Мениджърът на Левски - Георги Иванов разкъса от критики Марко Видович и Симеон Райков по време на днешното сутрешно занимание на тима, видя репортер на ***.eu.
Гонзо не беше доволен от действията на двамата си футболисти и не пропусна да ги скастри, като им се разкрещя сериозно.
Треньорът първо прекъсна двустранната игра на отбора, за да обясни грешките на сърбина.
"Какво правиш? Винаги седиш и пазиш задния човек, който е на крилото, а не този който е по-близо до вратата ни и е по-опасен за нас", обърна се към Видович специалистът.
Наставникът беше още по-остър към лявото крило.
"Райков - лесно ти е да се криеш на тъча и да не се връщаш да помагаш в защита нали? Не разбираш ли, че заради теб - така страда целия отбор! Така сте всички и по време на мач", избухна Гонзо по адрес на младока.
Междувременно холандският нападател - Сьорд Арш се отличи с куп пропуски. Той пропиля точно 4 чисти голови положения от наказателното поле преди да се разпише веднъж за цяла тренировка.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- metodito
- Контакти:
Re: Всекидневна около Левски.....
tevez написа:...репортер на ***.eu.
Оффф...
Ако беше вярно, хвала! Те па тея "галфона" не спряха ей, баси мишоците недни!
Наско, та Наско... Да си го вземат за главен редактор и да млъкнат.
Еле па оня с гейското име е най-противното същество, честно.
Аз пък не мога да ви разбера ако сте фенове на Гонг, какво търсите в оня сайт. Това са два типа журналистика - едната нормална (Гонг), другата турбо чалга просташка, жълта и супер необективна и платена.
Или да върви провокацията?
Последна промяна от metodito на 22 сеп 2011 17:03, променено общо 1 път.
Не знам дали е било така и всичко това е вярно,но защо пък да не е ?
Да не би Гонзо и друг път да не е викал по играчите си?
Това е нормално за Гонзо и повече ми се струва,че е истина,отколкото е измислица.
За пропуските на Арш,също съм сигурен,че е било така.То се вижда и в мачовете.
Това е нормално за Гонзо и повече ми се струва,че е истина,отколкото е измислица.
- metodito
- Контакти:
tevez написа:Не знам дали е било така и всичко това е вярно,но защо пък да не е ?
Не ме разбра. Не това за мен е проблема - дали е станало така или не. За друго става въпрос.
Малко неточен пример, ма все едно да напишат: "Шарапова пръдна вчера".По статистика как беше... човек си го прави многократно. Дали е пр... вчера? Най-вероятно! Трябва ли да значи нещо това? Зависи какво искаш да прочетеш.
- milen.hristov
- Контакти:
tevez написа:Мениджърът на Левски - Георги Иванов разкъса от критики Марко Видович и Симеон Райков по време на днешното сутрешно занимание на тима, видя репортер на ***.eu.
Гонзо не беше доволен от действията на двамата си футболисти и не пропусна да ги скастри, като им се разкрещя сериозно.
Треньорът първо прекъсна двустранната игра на отбора, за да обясни грешките на сърбина.
"Какво правиш? Винаги седиш и пазиш задния човек, който е на крилото, а не този който е по-близо до вратата ни и е по-опасен за нас", обърна се към Видович специалистът.
Наставникът беше още по-остър към лявото крило.
"Райков - лесно ти е да се криеш на тъча и да не се връщаш да помагаш в защита нали? Не разбираш ли, че заради теб - така страда целия отбор! Така сте всички и по време на мач", избухна Гонзо по адрес на младока.
Междувременно холандският нападател - Сьорд Арш се отличи с куп пропуски. Той пропиля точно 4 чисти голови положения от наказателното поле преди да се разпише веднъж за цяла тренировка.
Kато грешат нормално е да ги скастри
- milen.hristov
- Контакти:
Левски пристигна в Шумен
Над 500 души наблюдаваха Левски в Шумен, Гонзо уверен в победата над Лудогорец
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
milen.hristov написа:Левски пристигна в Шумен
Има страшен клип в Спортала за тренировката там!!!Там в този клип се показва, че не всичко става с пари?А трябва и традиция и любов за тая работа!!!Просто Левски е нещо свято навсякъде и в всички кътчета на България и там където има българи!!!
Само Левски!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
milen.hristov написа:Левски пристигна в Шумен
Дано бием, Лудогорец!
Левски завинаги в моето сърце