Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Dust
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Dust » 25 яну 2022 19:19

Първа черна и то доста голяма точка на новият министър на спорта, и то от съда без право на обжалване.
Що за адвокат е Василев само той си знае
https://sportal.bg/news-2022012516110857947
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 25 яну 2022 19:23

Срещу ЦСКА е налице съдебно дело за несъстоятелност още от 2013г., 2 години преди Ганчев да вземе ЦСКА.

https://sportal.bg/news-2020062208550268221
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 25 яну 2022 19:39

Mitata написа:
TristaNNN написа:Никаква изненада. Нравът на припоците е ясен, когато някой ги настъпи по мазола - Ааа, ама говедата това, говедата онова. Бай Ганьо злобният припок!

Ако ЦСКА беше на ваше място с вашите дългове, отдавна да сме в несъстоятелност. Но вас държава и мафия ви дундуркат като малко бебенце.

ЦСКА отдавна е в несъстоятелност.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 25 яну 2022 19:45

Dust написа:Първа черна и то доста голяма точка на новият министър на спорта, и то от съда без право на обжалване.
Що за адвокат е Василев само той си знае
https://sportal.bg/news-2022012516110857947

Ааа, и потребителите на форума, особено сегашните припоци, знаят що за адвокат е Припостин Василев. :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 25 яну 2022 19:58

TristaNNN написа:
Mitata написа:
TristaNNN написа:Никаква изненада. Нравът на припоците е ясен, когато някой ги настъпи по мазола - Ааа, ама говедата това, говедата онова. Бай Ганьо злобният припок!

Ако ЦСКА беше на ваше място с вашите дългове, отдавна да сме в несъстоятелност. Но вас държава и мафия ви дундуркат като малко бебенце.

ЦСКА беше в несъстоятелност. Отдавна не е. Даже плати 8 млн. стари дългове. През последните 2-3 години е 90% на самоиздръжка.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 25 яну 2022 20:02

Old_death написа:Същите въпроси бяха зададени на стената на въпросния господин като отговор на поста му относно зададените от него въпроси в НС. Резултатът е, че той изтри поста си. Демек се измъкна по цвички. Въпросът е защо не един, цели двама министри на спорта (кРадлев и рудиментиралия припок) се държат като фенове, а не като държавници? Този въпрос май ще ти е труден.

Ето, коригирах го в посока задаване на правилния въпрос :lol:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 25 яну 2022 20:05

Mitata написа:
TristaNNN написа:
Mitata написа:

ЦСКА беше в несъстоятелност. Отдавна не е. Даже плати 8 млн. стари дългове. През последните 2-3 години е 90% на самоиздръжка.

На колко процента - я пак, ама това припоците процентите за нищо ги нямате. 57 кинта за автобус колко са от цената му - 90% или повече - за един прЕател питам :mrgreen:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 25 яну 2022 20:24

Mitata написа:

To така става, да. Пешо беше умрял, ама вече отдавна е жив. Съмнявам се, че имаш представа какво означава терминът "несъстоятелност" или "обявяване в несъстоятелност", драги припоко.
[offtopic]

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 25 яну 2022 20:35

Mitata написа:

Вие сте в несъстоятелност отдавна но не ви се признава. Малкият ви е вързал със заеми към собствената си фирма и други институции доста отдавна.Замазват ви очите с проблемите на други клубове но до време.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 25 яну 2022 20:36

TristaNNN написа:
Mitata написа:

To така става, да. Пешо беше умрял, ама вече отдавна е жив. Съмнявам се, че имаш представа какво означава терминът "несъстоятелност" или "обявяване в несъстоятелност", драги припоко.

Припоче, с тези дългове на шията, които не обслужвате от години, всеки един от кредиториторите ви може да заведе дело за несъстоятелност. Ама нали знае, че сте отборът на всички власти, на мафиозо булгаро, та не смее.

Върни се в “Левски”