Господа , повярвайте ми ...щеше ми се никога да не беше се налагало да пиша подобни теми , но сами разбирате ситуацията го изисква и то спешно .
Силно се надявам , че повечето от вас са проумяли , че Левски е стигнал дъното и оттук насетне само НИЕ феновете сме хората , които трябва да си спасяваме отбора от лапите на горепосочените .
Очевадно беше , че "инженера " в яда си направи изказване с което раздели феновете на Левски на "разбирачи " -тези които са недоволни от него и "останалите ", което е недопустимо за един треньор . Тук обаче е момента да се зададе въпроса - кои са "останалите " ...ами не е трудно човек да се досети кои са .......ъъъъъъъъ
По никакъв начин не искам да свързвам събитията от с. КАТУНИЦА с това което става в ЛЕВСКИ , но истината е ,че и в двата случая имаме елементи на феодализъм , които меко казано са фрапиращи :
1-во и мангала рашков и "мангала " батков са доближени до властимащите , т.е. и двамата са "тъмни субекти" , разликата е само в поприщата ...единия продава фалшив алкохол , а другия беше цар на заменките с които е ощетявал държавата с милиони евра .
2-ро единия се е провъзгласил за цар на ромите , а другият за собственик на "народната любов " (Левски )
3-то и киро рашков и агент тара по един и същ начин се мислят за разсилни в собствения си чифлик ,а чувството за безнаказаност е повече от стресиращо .
4- то съдбата на потърпевшите е почти една и съща . Какво имам предвид ? ....ами и едните и другите не смеят да се обадят , защото впоследствие биват малтретирани от подлогите на "царете " .
Господа , това е една малка част от сравненията .Спирам дотук защото в противен случай рискувам да не ми стигне вечерта да изброявам останалото , само ще напомня , че КАТУНИЦА "възстана " , а ние още стоим и гледаме отстрани гаврата с Левски и самите нас като фенове .
След всичко казано дотук , бих искал да призова всички които обичат ЛЕВСКИ да бъдат на стадиона за мача с локо софия за да направим истински ад за "цар Тара" и неговата изтривалка -"инженер Говньо"
п.с Поднасям моите искренни съболезнования към родителите на починалите малчугани и нека е светла паметта им , а за останалото -има Възмездие !