Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

honda
Контакти:

Re: Георги Иванов-Гонзо

Мнениеот honda » 08 ное 2014 23:16

zlobul написа:
Stahlgewitter написа:
zlobul написа:Събирай си багажа и се махай от Левски.
На драго сърце ще ти съберем пари за бензина до Пловдив , Варна ии където и да е ....само се махни.

Като толкова ги събирате "на драго сърце" парите,защо не съберете и на Бащицата да пали към където и да е? :lol:

При средна заплата 3 000 евро можеше и на тара да му съберем пари за да се махне. Иначе аз лично мога да поема самостостоятелно ангажимента да платя на Гонзо бензина .

Уважавам мнението ти и съм съгласен с него,но в цял свят е прието когато критикуваш и да предлагаш нещо:
Очаквам да предложиш:
1. Собственик
2.Спортно-технически директор
3. Старши треньор
4. Селекционер/и
5. Директор на ДЮШ
Иначе и аз мога да кажа доста неща с които не съм съгласен в любимия ни клуб,но аз лично винаги съм се опитвам когато се случи неудача да търся отговор на въпроса "какво да се прави за да стане по-добре" ,а не "дайте ми трите имена и ЕГН на причината за неудачата".

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 08 ное 2014 23:34

ще си позволя да дам отговор с мое виждане на зададените от теб въпроси към злобул:
1.Собственик не бива да бъде едно физическо лице- по-скоро си мисля, че един стратегически инвеститор, който да постави умен и уважаван в обществото човек за президент на клуба (пример за такава фирма Теленор, Газпром, Виваком, ЕВН, ЧЕЗ, Лукойл,ОМВ и т.н.);
2. Андрей Желязков- Жужо,(Ники Илиев);
3. Димитър Димитров- Херо, Мъри Стоилов (или чужденец, но задължително с опит и успехи);
4. Алекси Желязков, Христо Йовов, Даниел Боримиров, Ники Илиев, Емо Спасов,Илиян Стоянов, Далибор Драгич;
5.Гонзо (Кокала, Павел Панов,)
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 09 ное 2014 01:11

santiliana написа:ще си позволя да дам отговор с мое виждане на зададените от теб въпроси към злобул:
1.Собственик не бива да бъде едно физическо лице- по-скоро си мисля, че един стратегически инвеститор, който да постави умен и уважаван в обществото човек за президент на клуба (пример за такава фирма Теленор, Газпром, Виваком, ЕВН, ЧЕЗ, Лукойл,ОМВ и т.н.);
3. Димитър Димитров- Херо, Мъри Стоилов (или чужденец, но задължително с опит и успехи);
4. Алекси Желязков, Христо Йовов, Даниел Боримиров, Ники Илиев, Емо Спасов,Илиян Стоянов, Далибор Драгич;

Санти ,

требе да се видим да изпием по няколко бири брат.

ПС: С 5-та точка не съм съгласен :))))
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 09 ное 2014 08:14

zlobul написа:
santiliana написа:ще си позволя да дам отговор с мое виждане на зададените от теб въпроси към злобул:

Санти ,

требе да се видим да изпием по няколко бири брат.

ПС: С 5-та точка не съм съгласен :))))

Проблем няма,братле...Като я писах 5-ата точка точно това ми мина през ума, че първото име в нея е компрометирано откъм умения...Но изхождам от факта, че именно за децата и юношите Гонзо е някакъв идол и няма да смеят да се лигавят...Не може да му се отрече и факта, че е "коравосърдечен" (освен към Тара, де) ;)
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 09 ное 2014 10:40

Абсолютно съм съгласен с теб,моето мнение по въпросите е общо взето същото. Само бих си позволил да споделя моето мнение по въпросите:
1. За мен не е толкова важно койе е собственика,а как се управлява клуба и ка се осигурява финансирането му. За мен най-добрия начин е клуба да се финансира,за съжаление в момента Левски и неговите фенове не са готови за този вариант. Друг начин е група бизнесмени стават миноритарни собственици и всеки осигурява една част от бюджета -примерно личности като Вл.Златев, Б.Манчев,Т.Батков,А.Петров, А.Щерев,В.Марешки,Ал.Кюлев осигуряват хипотетично по 1 млн годишно ,за всеки един от тях това не е никакъв проблем. Отделно всеки един спонсор е добре дошъл . Като много добър вариант за мен е комбинация и от двата варианта- феновете примерно осигуряват част от бюджета(малка част -пряко), група бизнесмени друг, трета част клуба сам си осигурява чрез правилен мениджмънт. За мен схемата с един собственик,който осигурява еднолично бюджета не е много добра,рано или късно въпросния бизнесмен ще изпадне в немилост пред властта и това значи проблем за бизнеса му.
2. За мен Анд.Желязков е добър вариант,но според мен се е откъснал от реалностите в българския футбол,а и вече годинките му не са малко за длъжността СТД. Аз примерно бих предпочел Д.Боримиров или защо не Ив.Тонев(но той върви в комплект с точно определени собственици) двамата са по-млади и по-енергични ,отделно имат своите методи да контрират евентуални действия срещу Левски,човек трябва да е сляп за да не види че тази година Левски беше ощетен на няколко пъти доста скандално .
3. За мен цитираните от теб треньори са много добри варианти,към тях бих добавил Ед.Ераносян-за мен най-добрия български треньор,общо взето стила на игра ,който практикува е близък до този на Херо,но е по-офанзивен. Херо е много добър тактик,но неговите отбори не играят особено атакуващо,по-скоро се неутрализира другия отбор и се разчита дебнене за грешки. В Левски освен победа ,всички фенове очакваме и офанзивна игра ,но все пак Херо за мен е един от възможно най-добрите варианти. Ферарио Спасов- за мен също е много добър треньор. Стойчо Стоев- показа ,че умее много добре да ръководи мачовете ,също е много добър вариант.Добри варианти също са Св.Тодоров и Ст.Генов.
4. За мен селекционер е малко дискусионен въпрос дали не е ненужен лукс,но бих поставил на първо място Херо и хората с които работеше в Черноморец.
5. За мен е много важно в школата да се работи стриктно по определена методика ,не е толкова важно дали е холандска,испанска,немска,английска или италианска,като се осигуряват съответните треньори да могат да го реализират,а да не се повтори ситуацията отпреди 10 години когато Сираков и Стоилов направиха всичко възможно да покажат на Ян Диркс,че неговия начин на работа дава резултати на други места ,но в България няма как да дадат резултати. Тук добри варианти са Гонзо. Боримиров,Св.Тодоров,защо не и чужденец като Ян Диркс.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 09 ное 2014 14:24

Напротив, много е важно кой е собственика! Защото ние сме Левски и не може собственик да ни е някой мазен турчин или антибългарин.

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 09 ное 2014 14:47

Възхитен съм от вас,за една страница направихте това,което ръководството не можа дълги години.Гордея се с вас,вие сте бъдещето на Левски.
Изображение

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 09 ное 2014 15:41

Какви са тия хора, които вадите от нафталина, дето не са били във футбола от сума време...

Собственик и за мен няма голяма значение кой е, с уговорката, разбира се, да не е някоя черна/сива фигура със съмнителен капитал. Ако ще и Батков да е, важното е как се управляват средствата в клуба.
Като се вижда отдалече, че се работи по европейски модел, а не на метър и на принципа "ден година храни", тогава може и сериозни инвеститори да дойдат и спонсори (за нашите стандарти, разбира се, никой не очаква, че някоя фирма ще си лепне името на фланелките срещу 10млн. лв. годишно).

Спортен директор - Боримиров. Човека е доказал, че не е заплатаджия, има характер и респект. За него се говори, че е безкомпромисен като човек, а и по време на кариерата си беше железен. Полседно Левски шампион с Борката, именно като СТД.

Треньор - задължително чужденец! По възможност от Холандия или Германия, ако ще да е водил предимно отбори във вторите лиги.
Задължително да дойде с екип от помощници, треньор на вратарите, кондиционен.
Ръководител/координатор на ДЮШ пак от чужбина. Неслучайно казах тези две страни, защото там очевидно се работи доста правилно с младите момчета (справка - последните 10 години).

За мен Херо е вариант само и единствено защото е строг и дисциплиниран и второ - защото може да намира що-годе кадърни играчи за без или за много малко пари.

Скаути/съгледвачи - от чужбина, ситуирани в чужбина (поне 2-3 страни), където да наблюдават играчи (млади, стари - все тая). Желателно е дори да се търсят услугите на признати мениджърски агенции, а не анонимни тъмни балкански субекти, които то да водят туристи.

Казах го и преди, пак ще го кажа - мисля, че е разумно да се инвестира в статистически софтуер, който да дава подробна информация за отиграванията на играчите (пасове , спринтове, докосвания, изминато разстояние, центрирания, пресечни топки, шпагати, кои пасове са били само назад или на страни и пр.)

Видео наблюдение на стадиона и тренировъчните бази има ли? Мисля, че е важно да се преглеждат записи, да се посочват и изчистват грешки.
Ван Гаал каза на ръководството на Ман Ю да вдигнат ограда на тренировъчната им база, за да се елиминира вятъра, като фактор в отиграванията, а наш Гонзо една бележка не съм го видял да пише, по време на мач...

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 09 ное 2014 17:32

Каквито и схеми и подточки да пишете с президент лицето Тодор Костадинов Батков са абсолютно безсмислени! Този човек първо няма пари и второ няма и най-бегла представа как се прави и развива една фирма или бизнес проект. Не случайно и пишем това в темата за Гонзо, защото Батков не е назначил Гонзо заради безспорните му качества на технически-директор и треньор а защото му сложи за много добър бушон и изкупителна жертва за пред феновете! И понеже Гонзо има огромното желание и амбиция да е силната спортна фигура на Герена (колкото и да няма и грам нужните качества за това нещо) нещата си пасват едно с друго. Единия търпи другия защото той му е нужната изкупителна жертва за пред хората, а втория търпи първия понеже знае, че при друг президент или собственик никога повече няма да има възможност да е начело спортно-технически на Левски. А ще си остане само и единствено футболист легенда на Левски и толкова!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 ное 2014 18:32

Желая на Гонзо да намери мястото си, защото се вижда, че му се работи, но "Левски" е големичка хапка за него. Да не говорим, че като бизнес структура този клуб е пълна каша, в която никой не знае какво върши, нито как да го прави. "Черно море" беше идеално място за него да се развива, но той направи поредната си грешна стъпка... явно в това е добър. Жалко, но какво да се прави... Аз лично не му се сърдя.
И Гонзо, "обучение" не е мръсна дума. Ей, Кокала на тея години ходи да гледа, вижда се, че има желание човека (колко може е друг въпрос). Използвай парите на Батков, разходи се до една Холандия или Испания. Виж как стават там нещата.

Върни се в “Левски”