Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

zlobul
Контакти:

"РАЗБИРАЧИТЕ "- последната надежда за ЛЕВСКИ

Мнениеот zlobul » 27 сеп 2011 00:03

Създавам тази тема за всички тези които са убедени , че сегашното ръководство в лицето на агент тара и господина с фалшивата диплома са достигнали лимита на доверие от страна на нас феновете на най-популярния български клуб .
Господа , повярвайте ми ...щеше ми се никога да не беше се налагало да пиша подобни теми , но сами разбирате ситуацията го изисква и то спешно .
Силно се надявам , че повечето от вас са проумяли , че Левски е стигнал дъното и оттук насетне само НИЕ феновете сме хората , които трябва да си спасяваме отбора от лапите на горепосочените .
Очевадно беше , че "инженера " в яда си направи изказване с което раздели феновете на Левски на "разбирачи " -тези които са недоволни от него и "останалите ", което е недопустимо за един треньор . Тук обаче е момента да се зададе въпроса - кои са "останалите " ...ами не е трудно човек да се досети кои са .......ъъъъъъъъ :)) май се наричаХА софия -запад .
По никакъв начин не искам да свързвам събитията от с. КАТУНИЦА с това което става в ЛЕВСКИ , но истината е ,че и в двата случая имаме елементи на феодализъм , които меко казано са фрапиращи :
1-во и мангала рашков и "мангала " батков са доближени до властимащите , т.е. и двамата са "тъмни субекти" , разликата е само в поприщата ...единия продава фалшив алкохол , а другия беше цар на заменките с които е ощетявал държавата с милиони евра .
2-ро единия се е провъзгласил за цар на ромите , а другият за собственик на "народната любов " (Левски )
3-то и киро рашков и агент тара по един и същ начин се мислят за разсилни в собствения си чифлик ,а чувството за безнаказаност е повече от стресиращо .
4- то съдбата на потърпевшите е почти една и съща . Какво имам предвид ? ....ами и едните и другите не смеят да се обадят , защото впоследствие биват малтретирани от подлогите на "царете " .
Господа , това е една малка част от сравненията .Спирам дотук защото в противен случай рискувам да не ми стигне вечерта да изброявам останалото , само ще напомня , че КАТУНИЦА "възстана " , а ние още стоим и гледаме отстрани гаврата с Левски и самите нас като фенове .
След всичко казано дотук , бих искал да призова всички които обичат ЛЕВСКИ да бъдат на стадиона за мача с локо софия за да направим истински ад за "цар Тара" и неговата изтривалка -"инженер Говньо"

п.с Поднасям моите искренни съболезнования към родителите на починалите малчугани и нека е светла паметта им , а за останалото -има Възмездие !
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

zlobul
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот zlobul » 27 сеп 2011 00:11

пак някой капацитет не е схванал идеята и ми е преместил темата във " Всекидневната " - срам
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: "РАЗБИРАЧИТЕ "- последната надежда за ЛЕВСКИ

Мнениеот L_Messi » 27 сеп 2011 00:23

zlobul написа:Тук обаче е момента да се зададе въпроса - кои са "останалите " ...ами не е трудно човек да се досети кои са .......ъъъъъъъъ :)) май се наричаХА софия -запад .

Тук не си прав, бих те посъветвал да не слагаш под общ знаменател всички "останали" ;)

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 27 сеп 2011 00:25

Тук не си прав, бих те посъветвал да не слагаш под общ знаменател всички "останали"
==================================================================================
айде да не си говорим /пишем/ за еничарите на ганя . Тези са срам за Левски . Нямам друг коментар , когато стане въпрос за тях .

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 27 сеп 2011 00:30

zlobul написа:Тук не си прав, бих те посъветвал да не слагаш под общ знаменател всички "останали"
==================================================================================
айде да не си говорим /пишем/ за еничарите на ганя . Тези са срам за Левски . Нямам друг коментар , когато стане въпрос за тях .

Мисълта ми е, че не всеки, който не е скандирал "оставка" за Гонзо е от СЗ или друга подобна "огранизация" ;)

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 27 сеп 2011 00:38

къв гонзо , кви пет лева бе пич ? проблема на тия които не са викали "оставка" е доста голям . Говньо е малкото зло . Повечето хора така и не успяха да разберат че тара е готов да предаде ЛЕВСКИ при всеки удобен случай , че кой президент милеещ за клуба си ще държи некадърник като говньо ? .....който ми отговори на този въпрос подобаващо ще го поздравя !

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 27 сеп 2011 06:15

zlobul написа:къв гонзо , кви пет лева бе пич ? проблема на тия които не са викали "оставка" е доста голям . Говньо е малкото зло . Повечето хора така и не успяха да разберат че тара е готов да предаде ЛЕВСКИ при всеки удобен случай , че кой президент милеещ за клуба си ще държи некадърник като говньо ? .....който ми отговори на този въпрос подобаващо ще го поздравя !

Когато си прав,прав си-НИКОЙ ,който иска да постигне нещо отборът му не би взел подобен тренер:)
Станахме за смях на всички с тази наша"игра"...

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 27 сеп 2011 16:48

Ларс Рисп е възстановен, май ще сменя Йордан Милиев.

.Тази новина ако стане факт това означава Грийн да продължи да бъде защитник,и после трябвало да подкрепиме ГИ и да не го критикуваме.Е кажете ми как да подкрепиш този човек,та той прави едни и същи грешки постоянно.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 27 сеп 2011 16:51

Легендата на Левски Ники Илиев изказа своето отчаяние от играта на сините след поредната загуба в шампионата. Според екскапитана на столичани, нападателят на 26-кратните шампиони Сюрд Арс е трагичен и няма място в А група. Той допълни, че селекцията на сините е пълен провал и на Герена трябва да направят пълна промяна като се привлекат минимум 8 нови попълнения.
"За мен това, което показа Левски, бе безобразно като игра. Ако сините играха слабо до почивката, то през втората част бяха още по-слаби. Левски не показа нито игра, нито някаква идея, нито тази борбеност и раздаване, което имаше срещу Литекс, но все пак има някакво обяснение. Аз този сезон не съм видял цял мач на сините, който да е изигран от първата до последната минута на ниво. Много слабости се допуснаха в защита. В средата на терена, с малки изключения като Христо Йовов, имах чувството, че Левски нямаше халфова линия", коментира разочарован Илиев.

"В атака да не говорим. Бяха под всякаква критика. Тони Калво - не знам вече какво да кажа. В началото започна добре на Герена, но във всеки следващ мач е под всякаква критика. Отново разочароващ мач. Надявам се това, което показа Симеон Райков, да му е от малкото мачове този сезон. Да се майтапя ли, да съм сериозен ли, но ако трябва да се прави някаква селекция след този мач, аз бих взел нови четирима защитници, двама халфове и двама нападатели. Толкова разочароващ мач направиха сините. Сините не пресираха правилно тима на Лудогорец", продължи той.

"Левски е тактически неграмотен и не играе добър футбол. Губеха топката и даваха много празни пространства по терена, които директно излизаха срещу защитата. Халфовата линия въобще не участваше в дефанзивен план. За съжаление Иван Цветков не се възползва от дадения му шанс да започне титуляр. Сьорд Арс бе забит заслужено на пейката. Видя се, че холандецът не става за Левски и дори за вътрешното ни първенство, камо ли за мачовете в Европа. Поздравявам Лудогорец, защото се раздадоха от първия до последния играч на терена. Страхотна мобилизация и тактическо правилно движение по терена. Разградчани дадоха сериозна заявка за шампионската титла с тази среща. Този мач не решава титлата, но си пролича кой най-много желае да се доближи до тази цел. Ако не бяха поредните добри намеси на Пламен Илиев, спокойно Левски си тръгваше с разгром от Разград", завърши Илиев.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 27 сеп 2011 16:52

Бившият наставник на Левски Ангел Станков разкритикува мениджъра на сините Георги Иванов след загубата от Лудогорец с 1-2. Според специалиста, Гонзо е направил грешка като е върнал в отбрана Сержиньо Грийн като с този си ход е разбил халфовата линия на отбора.
В същото време Станков не доумява и защо в предни позиции започна Иван Цветков, който не е типичен централен нападател.
Според опитния наставник подредбата на играчите не е била правилна, с което се е загубила и организацията на отбора.
"Всеки път казвам, че Грийн не е защитник. Наистина, сините имат проблеми в отбрана, но той не може да ги реши. Освен това се разрушава една готова зона, каквата е халфовата линия, а това е една от най-важните зони. Грийн трябва да играе в средата на терена с Владимир Гаджев. Именно от там нападаха Лудогорец и нямаше, кой да руши играта. Левски загуби мача в организацията на играта. След това с неправилната подредба на играчите", коментира Станков след поредната загуба на сините.
"Разградчани правеха двойни подавания, а сините нямаха преса, с която да ги спрат. Виждате до къде води връщането на Грийн в защита. Нещата са като домино. На Левски липсваше движение. Когато владееш средата на терена, владееш и самата игра. Освен това холфовете на Левски играеха далеч един от друг. Ако са по-близко при грешка те бързо ще се поправят", призна още бившият треньор на сините.

Върни се в “Левски”