Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Re: Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)

Мнениеот Stahlgewitter » 13 авг 2014 19:26

Централен написа:
Stahlgewitter написа:Кога успя да "разкриеш" Аниете и Бедоя?На Аниете клипа от миналия сезон гледа ли му?
[offtopic]https://www.youtube.com/watch?v=jLgirr3j_RY[/offtopic]

На тебе колко човека трябва да ти напишат, че нищо не разбираш от футбол и си неадекватен с коментарите си?
Клипчета гледал. :lol: :lol: :lol:

Ти щото си Капело.Такива като тебе шапка им свалям.Клипа е от последната година,не "най-доброто от...".Ама ти понеже си го проучил от ДЮШ до ден днешен и си наясно с възможностите му.
Изображение

Потребителски аватар
DAsh
Контакти:

Мнениеот DAsh » 14 авг 2014 09:29

Александър Любенов, Галин Ташев, Деян Иванов, Пламен Димов, Мики Орачев, Стефан Велев, Радослав Цонев, Божидар Краев, Антон Огнянов, Владислав Мисяк и Илия Димитров.
Този състав ми харесва повече от титулярния на мъжкия отбор.
Само без Пламен 35 :mrgreen:
Ил. Илиев, Сираков, Боримиров, Сираков, Боримиров, Сираков, Сираков
7 е добро число......

И днес йощ Балканът, щом буря зафаща,
спомня тоз ден бурен, шуми и препраща
славата му дивна като някой ек
от урва на урва и от век на век!

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 14 авг 2014 09:45

Stahlgewitter написа:
Централен написа:
Stahlgewitter написа:Кога успя да "разкриеш" Аниете и Бедоя?На Аниете клипа от миналия сезон гледа ли му?

На тебе колко човека трябва да ти напишат, че нищо не разбираш от футбол и си неадекватен с коментарите си?

Ти щото си Капело.Такива като тебе шапка им свалям.Клипа е от последната година,не "най-доброто от...".Ама ти понеже си го проучил от ДЮШ до ден днешен и си наясно с възможностите му.

Виж, само като погледна аватара ти , си ми ясен. :lol:
И ти разбираш от футбол, колкото този там.
Явно сте и на едно ниво. :mrgreen:
Последна промяна от Мистри на 15 авг 2014 07:09, променено общо 2 пъти.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 14 авг 2014 09:49

Red joker написа:На мене лично ,най-голяма стратегическа грешка ,ми се струва изгонването на Руслан(на времето сме играли малко един срещу друг и сега като го видях на снимката много се е променил :o )Това нещо Биг Брадър,няма да го подмине просто ей така ,помнете ми думата :!: Мисля, че с този ход си вкарахте няколко автогола ,не само един :!:

И аз се замислих над това. Според мен ръководството не предполагаше, че Руслан няма да иска да продължи в школата.
При всяко положение обаче, махането му е плюс за вратарите и тренировъчния им процес, оттам насетне да става каквото ще.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 14 авг 2014 12:22

DAsh написа:Александър Любенов, Галин Ташев, Деян Иванов, Пламен Димов, Мики Орачев, Стефан Велев, Радослав Цонев, Божидар Краев, Антон Огнянов, Владислав Мисяк и Илия Димитров.

Ами то си е и така, само Пл. Димов е за смяна. Другите са си доста по-добри от титулярите
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
LUFC1919
Контакти:

Мнениеот LUFC1919 » 14 авг 2014 12:30

Аз все още се ядосвам защо не привлякохме Алекс Колев. Какво ни пречеше да дадем някаква символична сума за това момче, което ще си остави душата по терена. :evil: Вместо това биваме принудени да гледаме как Божи86 сам се спъва в топката. :evil:
Изображение

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 14 авг 2014 16:59

Der Schmarotzer написа:
DAsh написа:Александър Любенов, Галин Ташев, Деян Иванов, Пламен Димов, Мики Орачев, Стефан Велев, Радослав Цонев, Божидар Краев, Антон Огнянов, Владислав Мисяк и Илия Димитров.

Ами то си е и така, само Пл. Димов е за смяна. Другите са си доста по-добри от титулярите

Борко Стойчев вместо тоя инвалид Пацата и сме ние 8-) :mrgreen:
Само Левски!

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 14 авг 2014 19:32

Мистри написа:
Stahlgewitter написа:
Централен написа:

Виж, само като погледна аватара ти , си ми ясен. :lol:
И ти разбираш от футбол, колкото този там.
Явно сте и на едно ниво. :mrgreen:
Гледай си клипчетата, а коментарите остави на нас, които разбираме от футбол.

Ясно!
Изображение

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 14 авг 2014 23:40

zlatan написа:
Logical person написа:
zlatan написа:всички футболисти които дойдоха в Левски са взети само на един принцип.
Да слушат Гонзо и когато им каже да изиграят мача в правилната посока на тотото.
Когато всички го разберем или когато Наско се престраши да го каже ще е така.
Мурсия за това бе изгонен.
Стефчето Кунчево за това го взехме.
Иначе дали е възможно плана на Гонзи и Борето да стане достъпен за всички нас.

Не изглежда да играете тото. Ако играехте тото, трябваше да изгубите от локомотивите на коефициенти 7+. А вие точно тези мачове не изгубихте. В дербито и като гост на Берое не е кой знае каква изненада да изгубите. Съответно и коефициентите не са кой знае какво.

Тото може да е загубата на Лудогорец от Хасково или от Любимец през миналия сезон. Огромни коефициенти, един такъв мач може да върже бюджета за целия сезон.

никой ли тук не разбира от черно тото.Виж сега тези в букмейкърските къщи приятел не спят,свършиха коефицентите от Китай,Малайзия и други.Разбери ме човече ние сме трагични и не търся оправдание за загубите нито от вас нито от Берое,просто взима удобните му играчи.Ако си мислиш че 1 за Хасково срещу лудите е играна примерно със залог от 10 хлд или повече братле лъжеш се,на момента ще се блокира такъв мач.

Които се занимават с уредени мачове си имат мрежи. Нищо не пречи да се заложат на 20 места по 10 000 евро, на коефициент 23 за Хасково и ето ти ги 4,6 млн евро. Плюс парите от ЕКТ3-4 млн евро поне и си вързаха 18 млн лева бюджет.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 15 авг 2014 06:49

Logical person написа:
zlatan написа:
Logical person написа:
zlatan написа:всички футболисти които дойдоха в Левски са взети само на един принцип.
Да слушат Гонзо и когато им каже да изиграят мача в правилната посока на тотото.
Когато всички го разберем или когато Наско се престраши да го каже ще е така.
Мурсия за това бе изгонен.
Стефчето Кунчево за това го взехме.
Иначе дали е възможно плана на Гонзи и Борето да стане достъпен за всички нас.

Не изглежда да играете тото. Ако играехте тото, трябваше да изгубите от локомотивите на коефициенти 7+. А вие точно тези мачове не изгубихте. В дербито и като гост на Берое не е кой знае каква изненада да изгубите. Съответно и коефициентите не са кой знае какво.

Тото може да е загубата на Лудогорец от Хасково или от Любимец през миналия сезон. Огромни коефициенти, един такъв мач може да върже бюджета за целия сезон.

никой ли тук не разбира от черно тото.Виж сега тези в букмейкърските къщи приятел не спят,свършиха коефицентите от Китай,Малайзия и други.Разбери ме човече ние сме трагични и не търся оправдание за загубите нито от вас нито от Берое,просто взима удобните му играчи.Ако си мислиш че 1 за Хасково срещу лудите е играна примерно със залог от 10 хлд или повече братле лъжеш се,на момента ще се блокира такъв мач.

Които се занимават с уредени мачове си имат мрежи. Нищо не пречи да се заложат на 20 места по 10 000 евро, на коефициент 23 за Хасково и ето ти ги 4,6 млн евро. Плюс парите от ЕКТ3-4 млн евро поне и си вързаха 18 млн лева бюджет.[/quote

точно това имам предвид че няма как с тези мрежи букитата да не усетят мача и веднага го блокират.
LEVSKI_FOREVER

Върни се в “Левски”