Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Мистри

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Мистри » 05 дек 2014 19:55

Betchualeng Arnaikem написа:
Мистри написа:Едно нещо ме радва и ...притеснява , едновременно.
Играта на испанчетата.
Дали това не е , за да ги забележи някой и да се махнат след Нова година? И повод и причина имат.

Сигурно е за това. Но какво от това? В смисъл.. не можем да се надяваме да ги задържим, нека поне докато са тука се напъват и това да носи полза на отбора. По-добре отколкото да решат да си бият шута директно.

Всъщност си прав, но ме е яд, че ще си тръгнат като разтрогнали по вина на клуба, май.
Прохазка гледам , преподписал за...1 година.
Явно ще го продават скоро.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Андре-Пиер Жиняк 96

Мнениеот Андре-Пиер Жиняк 96 » 05 дек 2014 20:01

Въпреки финансовата криза в Левски, звездите Антонио Аниете и Мигел Бедоя обявиха, че искат да останат в клуба. Испанците изразиха и подкрепа към "сините" фенове, които бяха обвинени в расизъм. Бедоя и Аниете говориха за бъдещето си по време на на закриването на тридневната кинопоредица "Футболни истории" в София.

"Знам, че имаме финансови проблеми. Наясно съм с това, но мога да ви уверя, че в съблекалнята всичко е наред и съм сигурен, че винаги ще бъде така. Левски плаща много глоби, а те затрудняват ситуацията в клуба. Играхме при закрити врати, а сега се стигна до нова голяма глоба, което не е добре за нас. Тази игра е за публиката. Искаме винаги да усещаме подкрепата на нашите привърженици. Моето бъдеще? Искам да изпълня договора си с Левски", коментира Бедоя пред ТВ7.

"При всички положения това е тема, която е деликатна. Не ми е приятно да я коментирам. Искам да кажа, че моята работа, а и на всеки един играч е, да тренирам здраво. По-скоро искам да говоря за тези неща", пък бяха думите на Аниете. По отношение на контузията, която го тормози и дали тя ще му позволи да играе срещу Черно море, Аниете отговори така: "Със сигурност. Трябва да ми отрежат крака, за да не мога да играя".
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 05 дек 2014 20:11

ralka_levskarka написа:
boabbb написа:Не се знае, дават ли се пари, или не се дават, аз лично на спиртал, донбидон, крумспорт и подобни много-много не вярвам :roll: Интересно, днеска пишат, че махате Белаид и взимате "о-о-о, бяла снежанке" от Славия , който ми се вижда не лош играч :roll:

И на мен ми е странно как се вземат, а като гледам как играят не личи, че не са вземали заплати от 3 месеца, не разбирам.. Сектора се строи..

Примерно се опитват да впечатлят други отбори, все пак зимният трансферен прозорец е все по-близо...е и разбира се защото са професионалисти и левскари.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 05 дек 2014 21:36

Мистри написа:Едно нещо ме радва и ...притеснява , едновременно.
Играта на испанчетата.
Дали това не е , за да ги забележи някой и да се махнат след Нова година? И повод и причина имат.

ще се сетите виееее ;)
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 05 дек 2014 21:45

Играят хората,стараят се,аз бих се радвал за тях винаги.
Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 05 дек 2014 21:57

Когато не играят са ментета, когато играят искали да се махат от Левски. :) Няма угодия. :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 05 дек 2014 22:24

Tommi написа:Когато не играят са ментета, когато играят искали да се махат от Левски. :) Няма угодия. :lol:

Е.. това, че (примерно!) биха решили да се махнат ще го разбера. Да си говорим честно, играят за пари. Важното е ПРЕДИ да се махнат да играят, ама наистина. Е, правят го..
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 06 дек 2014 11:48

Важното е че хората си вършат работата. Защо го правят само може да се спекулира. Гаджев като иска винаги трансфер защо не играе като испанците?

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 06 дек 2014 15:47

Аниете наистина е футболист и си и играе човека.Наистина не е първа младост, ама за Казахстан и Китай примерно е добре. Едно 500 к може да му се вземат според мен.Останалото е шкарто освен Гаджев и той за тия пари.

Така или иначе фалита ви грози даже и с тия трансфери.Орачев и Краев са слаботелсни и не струват абсолютно нищо.Днес се видя що за нещастници са .

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 06 дек 2014 16:09

onegavon написа:Аниете наистина е футболист и си и играе човека.Наистина не е първа младост, ама за Казахстан и Китай примерно е добре. Едно 500 к може да му се вземат според мен.Останалото е шкарто освен Гаджев и той за тия пари.

Така или иначе фалита ви грози даже и с тия трансфери.Орачев и Краев са слаботелсни и не струват абсолютно нищо.Днес се видя що за нещастници са .

Като няма пари да излиза Батков и да обявява цена на клуба. Какво ми се прави, ясно е, че изнемогва, да търси купувачи, мупувачи и да се решава.. Аниете, ако пожелае може още утре да разтрогне, до едно време ще играе за здраве., а после? Същото важи за всички останали..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Левски”