Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот AN71 » 02 дек 2014 21:06

Кашчей написа:
NOMER14 написа:
Кашчей написа:
NOMER14 написа:Да им се връща на бефесето! Анатема!

Какво ви е виновно БФС сега, или трябваше за четвърти път да ви лишат от публика, което изобщо нямаше да е рецидив?! Как пък най-големите нарушители най-много недоволствате?!

На черното бяло няма как да кажеш.

Аз и не казвам. Пощадиха ви срещу ЦСКА, сега пак ви щадят, защото за рецидив трябва да ви изхвърлят от А група. Да, на черното трудно се казва черно, ако е за нас! Да, не правят услуга на никого, а само задълбават в кълчищата и буквално дават предпоставки за подобни изпълнения и на други стадиони. Прецедентите са нещо страшно!

Значи не си заслужава да ти се отговаря на теб и на такива като теб. Ама ще ти кажа моето виждане по въпроса: по принцип тези наказания за расизам са меко казани малоумни значи ако цял мач скандираш пе...рас пе.. рас или псуваш като каруцар това не е уронване на престижа или тем подобни щуротия, а ако кажеш черна маймуно или издаваш маймунски звуци е голяма обида и расизам. На 43 г ама по ще се обидя накой ако ме препсува на майка от колкото да ме сравни с някое животно за теб не знам как е :o

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 02 дек 2014 21:08

plamenst7 написа:Не знам кой за какво недоволства, но моето мненив е, че тези глоби и наказания сами по себе си не решават проблема, а само дърпат към мизерията клуба. Време е за персонални наказания на виновните!

Целия сектор ли да накажат персонално?Не говори глупости.Расистки скандирания има на всеки мач,тук е България,ако не си забелязал.Няма кой знае какъв толеранс.Отделно цветнокожия се хвърли в провокации.Ако си гледал мача би трябвало да знаеш за какво говоря.
Много ви е лесно да съдите другите.
И да не кажете,че съм писал само глупости:
К*р за БФС,Гела и всички останали продажни нещастници,които ръководят футбола в България.
Изображение

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 02 дек 2014 21:10

Stahlgewitter написа:К*р за БФС,Гела и всички останали продажни нещастници,които ръководят футбола в България.

Ще дойдете и вие на нашето. :mrgreen:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 дек 2014 21:14

Stahlgewitter написа:
plamenst7 написа:Не знам кой за какво недоволства, но моето мненив е, че тези глоби и наказания сами по себе си не решават проблема, а само дърпат към мизерията клуба. Време е за персонални наказания на виновните!

Целия сектор ли да накажат персонално?Не говори глупости.Расистки скандирания има на всеки мач,тук е България,ако не си забелязал.Няма кой знае какъв толеранс.Отделно цветнокожия се хвърли в провокации.Ако си гледал мача би трябвало да знаеш за какво говоря.
К*р за БФС,Гела и всички останали продажни нещастници,които ръководят футбола в България.

Най-вече за Гела, защото(ако не знаеш) е платил на черния, за да ви провокира..мъхъм
Дори днес е участвал в заседанието на ДК, с цел да ви изкара яка глоба!

Вие се дръжте като олигофрени, а после търсете причините на друго място!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 02 дек 2014 21:20

Tommi написа:
Betchualeng Arnaikem написа:
Това обаче не означава, че дълговете на клуба към въпросните хора отпадат.

И паралелно с това ще се окаже, че Левски пак има да дава съответната сума (29 919 974 лева).
При това положение не разбрах как това ще помогне за лиценза. А и ми се вижда странно как така хем ще имат акции на стойността на борча хем ще имат да взимат тази сума, става дублиране на парите. Това при условие, че формално стойността на клуба се е увеличила със стойността на борчовете (поне теоретически).

Дълговете към Батков практически отпадат. Вземат решение за увеличаване на капитала чрез апортна (непарична) вноска, а тази вноска всъщност са дълговете.

Ами това значи, че който е писал това, което Ралка копира не е вярно. Там пише, че задълженията не отпадат, което съм уточнил като странност и в копирания от теб текст.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 02 дек 2014 21:21

Кашчей написа:
Stahlgewitter написа:

Най-вече за Гела, защото(ако не знаеш) е платил на черния, за да ви провокира..мъхъм

Тук не става въпрос как се държим ние,а те.
Изображение

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 02 дек 2014 21:23

Tommi написа:
Blue1914 написа:
Tommi написа:
Betchualeng Arnaikem написа:
Това обаче не означава, че дълговете на клуба към въпросните хора отпадат.

И паралелно с това ще се окаже, че Левски пак има да дава съответната сума (29 919 974 лева).
При това положение не разбрах как това ще помогне за лиценза. А и ми се вижда странно как така хем ще имат акции на стойността на борча хем ще имат да взимат тази сума, става дублиране на парите. Това при условие, че формално стойността на клуба се е увеличила със стойността на борчовете (поне теоретически).

Дълговете към Батков практически отпадат. Вземат решение за увеличаване на капитала чрез апортна (непарична) вноска, а тази вноска всъщност са дълговете.

Предполагам, че остава правна възможност Батков и офшорката да прехвърлят безплатно акциите на други лица/организации. Уж на тръста така щяха да дадат 15%. В противен случай след тази икономическа "врътка" Левски става непродаваем/неподаряем.

Основният капитал не означава продажна цена или стойност на дружеството. Батков може да продаде своя дял и за 1 лв., и за 100 млн. лв. ако има кой да му ги даде.
В момента капиталът е 750 000 лв., но това не означава, че клубът струва точно толкова.

В съответния текст се твърдеше, че стойността на акциите е еди колко си. Демек УЖ клуба (според цената на акциите) става еди колко пъти по скъп. Отново съм уточнил: уж, на теория. То ясно, че може да го продаде и за 3 кинта ако поиска.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 дек 2014 21:25

Stahlgewitter написа:
Кашчей написа:
Stahlgewitter написа:

Тук не става въпрос как се държим ние,а те.

Наказват клуба заради публиката, като това не ви е първо подобно провинение. Докога ще смятате, че прави сте само и единствено вие?!?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 02 дек 2014 21:30

След като имаше опасност мача с Литекс да се прекрати заради скандирания към цветнокожите футболисти на Ловеч и последва глоба, какво трябва да се изрече към бял футболист за да има наказание. Също така дали някога делегат ще прекрати мач заради обидни скандирания към всички футболисти на Левски?

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 02 дек 2014 21:45

Stahlgewitter написа:

Има една подробност обаче. Когато наказанията станат персонални, много хора ще се замислят преди да започнат да вършат нещо нередно. Освен това, аз не визирах само конкретния случай в който в даден момент се включиха голяма група от хора, а като цяло случващото се в последно време. А това с провокациите с супер малоумно оправдание! Много ясно, че като ни знаят колко ни е акъла, ще има и провокации. Като има кой да се поддава на тях - защо не. Не казвам, че е правилно и редно да има провокатори, но за тях да си берат грижата други и да си ги наказват тях, а в случая наказаните сме пак ние. Ние се САМОУБИВАМЕ бе човек, не го ли виждаш?

Върни се в “Левски”