Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот teerr » 24 яну 2022 10:06

peliforewer написа:Добро утро, много слаба продукция събота и неделя :),понапънете се малко, дайте нещо ново за ЦСКА :) ,стига претоплени манджи.На тъ.манолов да му кажа , че не съм нито от Кюстендил ,нито от Кюстендилско,даже не съм и ходил там за което съжалявам.Нямам нито един ден живян на село,но това въобще не е от значение, такива разкошни хора от селата съм срещал и познавам,не ги давам за никой.Селянин да си не е срамно,срамно е да си селяндур, може да си роден на жълтите павета,но когато манталитета ти е селяндурски спасение няма, хубав ден и успешна седмица Ви желая.

То вашата беше супер хипер трипер яка,ТИРЕ минус обиколка.............Лек ден и от мен.
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 24 яну 2022 11:11

Eminem написа:
Непринуден написа:
Eminem написа:Два полуфинала, до които се стигаше в пъти по-лесно, отколкото сега.

Това не е вярно и е лесно доказуемо и емперично и логично.
Пробвай емперично (с наблюдение). По-лесно ще ти е бидейки левскар (нямащ акъл). Дали Аякс от началото на 70-те или Ливърпул от началото на 80-те са по-слаби от сегашния Челси да речем. Не само не си прав, а е обратното.

Няма какво да пробвам, това трябва да е ясно и на ботове като вас.
Сега регламентът е много по-труден за средноевропейски отбори и има много повече класни отбори за сметка на слабаци като вас.
Затова и днес отборите от Балканите и други средноевропейски отбори са с нулеви успехи. Не мога да повярвам, че трябва да го обяснявам, но вие припоците НЕ сте известни с акъл.

Не може да ни е ясно нещо което не е вярно, а ако мнението ти се гради само на "аз така съм си наумил да смятам" си поредния.....споко, не глупак.....левскар. Същото е.

Пореден опит за обяснение на безмозъчен. Ливърпул на Клоп при стария "лесен" регламент ГАРАНТИРАНО нямаше да спечели най-големия клубен трофей! Само при смяна на регламента и на нищо друго (играе срещу същите съперници през същите години)! Докажи ми сега, че си глупав и кажи, че не е така.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 24 яну 2022 11:17

1914.1902 написа:
Непринуден написа:
Eminem написа:Два полуфинала, до които се стигаше в пъти по-лесно, отколкото сега.

Това не е вярно и е лесно доказуемо и емперично и логично.
Пробвай емперично (с наблюдение). По-лесно ще ти е бидейки левскар (нямащ акъл). Дали Аякс от началото на 70-те или Ливърпул от началото на 80-те са по-слаби от сегашния Челси да речем. Не само не си прав, а е обратното.

В момента колко мача трябва да изиграе един български отбор, за да стигне до полуфинал на ШЛ? А тогава колко трябваше да изиграе?
Какви са възможните съперници тогава и сега?

Продължавате да глупеете. Веднага отговарям и на теб с конкретен факт и/или аргумент, а не като някой подуенец да тъпча на едно място "не се съгласявам, че е така, въпреки че нищо смислено не мога да кажа".

Играете примерно десетимата най-добри шахматисти в света за световната корона. От топ 1 до топ 10.
Следва промяна на турнира. Раздуваме го. Ставате 100. Много повече мачове. Вече играете от топ 1 до топ 100.

Колко по-труден стана за теб турнира ако участваш, я кажи? При лесния вариант трябваше да преодолееш от първия до десетия най-добрия. При раздути вариант влизат и всякакви други двуцифрени, петдесет и седмия или деведесет и третия. Какви препятствия! Ужас!
Напротив. Раздутия вариант (още от тук не ти ли светва? увеличаваш количеството за сметка на качеството) може да те размине с петия, седмия и други от топ 10, докато минаваш седемдесет и третия да речем. Много количество има и докато минаваш и през плявата няма време да срещаш само силни, тук-таме с някои няма как да се срещнеш и други ще ги елиминират, не ти.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 24 яну 2022 11:20

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

С кои отбори игра примерно Реал Мадрид през 1960 и с кои през 2018, за да триумфира в ШЛ?

Едва днес разбирам, че е по-трудно да биеш Жонес Еш, Ница, Барселона и Айнтрахт, отколкото да продължиш в група с АПОЕЛ, Дортмунд, Тотнъм, а след това да отстраниш ПСЖ, Ювентус, Байерн и да биеш на финал Ливърпул.

Защо не вземеш да обясниш тук пред всички колко процента е шансът да се паднеш в днешно време с Линфийлд на 1/4-финал в ШЛ и с Гленторан на 1/8-финал в ШЛ?
Последна промяна от 1914.1902 на 24 яну 2022 11:36, променено общо 3 пъти.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 24 яну 2022 11:26

peliforewer написа:Добро утро, много слаба продукция събота и неделя :),понапънете се малко, дайте нещо ново за ЦСКА :) ,стига претоплени манджи.На тъ.манолов да му кажа , че не съм нито от Кюстендил ,нито от Кюстендилско,даже не съм и ходил там за което съжалявам.Нямам нито един ден живян на село,но това въобще не е от значение, такива разкошни хора от селата съм срещал и познавам,не ги давам за никой.Селянин да си не е срамно,срамно е да си селяндур, може да си роден на жълтите павета,но когато манталитета ти е селяндурски спасение няма, хубав ден и успешна седмица Ви желая.

Припознайте някой друг клуб, че да сменим плочата. :)
Не ви ли е срам. Много се задържахте при Литекс. :mrgreen:
Последна промяна от realno на 24 яну 2022 11:28, променено общо 1 път.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 24 яну 2022 11:27

peliforewer написа:
Eminem написа:Не, беше срещу Тулуза, където само един идиот може да допусне такъв гол.

Това сериозно ли го каза,на Левски в Антверпен му вкараха не един гол в последните секунди на мача,а цели 3/ТРИ/.Не съм проверявал,но едва ли има друг такъв случай в евротурнирите,в последните 6 минути да получиш 3гола и резултатът от 1-3 да стане 4-3.Интересно ми е и да споделиш как гадните комунисти Ви спряха да пробиете в Европа.

Не си прав. Има.

На 99% е същото това което казваш, че е невъзможно. Има само два нюанса. Става за последните не 6, а 7 минути и последствията за идиота не са толкова тежки, защото има по-голяма преднина от първия мач.

Но иначе става. Ако ти се вижда чудо невиждано за 6 минути накрая да загубиш като ти врътнат 3 гола не е никакво чудо. Левски има достоен съперник. Знам, че ти звучи невъзможно да има друг такъв абсурден отбор, но има.

Мача е на 05 ноември 1986 година. Пак 1-3, пак 4-3, за последните 7 минути на мача.
Последна промяна от Непринуден на 24 яну 2022 12:03, променено общо 1 път.

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 24 яну 2022 12:02

1914.1902 написа::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

С кои отбори игра примерно Реал Мадрид през 1960 и с кои през 2018, за да триумфира в ШЛ?

Едва днес разбирам, че е по-трудно да биеш Жонес Еш, Ница, Барселона и Айнтрахт, отколкото да продължиш в група с АПОЕЛ, Дортмунд, Тотнъм, а след това да отстраниш ПСЖ, Ювентус, Байерн и да биеш на финал Ливърпул.

Значи тъпо ми е и затова правя последен смислен отговор. От тук нататък (най-вероятно) бъзик и ташак с теб.

1. Много мразя такива мутри когато някой се хили глуповато очевидно нищо не разбиращ, но опитвайки се да покаже, че всичко разбира.
2. Проблема не е в това дали бъркаш. Просто спри, осмисли и тогава се включи, а не като някакво първобитно племе около 15 век подскачащи туземци на брега на непознатата континент отвъд океана. Така не ми се участва в дискусия. Някакви запалени огньове, някакви подскачащи туземци, общо взето елементарни натури, които с малко мъниста и скакъклца ще ги впечатля.
3. Казах ПРИ РАВНИ ДРУГИ УСЛОВИЯ, а ти като типичен левскар взе да хващаш избрани и удобни за теб моменти. Неминуемо жребия е играл роля и преди и сега и има някои печелили срещу по-слаби съперници, пак и преди и сега. Не говоря за това и избрани моменти. Говоря за цялото, общото, не влияещо се от нищо друго, а само от формата.

Сега вече малко и да те халосам по главата умишлено ще се заям и по оста ЦСКА-Левски.
4. На мен като разсъдлив човек не ми трябва много да разбера кога е по-трудно. Когато ЦСКА е успявал или когато Левски е "успявал" (кавичките не са случайни, това което подуенци наричат успех и жив погром и побой). Тук си лесно разгадаем и като елементарен левскар ще възкликнеш "ами като нашето е резил какво е вашето дето дори не сте влезли в ШЛ". Отговарям (но последно с такива елементарни неща). Прочети по-горе. Когато еди кой си е успявал. Аз не твърдя, че в по-новото време ЦСКА е успявал. Мисля добре е уточнено кога.
5. Нахвърляните набързо от теб произволно и удобно избрани отбори изискват дисекция (а това излиза от темата на дискусията за формата на турнира). Реймс звучи смешно днес, но преди Реал да го бие на финала ако не се лъжа предната година финала за латинската или как беше там купа е между същите два отбора, а въпросната купа е най-близкия еквивалент (сблъсъци на най-силните европейски клубни отбори) преди създаването на КЕШ.
6. Ако увеличиш от още по-горе дадения от мен пример с шахматистите след от топ 10 до топ 100 и до топ 1000 турнира става още по-разплут, но в никакъв случай по-силен само защото по пътя на трофея ще минеш и през шест стотин седемдесет и осмия по сила. Тоест във футболния вариант може да има и предварителни групи на групите и това че Левски минава през тях не го прави никакъв значим отбор.

Ако имаше малко акъл щеше да знаеш две ясни неща, които не са много трудни.
1. ЦСКА ако играеше тогава при сегашния формат не би имал проблем да мине групите. Кво искаш да ми кажеш, че е чудо невиждано Ицо-Емо-Любо-Трифон-Лечков (тези които ни докараха четвъртото място, без пълнежа тряснат от любляни) да излязат от група очевидно с не чак толкова солидни отбори (освен ако жребия не те прасне с колос като водач на група) след като излизането от такава група води до попадане в не толкова страховитото топ 16 на Европа?
2. Проблема сега е друг и не е формата. Свързано е с нови правила извън футбола, но той също много се промени. Ако онези ЦСКА, Стяуа, Цървена (не и Левски-тук никога не е имало класа) имат същото качество като тогава въобще не им е проблемен сегашния формат..........ама ги няма златните топки, обувки не само при нас ами и при комшиите. Дори и да ги има те играят в други, западни отбори (Модрич няма как да е в Хайдук Сплит). Това неравновесие, породено от правила на ЕС, правила за богатите отбори, намеса на петродолари във футбола, развали играта и конкретно за дискусията направи трудна задачата ако нямаш пари. Сега от нищо стават нещата, например Ман Сити или ПСЖ, тогава не беше задължителене елемент паричния. Важен да, но не определящ. Сега е невъзможно без пари.
И проблема не е само икономическия от източните и западните икономики. Швеция, Австрия, Белгия, по-цивилизовани от южните народи, не хвърлящи пари за едно безумие с цената на всичко, също страдат. Днес няма как да имат успехи Андерлехт, Гьотеборг или Аустрия Виена.
Като всяко нещо и футбола има жизнен цикъл и най-сладката му част премина. Изроди се. Това обаче е друга тема на разговор и определено не ми се води с някой дивак грачещ само Левски, а с интерес и смислено ако се говори. Номер 14 или Дамянов евентуално по могат да ме разберат от вашите. Гледали са далеч по-смислени неща в лицето на Аспарухов или Панов отколкото ти в ШЛ.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 24 яну 2022 12:04

Изобщо няма да ти чета нищо, европейския футбол е много далеч от разбиранията ти. Хубав ден!

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 24 яну 2022 12:17

damyanov1963 написа:
peliforewer написа:
Eminem написа:Не, беше срещу Тулуза, където само един идиот може да допусне такъв гол.

Това сериозно ли го каза,на Левски в Антверпен му вкараха не един гол в последните секунди на мача,а цели 3/ТРИ/.Не съм проверявал,но едва ли има друг такъв случай в евротурнирите,в последните 6 минути да получиш 3гола и резултатът от 1-3 да стане 4-3.Интересно ми е и да споделиш как гадните комунисти Ви спряха да пробиете в Европа.

Не бяха 6, а 8 минути продължение, при това без основание и без правилото за продължения. Не че е от голямо значение, но вие все гледате да "чопнете" нещо.

Не си коректен.
Наистина тогава нямаше практика да се вдига табелка и да има продължение като нормална добавка на редовното време, но имаше продължение. Една-две-три минути. Колкото съдията прецени. Затова и имаше лаф "мача свършва когато съдията свири края".
Действително, ако продължението отидеше на 5 минути, камо ли и отгоре, беше стряскащо (тъй като няма табелки и никой не знае въобще ще има ли нещо и колко след 90-та минута и хората се изнервяха колкото по-дълго се отдалечаваш от 90-тата), но неписаното правило беше, че играта се оставя и след 90-та минута (има продължение) колкото съдията прецени. Понеже в 99% от мачовете играта продължаваше около 2 минути, така сте свикнали, нещо повече ти звучи нехарактерно, но това не е ненормално. Така е преценил съдията.

Конкретно във вашия мач ако не се лъжа имаше някаква контузия и много се забавиха покрай нея. Включи не само това, а и дългото време преди Куаранта да бие фала и играта е в застой и не се играе. те май искаха преди фаула дузпа и имаше някакви спорове. Това губи време. Още нещо за което обаче идиотията ви е виновна. В това продължение имаше много голове. Те отнемат от чистото време и ликуването на головете плюс изтеглянето на топката до центъра, цели три пъти!!! след 90-тата минута, води до много по-малко чисто време. Седемте минути никак не са седем игра след 90-тата минута. Така че дори и да приема аргументите (които не са смислени, а са на усещания), че 7 минути идват множко, левскаризма (да допускаш такива абсурдни обрати) правят и ситуацията много различна от всеки друг мач (колко такива случаи често се срещат, ей така тоя и оня да пуска по 3 гола след 90-тата). Допускенате на тези голове води и до прекъсвания на чистото игрово време и изисква повече бруто време.

Последно. Месеци по-късно, при същите правила, Мишел Вотро даде още по-ужасяващо продължение на световното и то не на 90, а на 15 минутно продължение (игровото време между редовните 90 и дузпите, не продължението като добавка на 90-те). На английски extra time, не added time, защото ние и на двете викаме продължение. Тук вече сигурно нищо не разбираш ама карай да върви, обяснявам като на интелигентен човек. Та Вотро не помня дали не даде продължение на продължението по-дълго време, но ако не, поне беше нещо от сорта на 11-12 минути добавка на продължение от 15 минути, почти като него.
И Вотро не е бил линчуван като мафиот или пратен от комунистите да навреди на някого. Съдията е там за да взема решения. Само в мачовете на левскарите е там, за да им навреди. Те единствени няма как да паднат освен ако не се съюзят всички срещу тях и ги репресират да не печелят, защото Левски е естествения победител във всяка една надпревара.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 24 яну 2022 12:25

realno написа:

Припознайте някой друг клуб, че да сменим плочата. :)
Не ви ли е срам. Много се задържахте при Литекс. :mrgreen:

Специално ти няма как да смениш плочата,тя твоята плоча е от онези най-старите на 16 оборота и толкова надраскана, че повтаря едно и също.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Върни се в “Левски”