Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот milen.hristov » 04 дек 2014 21:25

boabbb написа:Гонзич е на линия, бе 8-) Няма да се плашите :lol: :lol: Вече сериозно, има напредък в играта на Левски в последните мачове. Не знам на какво се дължи, ама има надежда ;)

На това, че подготовката не е водена от него, всички помним как играят играчите след гонзова подготовка, от сега пиша, ще видите каква ще е формата дори на испанците през пролетта.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 04 дек 2014 22:01

tevez написа:Ето, сега Гонзо каза, че Херо искал 10 нови футболисти, които Левски не може да вземе. Това му е условието. Не мисля, че ситуацията ще се промени.

А от кога всичко казано от Гонзо е истина?

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 04 дек 2014 22:07

tevez написа:
sin4ec написа:
tevez написа:Не знам как ще вземем дори и 1 нов футболист, след като Гонзо каза, че сегашните играчи имат право да разтрогнат по вина на клуба, заради неполучени заплати.

Няма да разтрогнат. Момчетата играха мъжки.

Не съм казал, че ще разтрогнат, а че имат това право.
И аз се надявам, че разбират ситуацията и няма да се махнат.

Колко от хората пишещи във форума, ще останат на работа където от 3 месеца не са получавали заплати, при положение, че могат да отидат на друго място.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 04 дек 2014 22:18

Стига си спамил бе..... Милене.
[offtopic]Преди 2 години във фирмата в която работя имахме много труден момент. Не бяхме взимали заплата в продължение на 4 месеца. Знаех и вярвах, че това ще е временно. И така и стана. Мога да ти кажа, че никои не напусна ;)[/offtopic]
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 04 дек 2014 22:20

modor написа:Стига си спамил бе..... Милене.
[offtopic]Преди 2 години във фирмата в която работя имахме много труден момент. Не бяхме взимали заплата в продължение на 4 месеца. Знаех и вярвах, че това ще е временно. И така и стана. Мога да ти кажа, че никои не напусна ;)[/offtopic]

От кога споделяне на мнение и коментари на други е спам?

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 04 дек 2014 23:21

modor написа:[offtopic]Преди 2 години във фирмата в която работя имахме много труден момент. Не бяхме взимали заплата в продължение на 4 месеца. Знаех и вярвах, че това ще е временно. И така и стана. Мога да ти кажа, че никои не напусна ;)[/offtopic]

[offtopic]Да де ама това става само ако си сигурен, че всичко ще се оправи и ще е ток и жица.[/offtopic]
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 05 дек 2014 01:47

Спокойно, зимата испанчетата си заминават. ;) С крак, без крак - без пари никой няма да ви играе. :geek:

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 05 дек 2014 10:19

memnto написа:Спокойно, зимата испанчетата си заминават. ;) С крак, без крак - без пари никой няма да ви играе. :geek:

Ами ако останат.....
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 05 дек 2014 10:24

modor написа:
memnto написа:Спокойно, зимата испанчетата си заминават. ;) С крак, без крак - без пари никой няма да ви играе. :geek:

Ами ако останат.....

Може и да останат, но специално за Аниете е малко вероятно. Тук изобщо не опира въпросът до това дали са "мъжкари" или не. Просто други клубове, естествено небългарски, ще се възползват от ситуацията и ще му предложат по-добри условия при положение, че могат да го вземат без пари.
"Мъжкари" или не, тези хора са тук за пари, както и всички други чужденци в първенството ни.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 05 дек 2014 10:27

Не се знае, дават ли се пари, или не се дават, аз лично на спиртал, донбидон, крумспорт и подобни много-много не вярвам :roll: Интересно, днеска пишат, че махате Белаид и взимате "о-о-о, бяла снежанке" от Славия , който ми се вижда не лош играч :roll:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Левски”