Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)

Мнениеот tevez » 25 май 2014 19:24

Ами дори и да е така, за резерва може да се ползва някой като Попадийн. Видях, че влезна срещу Лацио, значи е жив и здрав и може да бъде опция за дясната зона. За мен този от Локо Сф не е с нищо по-добър от Мюлдер или Крумов.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 25 май 2014 19:28

tevez написа:Ами дори и да е така, за резерва може да се ползва някой като Попадийн. Видях, че влезна срещу Лацио, значи е жив и здрав и може да бъде опция за дясната зона. За мен този от Локо Сф не е с нищо по-добър от Мюлдер или Крумов.

Не съм казал,че е по-добър.Просто отбелязах,че оставаме само с Крумов...И Попадийн,евентуално...
Друг е въпросът,че всичко до този момент(освен договорът на Балтанов) е спекулации. :lol:

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 25 май 2014 19:44

Аз лично нямам кой знае какви очаквания за следващия сезон.Но най искрено се надявам да се работи правилно и след време наистина да има резултати.
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 25 май 2014 19:48

Stahlgewitter написа:Аз лично нямам кой знае какви очаквания за следващия сезон.Но най искрено се надявам да се работи правилно и след време наистина да има резултати.

Това е идеята...Уж...

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 25 май 2014 19:55

blue avalanche написа:
Stahlgewitter написа:Аз лично нямам кой знае какви очаквания за следващия сезон.Но най искрено се надявам да се работи правилно и след време наистина да има резултати.

Това е идеята...Уж...

Няма как да се получи това. Два месеца и 3-4 поредни загуби и треньорът е пътник. За съжаление ми намирисва на замазване на очите, а Борат излезна и каза, че пак ще сме в Европата, и ние като избиратели на БСП-ту, вярваме :mrgreen:

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 25 май 2014 19:59

Мустака е пътник,не му се връзвайте на глупостите.Трябва най накрая да се започне здрава работа,иначе ще е същото като последните години.Аз съм оптимист винаги,за мен ЛЕВСКИ е над тези неща.И искрено си пожелавам стадиона да е поне наполовина пълен както в навечерието на 100 годишнината.
Изображение

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 25 май 2014 20:05

Кой е този?
[offtopic]Изображение[/offtopic]

[offtopic]Да, същият - Боян Табаков :? :?[/offtopic]

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 25 май 2014 20:36

За сега нищо хубаво не се чува......ще се опитат да върнат Домовчииски.... :shock: Този футболист отдавна спря да се развива.Божинов освен да се съблича и да показва колко добро тяло има друго не прави...поредната простотия е уж да угоди на хлапетата че им даде всичко по себе си на мача..Макриев това са му головите за месеци напред....Така че откъм нападатели пълна нула.Има 2-3 хлапета на по 50кг които има трябва доста време преди да покажат класа.....ако преди това не научат триковете на фолк певиците...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 26 май 2014 07:47

Левски е близо до голяма трансферна бомба, научи „Меридиан Мач". „Сините" са на крачка от привличането на бившия ас на Лудогорец Любомир Гулдан. Словашкият защитник в момента играе за полския Заглембие. но отборът му изпадна от елита и той може да дойде като свободен агент. „Сините" имаха интерес към Гулдан и преди година, но тогава той поиска 20 000 евро заплата. Сега словакът е готов да играе за двойно по-малко

Предлагам да си върнем Рабех и Бензукан!
Най-качествените ц.защитници след Томашич и Топузаков!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 26 май 2014 08:20

Левски е на път да си осигури услугите на втори играч от Любимец. След като през зимата "сините" взеха Антон Огнянов, сега са се насочили към бившия младежки национал Иван Вълчанов. Към халфът има сериозен интерес и от Славия. Президентът на "белите" Венци Стефанов дори разкри през април, че вече са се договорили с Вълчанов да премине при тях през лятото. От Левски естествено ще пробват да надцакат Славия с по-добра оферта.

Иван Вълчанов е роден на 28 септември 1991 година. Висок е 170 сантиметра и тежи 69 кг. Започва да тренира във Вихрен Сандански, но след това преминава в школата на Христо Стоичков в Чавдар Етрополе. Там записва 36 мача в Б група, в които реализира 3 гола. След това носи и екипа на Монтана. За състава от "Огоста" има 7 мача в елита. Вълчанов пробва късмета си и в италианския Новара, но бързо се завърна у нас. Този сезон бе основна фигурна в Любимец. Все участие в 21 срещи, в които отбеляза 4 попадения.

Върни се в “Левски”