Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Player » 05 дек 2014 11:47

Много сте го подхванали Пламен Димов, ама ако хипотетично направи 2-3 добри мача какво ще кажете тогава? Все пак мисля че при липсата на пари е добре да имаш професионален футболист който играе без заплата.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 05 дек 2014 11:52

Player написа:Много сте го подхванали Пламен Димов, ама ако хипотетично направи 2-3 добри мача какво ще кажете тогава? Все пак мисля че при липсата на пари е добре да имаш професионален футболист който играе без заплата.

Бате, темата за вицовете не е тук. :lol: И кво като направи? За тия 2-3 "силни" мача колко години престой на Герена ще са му нужни?

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 05 дек 2014 11:52

Player написа:Много сте го подхванали Пламен Димов, ама ако хипотетично направи 2-3 добри мача какво ще кажете тогава? Все пак мисля че при липсата на пари е добре да имаш професионален футболист който играе без заплата.

Възниква въпросът: Колко да е "професионален" този футболист, който играе без заплата? Та той си е жив аматьор :)
Като няма кинти от футбол, ще изкарва от залагания ..... не мислиш ли?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 05 дек 2014 12:14

terata написа:

Бате, темата за вицовете не е тук. :lol: И кво като направи? За тия 2-3 "силни" мача колко години престой на Герена ще са му нужни?

Гледам че критиките към Сърмов доста намаляха в резултат на последните му игри и мисля, че ако и Димов направи добри мачове може да стане същото. Аз също съм на мнение, че не е показал нищо особено досега и с право се критикува, но по-добре с него отколкото с никой. Като има контузени и наказана все някои трябва да играе. Пък и в последно време играта видимо на всички се подобрява.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 05 дек 2014 12:35

БФС прибира близо 300 000 лева от глоби
Изображение
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 05 дек 2014 12:39

Това само от нас сигурно :lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
Андре-Пиер Жиняк 96

Мнениеот Андре-Пиер Жиняк 96 » 05 дек 2014 12:45

Player написа:
Гледам че критиките към Сърмов доста намаляха в резултат на последните му игри и мисля, че ако и Димов направи добри мачове може да стане същото. Аз също съм на мнение, че не е показал нищо особено досега и с право се критикува, но по-добре с него отколкото с никой. Като има контузени и наказана все някои трябва да играе. Пък и в последно време играта видимо на всички се подобрява.

Димов може да го пускат когато има контузени и наказани, но задължително да не е като защитник. 8-)
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 05 дек 2014 15:40

Player написа:
terata написа:

А не , Пачека далеч от Герена. Не стига че онова супер дърво ДД игра сумати време и опропасти сумати ти мачове, а сега и тоя.
И близнака не е никой, направи добри игри миналата година.

Крумов също вън.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 05 дек 2014 19:29

Едно нещо ме радва и ...притеснява , едновременно.
Играта на испанчетата.
Дали това не е , за да ги забележи някой и да се махнат след Нова година? И повод и причина имат.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 05 дек 2014 19:37

Мистри написа:Едно нещо ме радва и ...притеснява , едновременно.
Играта на испанчетата.
Дали това не е , за да ги забележи някой и да се махнат след Нова година? И повод и причина имат.

Сигурно е за това. Но какво от това? В смисъл.. не можем да се надяваме да ги задържим, нека поне докато са тука се напъват и това да носи полза на отбора. По-добре отколкото да решат да си бият шута директно.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Левски”