Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Blue1914 » 03 дек 2014 12:40

Не особено мъжка постъпка, но в тази ситуация за съжаление Херо има не една и две уважителни причини. :cry:

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 03 дек 2014 12:41

Херо се доказа за пореден път като абсолютна п.тка! С пари всеки може... с пари всеки е големия левскар и бърза да се нареди на хранилката!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 03 дек 2014 12:42

Blue1914 написа:Не особено мъжка постъпка, но в тази ситуация за съжаление Херо има не една и две уважителни причини. :cry:

Кои са те? Значи чакаме половин година дали ще има пари в клуба и тогава ще дойдем да се правим на треньор, иначе не. ГоУемия специалист!!!

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 03 дек 2014 12:52

Напълно си е прав и няма какво да говорим - тоя бил левскар, онзи не. В живота си има ясни правила, не става само с идеали. Като си решил да бъдеш собственик, излез от нелегалност и кажи какво мислиш да правиш.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 03 дек 2014 13:04

Гонзич е на линия, бе 8-) Няма да се плашите :lol: :lol: Вече сериозно, има напредък в играта на Левски в последните мачове. Не знам на какво се дължи, ама има надежда ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 03 дек 2014 13:05

Херо много добре знаеше какво е положението от няколко месеца.
Или всички се надяваха на южен поток, западен приток, северен водопад?
Най-големият проблем е ,че в този клуб , никой не знае как се печелят пари.
То това е проблем и на цялата ни държава.
Не може да чакаш само някакво подаяние, някой да ти даде .Да "усвоиш" едни пари, да ги похарчиш, а после?
Щял да си търси отбор.
Че те повечето са по-зле и от Левски финансово.
Хич и да не идва.
И с него и без него-все тая.
борат няма да го оставят още дълго на мира.
Запушили са го от всякъде явно.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 03 дек 2014 13:14

Той си знае, продължаваме напред!
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 03 дек 2014 13:20

Tommi написа:Той си знае, продължаваме напред!

Примерно :mrgreen: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 03 дек 2014 13:22

Нищо неочаквано, АКО това е вярно.

За мен тия оправдания са глупости, финансовото състояние на отбора не се е променило грам, нито от лятото, когато отказа, нито от момента, в който се съгласи. Освен това, не е имало и изгледи за повече пари, след като от 2 месеца повтаря, че търси футболисти, с изричното условие да са свободни агенти.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 03 дек 2014 13:47

Пътувам за мача с Кутловица...И сърце не ми дава да не взема отношение по "мъжката" постъпка на т. нар. "Херо"...Щял изобщо да не идва при нас, щото видите ли, положението било критично...А добър ден! Херо ли си, къв си, то ако не беше такова, нямаше Гонзо и Тонев да те канат по 100 пъти в последните 3 години...Но ти, щото си "Херо" искаш всичко да ти е подредено и уредено...Затова и се махна от Ботев Пд, щото усети на къде духа вятъра... Иначе си принципен и смел...Ама друг път, човече! Лесно може всеки да тренира отбор, на който всичко му е "тип-топ"...Но докажи, че наистина си Херо- поеми Левски в тази трагична ситуация и помогни да се върне на върха...Ама не. Приравни го с Черноморец...И че при такова положение нямало смисъл да се захващаш, Ебати левскара...Срамувам се от тебе...Ами, човече- прав ти път! Такива като теб не ни трябват. Такива в последните години през Левски минаха достатъчно...Ти ни идваш в повече. Поне на мен. Аман от такива "левскари" по душа...Седи си там, където си и се радвай на здраве и берекет...Нас ще ни има и без теб... Но теб няма да те има вече никога в нашето съзнание...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Върни се в “Левски”