Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 04 дек 2014 03:14

W84me написа:Абе с пари всеки може. Като е толкова голям треньор, да дойде да сглоби отбор от наши момчета, никой няма да му се сърди за резултатите.

Първо, доста народ ще реве за резултатите. Всъщност каквито и да са играчите ще искат от него някъде за мач и 10 минути време да преобрази отбора.
Второ Херо вероятно ще иска гаранция, че Гонзо, Батков, разни "мениджъри" и тям подобна тайфа няма да му се врат в работата. Само че аз лично на негово място не бих повярвал и да ми дадат такава гаранция.
Трето.. Херо си го е казал ясно и точно: не желае пак да се чуди как да скърпи отбор, играчите да не взимат пари и да се чуди кога кой от тях ще си тръгне или ще се разхожда по терена щото не взима заплата.

И въобще спрете да си мислите, че само щото това е Левски някой е длъжен да се показва мъжкар и да поема отбора при всякакви условия. Каквото и да изпитва или мисли към даден отбор треньорът е професионалист. Иска условия за работа и пари за да яде.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 04 дек 2014 03:19

Blue1914 написа:
terata написа:
Blue1914 написа:Не особено мъжка постъпка, но в тази ситуация за съжаление Херо има не една и две уважителни причини. :cry:

Кои са те? Значи чакаме половин година дали ще има пари в клуба и тогава ще дойдем да се правим на треньор, иначе не. ГоУемия специалист!!!

Херо се мъчи да контролила прогресивно онкологично заболяване. Очаквано е да си цени и пази нервите и здравето. А нерви и здраве в отбор с високи цели, взискателни фенове и нулеви финанси трудно ще опази. Всички много добре разбираме, че в тази ситуация ще има роля на бушон, най-много на многострадална жертва. Човекът си прави сметката- едно е да се самоубиеш като треньор, друго е да се самоубиеш физически с действията си.

Според тях е длъжен да дойде и да рискува не само кариера но и здраве просто "да е мъжкар". Факта, че го гласят за парцал, с който Батков пак да обърше храчките за тях не е от значение, важното е че отново ДРУГ е виновен.
Преди го отнесе Петев, който не беше провел и тренировка с отбора, сега е виновен Херо .. дето още не е дошъл, после ще е виновен правнука на Иванков, щото не е станал по-як вратар и от него (нищо, че не се е родил още).
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 04 дек 2014 08:11

Blue1914 написа:
terata написа:
Blue1914 написа:Не особено мъжка постъпка, но в тази ситуация за съжаление Херо има не една и две уважителни причини. :cry:

Кои са те? Значи чакаме половин година дали ще има пари в клуба и тогава ще дойдем да се правим на треньор, иначе не. ГоУемия специалист!!!

Херо се мъчи да контролила прогресивно онкологично заболяване. Очаквано е да си цени и пази нервите и здравето. А нерви и здраве в отбор с високи цели, взискателни фенове и нулеви финанси трудно ще опази. Всички много добре разбираме, че в тази ситуация ще има роля на бушон, най-много на многострадална жертва. Човекът си прави сметката- едно е да се самоубиеш като треньор, друго е да се самоубиеш физически с действията си.

Все пак- според мен ще дойде на Герена в случай, че започнат да изплащат сравнително редовно заплатите на футболистите му. Не са кой знае какви изисквания...

Да де, ама изброените от теб неща бяха налице и лятото, нали? Както и да, скоро ще стане ясно идва или не.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 04 дек 2014 09:11

сини шампиони написа:
W84me написа:Да очакваме ли наказание заради изцепките днес?

Трябва да платим банкета на перуци за Нова година. :twisted:

Пак ли имаше песнички :mrgreen: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 04 дек 2014 09:25

boabbb написа:
сини шампиони написа:

Оооо, БЯЛА МАЙМУУУУУУНО :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 04 дек 2014 09:36

W84me написа:
boabbb написа:
сини шампиони написа:

Оооо, БЯЛА МАЙМУУУУУУНО :mrgreen:

37500 ;) :mrgreen: Скромно
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

miasanmia1900
Контакти:

Мнениеот miasanmia1900 » 04 дек 2014 12:59

Аз пък съм на мнение още от няколко седмици,че Херо не е точния човек за нас!Нещата от ,които той се опасява са си нормална реакция.Не можем да му се сърдим за това.Не иска да се излага и после той да се окаже виновен за всичко.За мен най-правилния избор е чичката Стоев!И сега ще ви кажа защо.Ще направя сравнение на футбола на Херо и Стоев последните 3 години.Ще започна от периода когато бяха съответно в Бургас и Перник.Като финанси и футболисти Херо имаше къде по-силни козове отколкото Стоев в Перник.И двамата изпаднаха с отборите си,но е важно как играха.Гледал съм не един или два мача на Черноморец и смея да кажа ,че отбора беше жалък и в защита и в нападение с по-добри футболисти от тези на Перник.Миньор когато искаха(защото имаше доста мачове в които не искаха) играеха нападателен футбол.Помните ли им мача с розовите където започна падението им..Ми те ги смачкаха,с нас играха супер също.Доказателството за това ,което казвам в момента може да се види при кренвиршите.След Стоев са свалили нивото със същите футболисти и това се вижда доста ясно.Тоя чичка според мен умее да кара играчите си да си подават топката,да са агресивни и бързи.Тактически съм сигурен ,че е на нивото на Херо ако не и по-добър.С Херо отново ще има циркове по тъча,а пък на терена ще е комедия.Така ги виждам нещата.А и още нещо-не изключвайте и вариант с Петев,защото доста се навърта около Герена.Но и това според мен ще е грешен вариант,защото винаги ще си остане едно такова горчиво чувство между нас и него.И при първата грешна стъпка знаем какво ще последва.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 04 дек 2014 13:06

Пакетна цена за календари в магазина на на ПФК Левски на ул. "Тодорини кукли" 47.
Срещу 7 лв. получавате три артикула (чиято обща стойност е 9,50 лв.): Календар за 2015, Работен календар и малко календарче!
Може да избирате при Календара за 2015 дали да е със синия или малиново-жълтия юбилеен екип!
Онлайн може да поръчате тук:
http://fanshop.levski.bg/
Изображение
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 04 дек 2014 14:18

miasanmia1900 написа:Аз пък съм на мнение още от няколко седмици,че Херо не е точния човек за нас!Нещата от ,които той се опасява са си нормална реакция.Не можем да му се сърдим за това.Не иска да се излага и после той да се окаже виновен за всичко.За мен най-правилния избор е чичката Стоев!И сега ще ви кажа защо.Ще направя сравнение на футбола на Херо и Стоев последните 3 години.Ще започна от периода когато бяха съответно в Бургас и Перник.Като финанси и футболисти Херо имаше къде по-силни козове отколкото Стоев в Перник.И двамата изпаднаха с отборите си,но е важно как играха.Гледал съм не един или два мача на Черноморец и смея да кажа ,че отбора беше жалък и в защита и в нападение с по-добри футболисти от тези на Перник.Миньор когато искаха(защото имаше доста мачове в които не искаха) играеха нападателен футбол.Помните ли им мача с розовите където започна падението им..Ми те ги смачкаха,с нас играха супер също.Доказателството за това ,което казвам в момента може да се види при кренвиршите.След Стоев са свалили нивото със същите футболисти и това се вижда доста ясно.Тоя чичка според мен умее да кара играчите си да си подават топката,да са агресивни и бързи.Тактически съм сигурен ,че е на нивото на Херо ако не и по-добър.С Херо отново ще има циркове по тъча,а пък на терена ще е комедия.Така ги виждам нещата.А и още нещо-не изключвайте и вариант с Петев,защото доста се навърта около Герена.Но и това според мен ще е грешен вариант,защото винаги ще си остане едно такова горчиво чувство между нас и него.И при първата грешна стъпка знаем какво ще последва.

Съгласен съм почти напълно, и да добавя, че толкова възхвалявания Херо нееднократно е сипал простотии по Левски като треньор на Нефтохимик, Лоич и Локо (Кн), а последната му изцепка от май месец, че фалиралия Левски му предлагал "три пъти повече пари" от Караибрахим-а, но той избрал розовото АФД от любов, е просто черешката на тортата. И три дни по-късно се отметна и оттам. Честно казано не очаквам да е чак такъв женски полов орган и да се отметне от думата си, и (за съжаление) ще ни бъде треньор от януари до май, но след всичките тези действия нищо от негова страна не би ме изненадало.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 дек 2014 15:25

Аз пък съм на мнение, че ние нямаме нужда от левскар, "мъж" и разни подобни, а от качествен треньор. Гонзо си е левскар, мъжкар е, ама има още доста да учи, като треньор. За Стоев не мога да кажа мнение, но определено Петев ми е антипатичен и не мисля, че е кой знае какъв треньор - една титла подарък от Боби, една от "Левски".

Съгласен съм, че е добре да не се очаква от Херо големи неща, все едно е Капело. Първото, което е важно да видим е ще разбие ли прената част на отбора - Прохазка, Аниете, Бедоя, Домо. Домвчийски бил такъв, бил онакъв. Извадете му всички голове за "Левски" и помислете къде щяхме да сме без него. Махне ли Херо испанците, работата е ясна - говорим за парички и комисионни.

Върни се в “Левски”