Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
Много сте го подхванали Пламен Димов, ама ако хипотетично направи 2-3 добри мача какво ще кажете тогава? Все пак мисля че при липсата на пари е добре да имаш професионален футболист който играе без заплата.
Player написа:Много сте го подхванали Пламен Димов, ама ако хипотетично направи 2-3 добри мача какво ще кажете тогава? Все пак мисля че при липсата на пари е добре да имаш професионален футболист който играе без заплата.
Бате, темата за вицовете не е тук.
Player написа:Много сте го подхванали Пламен Димов, ама ако хипотетично направи 2-3 добри мача какво ще кажете тогава? Все пак мисля че при липсата на пари е добре да имаш професионален футболист който играе без заплата.
Възниква въпросът: Колко да е "професионален" този футболист, който играе без заплата? Та той си е жив аматьор
Като няма кинти от футбол, ще изкарва от залагания ..... не мислиш ли?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
terata написа:Player написа:Много сте го подхванали Пламен Димов, ама ако хипотетично направи 2-3 добри мача какво ще кажете тогава? Все пак мисля че при липсата на пари е добре да имаш професионален футболист който играе без заплата.
Бате, темата за вицовете не е тук.И кво като направи? За тия 2-3 "силни" мача колко години престой на Герена ще са му нужни?
Гледам че критиките към Сърмов доста намаляха в резултат на последните му игри и мисля, че ако и Димов направи добри мачове може да стане същото. Аз също съм на мнение, че не е показал нищо особено досега и с право се критикува, но по-добре с него отколкото с никой. Като има контузени и наказана все някои трябва да играе. Пък и в последно време играта видимо на всички се подобрява.
- modor
- Контакти:
БФС прибира близо 300 000 лева от глоби

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Това само от нас сигурно

- Андре-Пиер Жиняк 96
Player написа:
Гледам че критиките към Сърмов доста намаляха в резултат на последните му игри и мисля, че ако и Димов направи добри мачове може да стане същото. Аз също съм на мнение, че не е показал нищо особено досега и с право се критикува, но по-добре с него отколкото с никой. Като има контузени и наказана все някои трябва да играе. Пък и в последно време играта видимо на всички се подобрява.
Димов може да го пускат когато има контузени и наказани, но задължително да не е като защитник.
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]
Player написа:terata написа:Player написа:Много сте го подхванали Пламен Димов, ама ако хипотетично направи 2-3 добри мача какво ще кажете тогава? Все пак мисля че при липсата на пари е добре да имаш професионален футболист който играе без заплата.
Бате, темата за вицовете не е тук.И кво като направи? За тия 2-3 "силни" мача колко години престой на Герена ще са му нужни?
А не , Пачека далеч от Герена. Не стига че онова супер дърво ДД игра сумати време и опропасти сумати ти мачове, а сега и тоя.
И близнака не е никой, направи добри игри миналата година.
Крумов също вън.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
Едно нещо ме радва и ...притеснява , едновременно.
Играта на испанчетата.
Дали това не е , за да ги забележи някой и да се махнат след Нова година? И повод и причина имат.
Играта на испанчетата.
Дали това не е , за да ги забележи някой и да се махнат след Нова година? И повод и причина имат.

- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Мистри написа:Едно нещо ме радва и ...притеснява , едновременно.
Играта на испанчетата.
Сигурно е за това. Но какво от това? В смисъл.. не можем да се надяваме да ги задържим, нека поне докато са тука се напъват и това да носи полза на отбора. По-добре отколкото да решат да си бият шута директно.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]