Кашчей написа:NOMER14 написа:Кашчей написа:NOMER14 написа:Да им се връща на бефесето! Анатема!
Какво ви е виновно БФС сега, или трябваше за четвърти път да ви лишат от публика, което изобщо нямаше да е рецидив?! Как пък най-големите нарушители най-много недоволствате?!
На черното бяло няма как да кажеш.
Аз и не казвам. Пощадиха ви срещу ЦСКА, сега пак ви щадят, защото за рецидив трябва да ви изхвърлят от А група. Да, на черното трудно се казва черно, ако е за нас! Да, не правят услуга на никого, а само задълбават в кълчищата и буквално дават предпоставки за подобни изпълнения и на други стадиони. Прецедентите са нещо страшно!
Значи не си заслужава да ти се отговаря на теб и на такива като теб. Ама ще ти кажа моето виждане по въпроса: по принцип тези наказания за расизам са меко казани малоумни значи ако цял мач скандираш пе...рас пе.. рас или псуваш като каруцар това не е уронване на престижа или тем подобни щуротия, а ако кажеш черна маймуно или издаваш маймунски звуци е голяма обида и расизам. На 43 г ама по ще се обидя накой ако ме препсува на майка от колкото да ме сравни с някое животно за теб не знам как е