Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Stahlgewitter » 02 дек 2014 21:51

plamenst7 написа:
Stahlgewitter написа:
plamenst7 написа:Не знам кой за какво недоволства, но моето мненив е, че тези глоби и наказания сами по себе си не решават проблема, а само дърпат към мизерията клуба. Време е за персонални наказания на виновните!

Целия сектор ли да накажат персонално?Не говори глупости.Расистки скандирания има на всеки мач,тук е България,ако не си забелязал.Няма кой знае какъв толеранс.Отделно цветнокожия се хвърли в провокации.Ако си гледал мача би трябвало да знаеш за какво говоря.
Много ви е лесно да съдите другите.
И да не кажете,че съм писал само глупости:
К*р за БФС,Гела и всички останали продажни нещастници,които ръководят футбола в България.

Има една подробност обаче. Когато наказанията станат персонални, много хора ще се замислят преди да започнат да вършат нещо нередно. Освен това, аз не визирах само конкретния случай в който в даден момент се включиха голяма група от хора, а като цяло случващото се в последно време. А това с провокациите с супер малоумно оправдание! Много ясно, че като ни знаят колко ни е акъла, ще има и провокации. Като има кой да се поддава на тях - защо не. Не казвам, че е правилно и редно да има провокатори, но за тях да си берат грижата други и да си ги наказват тях, а в случая наказаните сме пак ние. Ние се САМОУБИВАМЕ бе човек, не го ли виждаш?

Не,не смятам,историята е съвсем друга.
Изображение

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 02 дек 2014 22:39

ма моля ви се, какви наказания бе? Че сме издали някой маймунски звук и хоп- 40 бона...Айде стига глупости...Пък и тоя клуб, по-точно- ръководството му, трябва да има винаги варианти да покрива разходи по глоби и тем подобни... Това, че сме във финансов колапс не е наш проблем, а на ръководството...Колкото и да звучи грубо... От нас се иска да си платим билета и да си подкрепяме отбора. И го правим. Ние сме балканци, тук нежните обноски не са много популярни...Пък и интересно- ако се скандира "червени боклуци" или "говеда"- няма наказание и глоба...А за едно "ух-ух-ух" ни режат яко...Това е вече наистина прекалено...Но пък се кефя, че Борат се гърчи в агония, деба и боклука алчен. И така ще е докато той е собственик на клуба...

п.п. Кеф ми е, че Газпром няма да влезе в Левски, защото ако беше влязъл, Борат се бетонираше докато е жив. А сега- да лапа бахура...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 02 дек 2014 22:41

Болката е най-добрият учител. И колкото по-тъп си, толкова повече болка те очаква...
На сектор Б му предстои много, много болка още.

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 02 дек 2014 22:44

eddie написа:Болката е най-добрият учител. И колкото по-тъп си, толкова повече болка те очаква...

Теодора Стефанова ти ли си?
Изображение

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 02 дек 2014 22:47

Stahlgewitter написа:
eddie написа:Болката е най-добрият учител. И колкото по-тъп си, толкова повече болка те очаква...

Теодора Стефанова ти ли си?

Не е важно аз кой съм. Важно е вие кои сте.
Не сте се научили да търсите проблемите си на правилното място дори.. 8-)

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 02 дек 2014 22:49

А ти проблеми нямаш ли си,че си се заровил в нашите?
Изображение

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 02 дек 2014 22:50

Тодоре ,
успя да преърнеш Левски в селско отборче, но ще си платиш . Всичко ще ти се върне цесекарче долно ... и казанските афери , и тото-мачовете и всичко
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 02 дек 2014 22:54

Бефесето стимулира първенството ни стане зоологическа градина, а после се чуди защо в клетката "национален отбор" няма достатъчно читави Бели животинки.
Ицата Стоичков май ще излезе прав.

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 02 дек 2014 22:58

Всичко и всички в името на каузЪтЪ! :geek:

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 02 дек 2014 22:59

Stahlgewitter написа:
plamenst7 написа:
Stahlgewitter написа:
plamenst7 написа:Не знам кой за какво недоволства, но моето мненив е, че тези глоби и наказания сами по себе си не решават проблема, а само дърпат към мизерията клуба. Време е за персонални наказания на виновните!

Целия сектор ли да накажат персонално?Не говори глупости.Расистки скандирания има на всеки мач,тук е България,ако не си забелязал.Няма кой знае какъв толеранс.Отделно цветнокожия се хвърли в провокации.Ако си гледал мача би трябвало да знаеш за какво говоря.
Много ви е лесно да съдите другите.
И да не кажете,че съм писал само глупости:
К*р за БФС,Гела и всички останали продажни нещастници,които ръководят футбола в България.

Има една подробност обаче. Когато наказанията станат персонални, много хора ще се замислят преди да започнат да вършат нещо нередно. Освен това, аз не визирах само конкретния случай в който в даден момент се включиха голяма група от хора, а като цяло случващото се в последно време. А това с провокациите с супер малоумно оправдание! Много ясно, че като ни знаят колко ни е акъла, ще има и провокации. Като има кой да се поддава на тях - защо не. Не казвам, че е правилно и редно да има провокатори, но за тях да си берат грижата други и да си ги наказват тях, а в случая наказаните сме пак ние. Ние се САМОУБИВАМЕ бе човек, не го ли виждаш?

Не,не смятам,историята е съвсем друга.

Я сподели каква е?
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Левски”