Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот terata » 03 дек 2014 13:53

santiliana написа:Пътувам за мача с Кутловица...И сърце не ми дава да не взема отношение по "мъжката" постъпка на т. нар. "Херо"...Щял изобщо да не идва при нас, щото видите ли, положението било критично...А добър ден! Херо ли си, къв си, то ако не беше такова, нямаше Гонзо и Тонев да те канат по 100 пъти в последните 3 години...Но ти, щото си "Херо" искаш всичко да ти е подредено и уредено...Затова и се махна от Ботев Пд, щото усети на къде духа вятъра... Иначе си принципен и смел...Ама друг път, човече! Лесно може всеки да тренира отбор, на който всичко му е "тип-топ"...Но докажи, че наистина си Херо- поеми Левски в тази трагична ситуация и помогни да се върне на върха...Ама не. Приравни го с Черноморец...И че при такова положение нямало смисъл да се захващаш, Ебати левскара...Срамувам се от тебе...Ами, човече- прав ти път! Такива като теб не ни трябват. Такива в последните години през Левски минаха достатъчно...Ти ни идваш в повече. Поне на мен. Аман от такива "левскари" по душа...Седи си там, където си и се радвай на здраве и берекет...Нас ще ни има и без теб... Но теб няма да те има вече никога в нашето съзнание...

+1

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 03 дек 2014 14:00

terata написа:
Blue1914 написа:Не особено мъжка постъпка, но в тази ситуация за съжаление Херо има не една и две уважителни причини. :cry:

Кои са те? Значи чакаме половин година дали ще има пари в клуба и тогава ще дойдем да се правим на треньор, иначе не. ГоУемия специалист!!!

Херо се мъчи да контролила прогресивно онкологично заболяване. Очаквано е да си цени и пази нервите и здравето. А нерви и здраве в отбор с високи цели, взискателни фенове и нулеви финанси трудно ще опази. Всички много добре разбираме, че в тази ситуация ще има роля на бушон, най-много на многострадална жертва. Човекът си прави сметката- едно е да се самоубиеш като треньор, друго е да се самоубиеш физически с действията си.

Все пак- според мен ще дойде на Герена в случай, че започнат да изплащат сравнително редовно заплатите на футболистите му. Не са кой знае какви изисквания...

Потребителски аватар
darakchiev_77
Контакти:

Мнениеот darakchiev_77 » 03 дек 2014 14:03

Аз пък бих го разбрал Херо, ако не дойде. Едно е да имаш намален бюджет но сигурен,
съвсем друго е да не знаеш в кой момент ще ти се разбягат футболистите. Мисля, че
адвокатина сам още не знае какво ще става така,че няма как да търсим проблема в
Херо. Да не говорим колко е вярно това интервю пред великата медия ''Черноморски фар''.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 03 дек 2014 14:10

Няма страшно....Главата винаги ще напусне Ботев за да доиде в Левски....поне обича клуба и няма да го интересуват толкова парите... :mrgreen:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 дек 2014 14:12

W84me написа:Камери на Герена има, но защо са там никой не може да даде обяснение...

По препоръка на УЕФА. Монтираха ги малко преди началото на последният сезон, в който играхме евро мачове.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 03 дек 2014 14:17

Вълчан написа:Няма страшно....Главата винаги ще напусне Ботев за да доиде в Левски....поне обича клуба и няма да го интересуват толкова парите... :mrgreen:

Възможно е, мани майтапа. Но и него машинистът го изгони по възможно най-позорния и показен начин. Като цяло никой читав не иска да работи в Левски на батков в момента- отвен някои второ и треторазредни треньори или ученици в НСА, които искат да запишат Левски София в CV-то си. Това им осигурява почти сигурна работа в някой асансьор между А и Б група.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 03 дек 2014 14:20

Що си мисля, че накрая ще дойде Стойчо Стоев и ще вземе Шоко и Мантула, тъй като ги познава много добре.
Другият вариант е да си остане Гонзо...

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 03 дек 2014 14:26

Blue1914 написа:
terata написа:
Blue1914 написа:Не особено мъжка постъпка, но в тази ситуация за съжаление Херо има не една и две уважителни причини. :cry:

Кои са те? Значи чакаме половин година дали ще има пари в клуба и тогава ще дойдем да се правим на треньор, иначе не. ГоУемия специалист!!!

Херо се мъчи да контролила прогресивно онкологично заболяване. Очаквано е да си цени и пази нервите и здравето. А нерви и здраве в отбор с високи цели, взискателни фенове и нулеви финанси трудно ще опази. Всички много добре разбираме, че в тази ситуация ще има роля на бушон, най-много на многострадална жертва. Човекът си прави сметката- едно е да се самоубиеш като треньор, друго е да се самоубиеш физически с действията си.

Все пак- според мен ще дойде на Герена в случай, че започнат да изплащат сравнително редовно заплатите на футболистите му. Не са кой знае какви изисквания...

Тогава да отиде треньор на Барселона, Байерн или Ювентус...Там е път, постлан с рози...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
darakchiev_77
Контакти:

Мнениеот darakchiev_77 » 03 дек 2014 14:28

tevez написа:Що си мисля, че накрая ще дойде Стойчо Стоев и ще вземе Шоко и Мантула, тъй като ги познава много добре.
...

Мачкаме в плейофите и сме шампиони или поне пред червените
за ужас на ревльото от с. Плоски

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 03 дек 2014 14:29

tevez написа:Що си мисля, че накрая ще дойде Стойчо Стоев и ще вземе Шоко и Мантула, тъй като ги познава много добре.
Другият вариант е да си остане Гонзо...

Именно Стойчо ще дойде, щото Тиквата го препоръча още преди 2 месеца...А сега остава именно той да намира пари за дострояването на стадиона ни...За чий *** събориха сектора, само да ги пита човек...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Върни се в “Левски”