Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот tevez » 01 дек 2014 18:46

На Аниете договорът му изтича в края на сезона. Дано през зимата, ако остане, да подпише нов, защото ще го изтървем като свободен агент. А, ако продължава да играе по този начин, ще има интерес от други отбори със сигурност.
Подобно е положението и с Прохазка. От уж нарочен за гонене, се превърна в основен играч. Трябва и на него да се предположи нов договор.
Договорът на Бедоя е до 2016, така че за него няма проблеми.
Надявам се и тримата да останат.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 дек 2014 20:06

Вълчан написа:
ralka_levskarka написа:Е, ако шитне Прохазка и испанците- ще бъде бичуван..

Трябва да предложи алтернатива....а без пари такава не се вижда.Така че ме съмнява да направи такава грешка.

Не става дума само за това. Прохазка е отдавна в България. Не му трябва аклиматизация. Доказа се в "Левски", изглежда, че му харесва тук. В Словакия е бил капитан на отбора си, но дойде тук. Това говори и за морала му. е забравяй, че е и млад. Аниете вече почна да се разправя със съдиите като бг футболист. Бедоя малко по-трудно сякаш се аклиматизира, но и той се вижда, че се чувства ок, щом още не е избягал, няма да го направи. Който и да дойде, първо ще трява да се аклиматизира поне два-три месеца. В репешажите, това ще е фатално. Освен това, просто може да се окаже трансферна грешка. Тоя Амари нещо ми намирисва...След това публиката си харесва един Прохазка, както и Аниете. То им личи, че се стараят. Бих адвокатствал и за друг футболист. Колкото и странно да звучи - Сърмов. Пламен е добре да седне малко на пейката. Тоя македонец ми е загадка... Относно Владо съм раздвоен. И той е добре да седне на пейката малко, само че ако Йети му е титуляр....

Трябват 3-ма! централни защитника, ляв и десен бек, ако може и още един + ляво крило. Това е, според мен. А и качествен дефанзивен халф, който да покаже на Владо, че не е слънце и е крайно време да се вземе в ръце, защото може много, но знае, че няма алтернатива и.... Ние общо взето имаме само разиграващ халф, централен нападател, дясно крило и един неособено постоянен качествен дефанзивен халф, който обаче няма алтернатива, а трябва да има + Сърмов, който си е... ми Сърмов. Винаги ми е приличал на Легендата. Може и да не е Шави, ама виждаш, че се старае, колкото и куц да е. На нас не ни трябват 11 "меси"-та, а 11 човека, които знаят защо са на терена.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 01 дек 2014 20:40

"Единствената пречка пред това Димитър Димитров – Херо да поеме Левски е, че все още не е ясно дали клубът ще е в състояние да изпълни всички условия, поставени от треньора. Това призна в интервю за предаването Sport7 спортният директор и временен треньор на "сините" Георги Иванов – Гонзо.".
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 дек 2014 20:45

modor написа:"Единствената пречка пред това Димитър Димитров – Херо да поеме Левски е, че все още не е ясно дали клубът ще е в състояние да изпълни всички условия, поставени от треньора. Това призна в интервю за предаването Sport7 спортният директор и временен треньор на "сините" Георги Иванов – Гонзо.".

И какво, медиите ще познаят пак, така ли? Иначе много ясно, че Херо не си е намерил треньорската диплома на улицата, че да я подритва. Аз не знам що не стане той директор, а Гонзо (засега поне) треньор... :mrgreen:

...вече и аз не знам какво да мисля. Ще идва-няма да идва... Да идва Гочето и да ни оправя.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 01 дек 2014 21:08

Отношенията ни с Димитър Димитров – Херо са перфектни. Има вариант той да не стане треньор през зимата. Ще ви обясня защо – Херо има условия, които Левски трябва да изпълни, за да може той да дойде. Оттам идва забавянето, защото все още не мога да кажа дали ще изпълним всички условия и не мога да му дам точен отговор. Херо желае неща, които всеки един треньор би искал, когато идва на ново място. Ако зависи от мен, Димитров 100% ще бъде треньор. Но в едни преговори винаги има две страни. Така че тук не става въпрос какво искам аз, а какво иска и той. Дано клубът да може да изпълни условията му. Искам пак да кажа – няма неразбирателство между нас. За момента единственият ми избор е Димитър Димитров, а какво ще се случи след срещата ни, не мога отсега да кажа.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 01 дек 2014 21:36

Кога е тази среща между Гонзо и Херо?
Най-вероятно във Варна в края на седмицата?! :?
Трябва да стане ясно, защото ако не е той, трябва да се търси друг... Стоев :mrgreen:
Ако пък е Херо, да подписват договор.

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 01 дек 2014 21:39

metodito написа:
Вълчан написа:
ralka_levskarka написа:Е, ако шитне Прохазка и испанците- ще бъде бичуван..

Трябва да предложи алтернатива....а без пари такава не се вижда.Така че ме съмнява да направи такава грешка.

Не става дума само за това. Прохазка е отдавна в България. Не му трябва аклиматизация. Доказа се в "Левски", изглежда, че му харесва тук. В Словакия е бил капитан на отбора си, но дойде тук. Това говори и за морала му. е забравяй, че е и млад. Аниете вече почна да се разправя със съдиите като бг футболист. Бедоя малко по-трудно сякаш се аклиматизира, но и той се вижда, че се чувства ок, щом още не е избягал, няма да го направи. Който и да дойде, първо ще трява да се аклиматизира поне два-три месеца. В репешажите, това ще е фатално. Освен това, просто може да се окаже трансферна грешка. Тоя Амари нещо ми намирисва...След това публиката си харесва един Прохазка, както и Аниете. То им личи, че се стараят. Бих адвокатствал и за друг футболист. Колкото и странно да звучи - Сърмов. Пламен е добре да седне малко на пейката. Тоя македонец ми е загадка... Относно Владо съм раздвоен. И той е добре да седне на пейката малко, само че ако Йети му е титуляр....

Трябват 3-ма! централни защитника, ляв и десен бек, ако може и още един + ляво крило. Това е, според мен. А и качествен дефанзивен халф, който да покаже на Владо, че не е слънце и е крайно време да се вземе в ръце, защото може много, но знае, че няма алтернатива и.... Ние общо взето имаме само разиграващ халф, централен нападател, дясно крило и един неособено постоянен качествен дефанзивен халф, който обаче няма алтернатива, а трябва да има + Сърмов, който си е... ми Сърмов. Винаги ми е приличал на Легендата. Може и да не е Шави, ама виждаш, че се старае, колкото и куц да е. На нас не ни трябват 11 "меси"-та, а 11 човека, които знаят защо са на терена.

Приятелю,съгласен съм с теб,но ако се замислим повече от 4-5 нови няма да вземем - няма кинти за повече,а и от друга страна пак почти изцяло нов отбор не знам доколко ще е ок.Аз лично виждам 5-6 играча в момента към които може да се надгражда.Стойчев,Минев,Гаджев,Сърмов,Прохазка,Аниете и Бедоя.Трябват ни 1 вратар - например Китанов(Пацо за резерва),2-ма централни защитника.(Борко не е чак толкова лош)Не знам защо си засегнал левия бек,като там Минев си е на ниво,а Орачев и Ташев също чакат и не са никак лоши от това,което си видя в мачовете,които играха.Веско може спокойно да играе още 2 години на добро ниво.Виж десния бек - там е голяма мъка.Трябва нов човек за този за там,а резерва или някой младок от школата(или може да се погледне за някой от Б група,все е по-добре от Крумов)Деф.халфове - мисля,че сме ок там - Гаджев(едва ли ще го продадем),Сърмов и Роман.Добър централен нападател е нужен и поне едно крило.Амари все още е загадка,макар,че има качества.Абе като се замисли човек - вратар,двама централни защитника,десен бек,2 крила и централен нападател - май станаха повече от 4-5 :) Тегава работа :)

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 01 дек 2014 21:40

Теро Мантула е разтрогнал с Лудогорец и според мен няма да е лошо да се опитаме да го вземем. Свободен агент, а и 100% е по-добре от недоразуменията, които сега са в центъра на защитата.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 01 дек 2014 21:44

Neron написа:Теро Мантула е разтрогнал с Лудогорец и според мен няма да е лошо да се опитаме да го вземем. Свободен агент, а и 100% е по-добре от недоразуменията, които сега са в центъра на защитата.

Кое не харесваш на Борко?
Изображение

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 01 дек 2014 22:05

За вратар мисля, че Пламен и Наумовски ще свършат работа до лятото.
Все пак в отбора няма пари за заплати, а ние искаме трети вратар. Кой ще купи Илиев или Наумовски? Никой.
Отборът няма нормален резервен централен защитник, а вие искате трети вратар. Не е логично.
Спешно е да се вземе ЦЗ, десен бек, крило и централен нападател.

Върни се в “Левски”