 18:44
Пичовеее,пичове,вече и за т.а.шак не ставате,на мене лично ми е жал да се бъзикам-все едно да риташ някой,който е паднал на земята и хърка

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
-
santiliana
Мнениеот santiliana » 29 окт 2014 18:47
Teo написа:Betchualeng Arnaikem написа:Teo написа:С бате гонзи и купения му лиценз от чужбина не ми се мисли как ще я докарате преди да се разделим на две 6-ци

Мани, ама сега ако Левски отстрани Монтана Гонзо ще обяви, че отбора е показал дух и новото си лице и край, нема опция да подаде оставка. Всички чакат Нова година и Херо ама.. ако му се бъркат на Херо и там нищо няма да излезе.
бате не искам да злорадствам или нещо такова, но тая история вече един път се случи и го отнесе Илиян Илиев... също така го чакахте от лятото направи слаби мачове и го изгонихте... не че искам да кажа нещо, но ние оставихме Младенов след срамното отпадане от Зимбру и Монтана... вече съм се уверил, че в България трябва да се даде достатъчно време на един треньор да може да покаже нещо... въпреки това не става... един Хубчев прави хубави неща в Берое за 3 години...

Разликата между Младенов и всички досегашни треньори в Левски през последните 6 години е, че той има едно много важно качество- умее да сплотява отбора и да го нахъсва до степен да надскача възможностите си... От всички трудности и неуредици изстисква положителното и го насочва като мотивация в играчите си... Там приказки от сорта, че са паднали психически, просто не съществуват...И затова ни биете в последно време, където ни сварите... Това умение го имат много малко настоящи треньори и именно заради него вие се изправихте на крака... След време ще оцените какво е сторил Младенов за вашия клуб...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!NEVER BACK DOWN ! 
-
Betchualeng Arnaikem
-
Контакти:
Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 29 окт 2014 18:48
Teo написа:Betchualeng Arnaikem написа:Колкото до историята с Илиев - и на мен ми мирише нещо такова че може да се случи с Херо. Освен ако не е предвидена тотална подмяна на ръководството или собственика.
Смяната на испанеца.. е как така защо, баси въпроса! За да стане тренер Гонзо разбира се ! Па току виж после изрита Херо и пак стане треньор и така няколко пъти :D
Върху Херо още от сега има натиск.. един колеблив старт пролетта и той ще бъде изритан
Вече зависи.. ако направи добра подготовка и вземете нещо добро в офанзивен план и поне 2-ма нови защитници... поне това виждам, че ви куца.. при вас е че няма кой да завършва атаките ви.. правите положения и до там...
Е тоя новия уж за това е взет - да завършва атаки. Зад него трябват 1-2 читави, да подават като хората не да центрират в стил Бру.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
-
hd-fen
-
Контакти:
Мнениеот hd-fen » 29 окт 2014 18:51
Левскар1914 написа:doktora25 написа: Стоев е свободен, Петрович би дошъл, Гочето, Грозданов, има треньори.
Според мен Стоев трябва да води отбора.

Не се заблуждавайте.Който и да дойде ако успее да стабилизира играта на отбора сценарият е ясен.Отбора тръгва нагоре и с игра и с класиране.Точно тогава Гонзо решава да обере плодовете и славата и чрез вярната си повлекана Гаджев следват 2 загуби.Треньора се сменя идва Гонзо или по-точно Ракел Ачмонек и всичко си идва на мястото - нулева година и както е сега възможност за изпадане.По тази схема тези двамата смениха около 15 треньора за последните 5 години.Повтарям за стотен път - малоумието неграмотността и некадърността нямат място в Левски.Тези качества са основната характеристика на инженер Иванов.Докато той и Гаджев са в Левски нищо добро не очаква клуба.
Гонзо, Гаджев и качулките завинаги вън от Левски !
-
Кировец
-
Контакти:
Мнениеот Кировец » 29 окт 2014 18:53
В защита като сте гола вода и Меси да имате в атака пак ще губите точки и мачове.
-
Teo
-
Контакти:
Мнениеот Teo » 29 окт 2014 18:56
Кировец написа:В защита като сте гола вода и Меси да имате в атака пак ще губите точки и мачове.
Много точно!
По темата: Абе не че нещо, но Аниете го харесвам като играч... ако не го искате може call-нете

-
Red joker
Мнениеот Red joker » 29 окт 2014 18:57
santiliana написа:Teo написа:Betchualeng Arnaikem написа:Teo написа:С бате гонзи и купения му лиценз от чужбина не ми се мисли как ще я докарате преди да се разделим на две 6-ци

Разликата между Младенов и всички досегашни треньори в Левски през последните 6 години е, че той има едно много важно качество- умее да сплотява отбора и да го нахъсва до степен да надскача възможностите си... От всички трудности и неуредици изстисква положителното и го насочва като мотивация в играчите си... Там приказки от сорта, че са паднали психически, просто не съществуват...И затова ни биете в последно време, където ни сварите... Това умение го имат много малко настоящи треньори и именно заради него вие се изправихте на крака... След време ще оцените какво е сторил Младенов за вашия клуб...
Ние го оценяваме и сега-това е човекът ЦСКА

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
-
trokadero_
-
Контакти:
Мнениеот trokadero_ » 29 окт 2014 19:23
А ето ,че познах за Монтана.
Локо Сф с тези чужденци ще бият

-
stf
-
Контакти:
Мнениеот stf » 29 окт 2014 19:26
А Гонзо въобще да не се двоуми и да се записва на треньорски курсове при Ферарио Спасов. Днес нагледно му беше показано как се води мач когато водиш в резултата, и трите смени който направи Монтана - Мичев , Зд Лазаров и М. Антонов и тримата бяха офанзивни играчи. Ферарио смени крилата и централния защото се по умориха и пусна футболисти със същите функции , и съвсем нормално Монтана беше по-опасният отбор до края на мача с повечето положения. Ако Гонзо беше на негово място щеше напуска дефанзивни , щеше пусне 3-ти централен защитник и само щеше обърка схемата на игра.
Върни се в “Левски”